opuyorumnanaktantüm takımlar böyle uygulasa sorun olmaz zaten kalişim ama öyle olmayıp son dk beklenince sorun oluyor . o yüzden bu kuralı uygulayım diye sizlere sordum ....opuyorumnanaktan takımların paylaşım alanına liste bildirimleriyle .. sonuç listelererinin arasında bir zaman olmalı bence ....aebenim seni görünce aklıma geldi takımda ki karışıklıktan unutmuştum, cuma bildirimlerini 5. takım bu güne dek hiç geç saate bırakmadı zaten en geç bildirim saatimiz 15.00 gibidir ..bu konuya özen göstermemizin nedeni hem kardeş takımı bekletmemek hem takım liderinin beklememesini sağlamak hem de sonuçları açılayacak arkadaşımızı bilgisayar başında mahkum etmemektir yani bir değil bir çok kişi etkileniyor bu durumdan ... ben zaten saat kavramına çok dikkat ettiğim için çıkacak sonuç 5.takımı etkilemeyecektir çoğunluğa uyarızopuyorumnanaktan
ama gördügüm kadarıyla takım kaptan ve yardımcıları bu konuda fikir bile belirtmiyorlar ...:uhm:önerilerimiz kayle bile alınmıyor diye düşünmeye başladım dogrusu .:sm_confused:
hatırlamaz olurmuyum ee nerden baksan bizde miladdan beridir burdayız .kaydirigubbakcemile3..Düşünmeyemi başladın :roflol::roflol: .... Gülerken yere düşecektim bak :roflol: buraya yazılanlar fikirler-öneriler dikkate alınmayalı yıllar geçti o 450 yıl önceydi sen o zamanları hatırlıyor olabilirsin hani paylaşıma yazılanlar aynı gün onaylanır sorulan sorular bir kaç saat içinde cevaplanır filano-h-h-ho-o-oo düşünmeyi bırak aebenim genelin yaptığını yap hiç bir şeyi umursama
Hakikaten yaa.. 450 yıl önce ne kadar güzeldi herşey.. Aynı gün içinde onay gelmesi normal gelirdi üstelik.. Şimdi gecikmesi normal geliyor.. Kaç gün geçti önerinin üzerinden misal..? Yok yok, bizi bu sıcak havalar mahvetti..Düşünmeyemi başladın :roflol::roflol: .... Gülerken yere düşecektim bak :roflol: buraya yazılanlar fikirler-öneriler dikkate alınmayalı yıllar geçti o 450 yıl önceydi sen o zamanları hatırlıyor olabilirsin hani paylaşıma yazılanlar aynı gün onaylanır sorulan sorular bir kaç saat içinde cevaplanır filano-h-h-ho-o-oo düşünmeyi bırak aebenim genelin yaptığını yap hiç bir şeyi umursama
Gider ayak mı?hatırlamaz olurmuyum ee nerden baksan bizde miladdan beridir burdayız .kaydirigubbakcemile3..
ama ben umursamaz olamıyorum ki
gider ayak arkadaşlara kolaylık olsun dedim yoksa abbas yolcu .....
8.takım adına bizde hiç geç kalmayız hatta ilk sıralrdaydık bi ara
keza kardeş takımla çoğu zmn aynı yapıyoruz :))
kaptan yardımcımız değişmiştr çokoprens olmuştur biliginize
ayrıca yardımcım yeni cuma günüde osmaniyeye gitme durumumuz var hastamızdan dolayı
elimden geleni yapacam bilidirim için,
olmadı kardeş takımımımdan yardım isticem onuda söleyim istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?