Yukarıda gerek kallistenin gerekse benim uyarım BÜTÜN TAKIMLARA yöneliktir.. Sürekli yeni üye alınıyor, gelenlerin hiçbir şeyden haberi yok.
Sılagülcüm.. Senin takımına bir hafta süreyle geçici kaptanlık yapacağım. Haftaya Cumaya kadar bütün takım kuralları okuyacak. Yeni kaptan ve yardımcısı seçilecek. Sonra ben normal yerime dönerim. Takımınla konuş lütfen ve cevabınızı ÖZEL MESAJLA değil paylaşım alanına yazın.
slm puskuut, ben 3. takimdan semo, bize biraktigin mesaj bumu canim?
bizim takima yazmi$sin, size mesaj yazdim diye.
Semocum bugüne kadar ses çıkmayınca teklifimi olumlu karşılamadığınızı düşünmüştüm..
Eğer istiyorsanız bu hafta aklınıza takılan bütün sorular için yardım edebilir, Cuma günü bildiriminiz için de destek olabilirim.
Takımınızda az önce bir şey okudum.. Kuralları okumadığınızı düşündürdü bana.. En iyisi okuma işini bir an önce halletmeniz..
Karar defterinin linkini, okunmak üzere takım topiğinize bırakıyorum şimdi..
slm puskuut cum, bu hafta birbirimize yardimci olarak yapmaya calisicaz bildirimi
tgull, nes, ben. bu aksama listemiz hazir olur bizim takimda.
bi kontrol edermisin bu aksam veya yarin sabah?kaydirigubbakcemile2
selamlar güzel hatunlar ...
bu hafta hesap, kitap sırası bizde 6. takımda .kaydirigubbakcemile3
... yapayım dedim ama tüm takımlar bildirim yapmamış galiba ...neyse satini bekleriz efem ...opuyorumnanaktan
selamlar güzel hatunlar ...
bu hafta hesap, kitap sırası bizde 6. takımda .kaydirigubbakcemile3
... yapayım dedim ama tüm takımlar bildirim yapmamış galiba ...neyse satini bekleriz efem ...opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanaebenim.. 3. takımdan geliyorum şimdi.. semo saat 20:15 de yapacakmış bildirimi..
Nasıl olsa son bildirim saatimiz 21:00 yerimseniben
kirazım eşim gelmesse sorun deyil ben yaparım canım ama gelirse söz veremem .-tatlicadiarzu- eve gidince bak eger ben yapamassam o zaman sana emanet fıstıkım .opuyorumnanaktan biraz geç olsada idare ederler arkadaşlar dimi.:kedi::kedi:3. takımla 7. takım kaldı aebenim,bende bekliyorum,8 e kadar burdayım büyük ihtimal
evdende halledebilirm ama gidene kadar geç olurmu bilmiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
opuyorumnanaktan
kirazım eşim gelmesse sorun deyil ben yaparım canım ama gelirse söz veremem .-tatlicadiarzu- eve gidince bak eger ben yapamassam o zaman sana emanet fıstıkım .opuyorumnanaktan biraz geç olsada idare ederler arkadaşlar dimi.:kedi::kedi:
opuyorumnanaktan
kirazım eşim gelmesse sorun deyil ben yaparım canım ama gelirse söz veremem .-tatlicadiarzu- eve gidince bak eger ben yapamassam o zaman sana emanet fıstıkım .opuyorumnanaktan biraz geç olsada idare ederler arkadaşlar dimi.:kedi::kedi:
a.s. kaydirigubbakcemile2tamam ablacım,o zaman ben 8 e kalmadan çıkayım işten,eve erken gideyimde riske atmayalım işimizi dimiia.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?