- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.073
- 1.123
10. Takıma olan soruya açıklık getireyim.. Geç kalmadan yanıt vermek icin kaptanımı beklemeden yanıt vereceğim kusura bakmasin..
Sura26052011 adlı yarışmacı iki hafta aralıklarla ailesinin yanına gittiği icin tarıtısı değişti.. Sonra tekrar evine dondü..
Püsküüt, hassasiyetin için teşekkür ederim.
Aslında aklımdaydı, çünkü böyle bir soru bekliyordum. Ama bugün ne hikmetse unuttum bakmayı.
Bengi teşekkür ederim, çünkü bak gelmem bu saati buldu.
Arkadaşımız şehir dışına annesinin yanına gitmeden önce tartılmış bir de gittiğinde tartılmı arada 3,5 kilo fark var.
Sonra evine tekrar döndü ama bu seferde 1,7 kilo fark varmış. Biz de ona göre bildirim yaptık.
Biraz oyuncak gibi oldu ama napalım farklı cumalarda farklı şehirlerdeydi.
Açıklamalar için teşekkürler..
Bir de sonuca bağlarsak daha güzel olacak..
Sizler tartı değişimini bildirdiğinizde üyeye haksızlık olmaması için yarışmaya İLK GİRİŞ kilosuna aynı oranda eksilme/artmayı yansıtıyorum.
Şu anda üyemizin giriş kilosu 3,5 kilo yükseltilmiş durumda. Bu durumu zaten bir önceki etap raporunda belirtmiştim.
1,7 için dediğim gibi bir değişiklik yapmadım.
Geçici olan hangi durum, kalıcı olan hangi durum?
Ona göre eğer değiştirmem gerekiyorsa üyenizin İLK GİRİŞ kilosunu değiştirmeliyim.
Beni durum bu nedenle ilgilendiriyor, bir dahakine lütfen daha açıklayıcı bilgi olsun aynı konu için defalarca yazışmayalım..