- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
“tartıda gördüğüm rakam beni şok etti,aslında niye şaşırdımki,hiçbi çaba gösterdim,durmadan yedim ve sonuç facia
ama bugün dönüm noktam oldu,çok ağladım çok gözyaşı döktüm ama kararda verdim, 15 haftam var ve hedefim 63 kilo.sloganımda hazır "2 EKİMDE İSTEDİĞİM GELİNLİĞİN İÇİNDE HARİKA Bİ GELİN OLUCAMMM"
böyle yazmışım geçen hafta ..Cuma günü tutmaya başladığım kilo günlüğüme…ve o gün kararımı vermiştim…ben haftaya çok güzel kilo vericem,ve hedefim bireyselde birincilik
yani bu benim istediğim bişiydi ,hiçte sürpriz olmadı…demekki isteyince,azmedince oluyomuşa.s
gelelim bu haftaki yaptıklarıma…bi kere kısa vadeli çözümler artık istemiyodum hayatımda
çünkü zamanında çok fazla şok diyet yaptım,ne kirazı,ne karpuzu,ne ayran aşı ,ne lahanası denemediğim diyet kalmadı:bbo:,ha kilo vermedimmi evet verdim ama fazlasıylada geri aldım:çok üzgünüm:
sonuçta sağlıklı beslenmeye kısacası monti yapmaya karar verdim,zaten uzun zamandır takip ediyodum monti linkini,takımdada başta aeben ablam olmak üzere yapan arkadaşlarımda vardı,onlar en büyük destekçim oldu saolsunlaropuyorumnanaktan
monti sayesinde yaptığım yanlışların ve kilo almama sebep olan şeylerin farkına vardım,karbonhidratlarla doymuş yağların bir arada tüketilmemesi gerektiği gibi,yani yumurta ve ekmek,yada etle pilav cıssslmaz:…her öğünüme salata ve yoğurt ekledim,ara öğünlerimi azalttım zaten buna çok ihtiyacımda olmadı,kalori kısıtlaması diye bişi yok montide,hergün 3 litre suyumu mutlaka içtim,akşam yemeğimi en geç 8 de bitirdim ve o saatten sonra bişi yemedim,birde ek olarak hergün 500 mekik çektim…çünkü iflah olmaz bi göbişim var
önümde hedefime ulaşmak için 3 ayım var..rabbim kısmet ederse 2 ekimde düğünüm olucak ve ben
“İSTEDİĞİM GELİNLİĞİN İÇİNDE HARİKA Bİ GELİN OLUCAMMM”
bir günlük menümüde paylaşayım
sabah aç karnına 1 elma
kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
Lor peyniri,salatalık,domates,marul,maydonoz
Öğle
Et döner
Salata,ayran
Ara
1 kase kiraz
Akşam
1 tabak taze fasulye
Salata,yoğurt
Biliyorum çok uzattım ama ne yapalım her zaman 1.olmuyoz dimi.:sm_cool:.teşekkür etmek istediğim canlarım var,6.takımdaki bütün fıstıklar,başta aeben ablam,kaptanım nazlım,yumukum,kübram,elifim,nuromm..gözdemim,nazzom hepinize çok teşekkür ederim,a.s.a.s.vede monti linkindeki fıstıklar ,narin,ketum,irem,akrep,lacey vede yazılarını bi solukta okuduğum zilicimm iyiki varsınızŞenizŞeniz…bu arada kendimi hedef kiloma ulaşmış,ve başarı öyküsü yazıyo zannettim :roflol::roflol:ama oda olucak inş.yerimseniben
Az kalorili,bol hareketli sağlıklı günler hepinize….a.s.a.s.
opuyorumnanaktanbravo şekerim gönülden tebrik ediyorum seniŞeniz haftaya sen de bni tebrik edersin artık:jeyyar:
ya sen gerçekten hergün 500 mekik çekiyomusun:1shok: ben günde çektiğim 100 mekikle haşat olurken +400 mekik dahakafamçokkarıştı uff..bak ciddisin demi lmaz:beni gaza getirmek için yazmadın yane..
şekercim şaka bi yana çok duygulandım..gerçekten insan isteyince yapıyor..kilolu olmak,istediğin kıyafeti giyememek,giydiklerinin de orasından burasından yağların sarkması çok iğrenç..
en iğrenci de yakınlarından bu bazen eş bazen anne baba bazen kardeş kuzen bazen en yakın arkadaş yada davet ortamlarındaki başkalarıdan duyulan iğneleyici küçük düşürücü sözler bakışlar...
ama artık bizler bunları aşıyoruz aştık..
kendimize güvendikçe kilo vericez...kilo verdikçe kendimize güvenicez..
tekrar tebrikler güzel arkadaşımŞeniz
biliyorum harika bir gelin olucaksın