Rica ederim canım benim opuyorumnanaktan tam da kardeş takımların hassasiyetinden bahsederken geldin opuyorumnanaktan ben de bir kez daha teşekkür ediyorum hiç bir zaman gözümü arkada bırakmadığınız için, sen ve diğer takım arkadaşlarımız...opuyorumnanaktan
Arkadaşlar ani bir karar ile dışarı çıkmam gerekti, ben de bu kadar aksaklığın arasında sonuçları açıklamamın bir sorun teşkil etmeyeceği kanısına vardımsempatiksalakcinni
Gece yarısına dek sonuçlar açıklamadı diye lütfen panik yapmayınız kallisiniz gezmeye gidiyor opuyorumnanaktan döner dönmez sonuç listelerinizi hemen hazırlıyacağım...opuyorumnanaktan
Haklısın kallisim..Arkadaşlar az önce yazdım ama dönüp okuyan olmadı sanırım, şu an listeler bitmiş durumda ama bakarsanız 3. takım yok aralarında, ben listeye daha önce bakıp durumu görmemiş olsam gece 21.00 e dek 3. takımın listesini vermesini beklerim...
Burada hata 7.takımındır, listeyi başka arkadaşımızla aynı anda vermiş fakat doğruluğunu teyid etmemiştir....
Arkadaşlar ani bir karar ile dışarı çıkmam gerekti, ben de bu kadar aksaklığın arasında sonuçları açıklamamın bir sorun teşkil etmeyeceği kanısına vardımsempatiksalakcinni
Gece yarısına dek sonuçlar açıklamadı diye lütfen panik yapmayınız kallisiniz gezmeye gidiyor opuyorumnanaktan döner dönmez sonuç listelerinizi hemen hazırlıyacağım...opuyorumnanaktan
:roflol::roflol: çok güzeldi yaa kallisimiz gezmeye gidiyor demek:roflol::roflol:
iyi gezmeler şekerim..opuyorumnanaktan
Haklısın kallisim..
3. Takım, 7. takımdan bir önceki mesajda bildirimini yapmış. Ama 7. takım durumu fark etmeden kendi bildirimini yapıp vınlamış.
Bugün bir kere daha aynı şey oldu ama ilgili takımların kaptanları azra ve Naz gerekli hassasiyeti gösterdi.. Yeri gelmişken teşekkürler..
İyi gezmeler sana.. Büyük değişiklik.. :lepi: zemuszemus
ELİNE SAGLIK KALİŞ SULTAN ...opuyorumnanaktanArkadaşlar listelerimiz hazır gecikmeden dolayı şirketimiz özür diler...
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri - Sayfa 30 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
Arkadaşlar listelerimiz hazır gecikmeden dolayı şirketimiz özür diler...
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri - Sayfa 30 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
Haklısın kallisim..
3. Takım, 7. takımdan bir önceki mesajda bildirimini yapmış. Ama 7. takım durumu fark etmeden kendi bildirimini yapıp vınlamış.
Bugün bir kere daha aynı şey oldu ama ilgili takımların kaptanları azra ve Naz gerekli hassasiyeti gösterdi.. Yeri gelmişken teşekkürler..
İyi gezmeler sana.. Büyük değişiklik.. :lepi: zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?