- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
Tebrik ederim arkadaşım, tanışmıyoruz ama yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım. Hepimizin kendimize pay çıkaracağımız duygular dökülmüş satırlarına, tekrar tebrikler ve mutluluklarla geçireceğin bir ömür diliyorum.
Her insan bir dünya benim için ve ayrı bir renk Bazen huzur veren yeşil oluyoruz, bazen de hüznü ve yorgunluluğu simgeleyen siyah ama an geliyor ki hiç tanımadığın ve dokunamadığın insanlar bile seni hissediyor yaaa, işte bu herşeye bedel Hep birlikte inşaallah
Okurken cok eskileri yasattin bana.acilar oyle tanidik geldiki anlatamam.tedavilerdeki her Gun belki bu kez hamileyim demeler. Sonucsuz dr. Gorusmelerinde gozyasiyla yuz yikarken ki keskeler...vs....suan 3 cocugun var ama acidi Canim seni okurken.icim yazdi senin icin yaniyor diye. Sen hayati tozu dumana katanlardasin Buna eminim.inanki bundan sonraki dualarimdasin.
Nasreddin hoca ne demişti; damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlar Galiba bazen canım çok yanıyor demek bile az geliyor bu duyguları anlatmaya berilciğim :26lmayan evladının kokusunu duymak, ya deliliğe delalet, yada köpek gibi acı çekmeye
Dualarında olmak harika, çooookk teşekkürler