Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
listeler hazır kıslar ...
dereceye giren takımları ve arkadaşlarımız kutlarım ....alkisalkisalkis
.......
tüm takımlardan, tüm takımlar için bir RİCA kıslar .
Lütfen bildirimleri son dk. bırakmayın ...
bunu 6. takım olrak rica etmiyorum tüm takımlar için ...a.s şu an 6. takımda 3 kişi dk. dk. bildirimlerin bitmesini bekliyor ki listeleri hazırlayalım saatinde diye ..
. ama bu imkanı omayan hatta sacedece çalıştıgı yerde pc imkanı olan arkadaşlar takımla var ....opuyorumnanaktan
SEVGİLER ....a.s.
herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5listeler hazır kıslar ...
.......
bunu 6. takım olrak rica etmiyorum tüm takımlar için ...a.s şu an 6. takımda 3 kişi dk. dk. bildirimlerin bitmesini bekliyor ki listeleri hazırlayalım saatinde diye ..
. ama bu imkanı omayan hatta sacedece çalıştıgı yerde pc imkanı olan arkadaşlar takımla var ....opuyorumnanaktan
SEVGİLER ....a.s.
Nachtigall bu açıklaman için çok teşeKkürler.. 6. takım adına .. opuyorumnanaktanAabencim, ellerine sağlık canım :)
Bireysel birinci de bizim takımdan (13. takım) ethos arkadaşımız oldu, sevindik.
Ancak, ethos yazlıkta, interneti de yok. Bu nedenle bu aralar çok sık katılamıyor. Ben ona özelden kilo vermek için bu hafta neler yaptığını paylaşım alanında anlatmasını söyleyeceğim. Şayet internete giremezse mesajımı da göremeyecek. Yakın zamanda deneyimlerini paylaşamazsa sebebi budur, şimdiden özürlerimizi sunalım :)))
Ellerine sağlık zalimicim.. a.s.1.takımımda 161.etap yazıyordu onu düzelttim
kusura bakmayın net yoktu geldi geldi gitti
anca hazırlayabildim
Semocum.. Bugün takımınıza da yazdım.. Arkadaşlarınızı belli bir saate kadar bekleyin, gelmezlerse kilo vermemiş gibi gösterirsiniz. Daha sonra da geldiklerinde nedenlerini öğrenirsiniz. Takım içi aksaklıkların genele yansımaması adına, kilo bildirimleri için bir saat belirlemenizi tekrar öneriyorum.. O zaman başkaları beklemek durumunda kalmaz..slm zalimi, ben 3. takimdan, listemiz hazirdi, bi arkadasi bekledik
onun icin erkenden paylasim yapamadik,
bende simdi i$ten geldim, yapacaktim bildirim sen yapmi$sin,
Tesekkur ederiz canim.
Şimdi... ben başöğretmen değilim.. O yüzden şikayet işine bakmıyorum.. yerimsenibenpuskuut cum ya, ben bizim kardes takim'dan $ikayetciyim.
bize ugrayip listeniz hazirmi diye ne bakmi$lar, ne sormu$lar. klava:
Ellerine sağlık aebenim.. a.s. opuyorumnanaktanlisteler hazır kıslar ...
.......
SEVGİLER ....a.s.
Canım.. Özenli tavrın için paylaşım alanında da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.. a.s.Kızlar, 13. takımdan bir arkadaşımızın kilosunu yanlışlıkla 2 haftalık aldık. Püsküüt ile konuşarak bu hatayı düzelttim. Aabenciğiminle de konuştuk. Yarın düzeltmeleri yapacaktır. Takım sıralamasında bir değişiklik yok ama bireysel birinciliklerde olacak. Şimdiden dereceye giren arkadaşları kutluyorum :)))
Canım.. Özenli tavrın için paylaşım alanında da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.. a.s.
Zalimicim.. Listeyi yapma sırasının kimde olduğunu gösteren bir mesajımız var..rica ederim bu hafta teknik aksaklıklardan bildirim yapamadım ama haftaya bizim takımda sanırım liste sıralaması
Nachtigallcim.. eğer arzu edersen konuyu detayları ile paylaşımda da aktar.. Daha önce başka bir takımda böyle bir hassasiyet gösterilip, gösterilmediğinden emin değilim..Ne demek canım benim, teşekkür ederim :)))))
püüskütüm
8.takımdan NILBERA arkadaşımz mezun olmak istiyor
sana zahmet karne hazırlamısın
birde önemli ama konuyla alakasız birşey rica edecem tüm takım ve takım arkadaşlarımızdan
http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...ufak-duayi-esirgemeyin-allah-rizasi-icin.html
bnm küçük bi teyzem var 22 yaşında yeni evli
şuan hayat savaşı veriyor
lütfen bir kere YA ŞAFİİ YA ALLAH deseniz kaç yüz tane eder
şimdiden ALLAH bin kere razı olsun
Canım aynı anda yazdık herhalde mesajları.. Hazır zaten.. yerimseniben
Küçük teyzene de acil şifalar dilerim.. a.s.
püüskütüm
8.takımdan NILBERA arkadaşımz mezun olmak istiyor
sana zahmet karne hazırlamısın
birde önemli ama konuyla alakasız birşey rica edecem tüm takım ve takım arkadaşlarımızdan
http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...ufak-duayi-esirgemeyin-allah-rizasi-icin.html
bnm küçük bi teyzem var 22 yaşında yeni evli
şuan hayat savaşı veriyor
lütfen bir kere YA ŞAFİİ YA ALLAH deseniz kaç yüz tane eder
şimdiden ALLAH bin kere razı olsun