- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.073
- 1.123
Performans uygulamamızın ilk turu 320.etap bildirimlerinizi takiben tamamlanıyor. Sarı kartlarınızı veya notalarınızı silmek için son etap!
Yeri gelmişken dikkatinizi çekmek istediğim iki konu var:
1- Aslında bu uygulamamız için ilk başta ayrı bir başlık açmayı düşünmüş, ancak beklemeye almıştım.
Uygulamanın işe yararlılığı hakkında sizin görüşünüz önemli. Bu uygulama sizce işe yaradı mı? Devam etmek istiyor musunuz?
Eğer cevabınız evetse önümüzdeki tur için ayrı bir başlık açmayı öneriyorum.
2- Dikkat ederseniz 2.kez sarı kart alan takımlara uygulanacak cezalar var. Bu kategoriye giren takım sayısı eğer 1 den çoksa işler karışacak.
Cezalar şöyle;
İlk cezada takım sayısı açısından sorun yok, o yüzden onu geçelim.
Ancak problem ikinci cezada başlıyor. Olası sorunları engellemek adına şöyle düşünüyorum.
Her performans turu 2 ay sürüyor. Eğer ceza alan takım sayısı 2 ise; ilk ay biri, diğer ay da öbürü sıralama listesini hazırlar.
Eğer ceza alan takım sayısı 2 den fazla ise toplam oranlarına bakılarak, kıyaslama yoluyla en kötü 2 takım seçilir ve ilgili yaptırım onlara uygulanır.
Neticede her yeni performans uygulamamız 2 aylık bir süreyi kapsayacağından, performans cezalarını da 2 ayla sınırlı tutmak zorundayız ki eşgüdümü sağlayabilelim, diye düşünüyorum.
Bu iki konu oylamaya sunulmamıştır.
Sadece görüşlerinize ihtiyacım var.
Eğer itirazınız yoksa bildirin ki; ilgili düzenlemeleri yapayım. :126:
Yeri gelmişken dikkatinizi çekmek istediğim iki konu var:
1- Aslında bu uygulamamız için ilk başta ayrı bir başlık açmayı düşünmüş, ancak beklemeye almıştım.
Uygulamanın işe yararlılığı hakkında sizin görüşünüz önemli. Bu uygulama sizce işe yaradı mı? Devam etmek istiyor musunuz?
Eğer cevabınız evetse önümüzdeki tur için ayrı bir başlık açmayı öneriyorum.
2- Dikkat ederseniz 2.kez sarı kart alan takımlara uygulanacak cezalar var. Bu kategoriye giren takım sayısı eğer 1 den çoksa işler karışacak.
Cezalar şöyle;
İkinci kez sarı kart alan takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
İlk cezada takım sayısı açısından sorun yok, o yüzden onu geçelim.
Ancak problem ikinci cezada başlıyor. Olası sorunları engellemek adına şöyle düşünüyorum.
Her performans turu 2 ay sürüyor. Eğer ceza alan takım sayısı 2 ise; ilk ay biri, diğer ay da öbürü sıralama listesini hazırlar.
Eğer ceza alan takım sayısı 2 den fazla ise toplam oranlarına bakılarak, kıyaslama yoluyla en kötü 2 takım seçilir ve ilgili yaptırım onlara uygulanır.
Neticede her yeni performans uygulamamız 2 aylık bir süreyi kapsayacağından, performans cezalarını da 2 ayla sınırlı tutmak zorundayız ki eşgüdümü sağlayabilelim, diye düşünüyorum.
Bu iki konu oylamaya sunulmamıştır.
Sadece görüşlerinize ihtiyacım var.
Eğer itirazınız yoksa bildirin ki; ilgili düzenlemeleri yapayım. :126:
Son düzenleme: