azrayla aynı anda yapmışız dültiyorum hemen .
merhaba arkadaşlar,
ben 3.takımdan tgull. başkanımız tatile çıktı ve bizde grubumuzun kapatılmasını istemediğimiz için kendimiz bildirimimizi yapmaya çalışıyoruz. elimden geldiğince becermeye çalıştım ama hatam varsa kusura bakmayın şu şekilde yaptım.
****3.TAKIM 161 .ETAP ****
deva89 ( 59.0 /59.0 / 0.0/ 0.00 %)
littrefairy ( 75.5 / 75.5 /0 / 0%) geri dönmek üzere ayrıldıNES84 ( 67.2 / 66.5 / 0.7 / 1.04%)
Semo ( 62.7 /63.7 / -1 / -1.59 % )
silagul ( 71.0 / 0/ / 0 %) geri dönmek üzere ayrıldı.
tgull ( 63.5 / 65.0 / -1.5 / -2,36 %)
burakefsa ( 75.3oo/ 72/3,3 / 4,38%) yeni üye
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 474,2/ 472,7 / 1,5/ 0,32 %)
bu durumda kusura bakmak filan söz konusu değil arkadaşım, kurallar var buna uymalısınız..
Hem sonuçlarınız hatalı hem liste verme düzeniniz...
Bu durumda kardeş takımınızdan yardım istemelisiniz...
Ayrıca soruyorum..
-Kardeş takım kontrolü sizde geçerli değil mi?
özür dilerim ama bu gün karne günü ve öğretmenim çok yoğundum bildirim 12ye kadar sanıyordum gerçekten baştan savma yaptığımdan değil acele ettiğimden yanlış olmuş. kardeş takım kontrolu nedir gerçekten bilmiyorum. sadece grubumu gerçekten seviyorum ve başkanımız tatildeyken kapanmayalım diye çabalıyorum. şimdi karneleri dağıttık ve yoğunluğum bitti. hemen nasıl yapılır bir araştırıp neyi yanlış yaptığıma bakarak düzeltmeye çalışacağım.
bu durumda kusura bakmak filan söz konusu değil arkadaşım, kurallar var buna uymalısınız..
Hem sonuçlarınız hatalı hem liste verme düzeniniz...
Bu durumda kardeş takımınızdan yardım istemelisiniz...
Ayrıca soruyorum..
-Kardeş takım kontrolü sizde geçerli değil mi?
özür dilerim ama bu gün karne günü ve öğretmenim çok yoğundum bildirim 12ye kadar sanıyordum gerçekten baştan savma yaptığımdan değil acele ettiğimden yanlış olmuş. kardeş takım kontrolu nedir gerçekten bilmiyorum. sadece grubumu gerçekten seviyorum ve başkanımız tatildeyken kapanmayalım diye çabalıyorum. şimdi karneleri dağıttık ve yoğunluğum bitti. hemen nasıl yapılır bir araştırıp neyi yanlış yaptığıma bakarak düzeltmeye çalışacağım.
Canım estafurullah özür filan dilemenize gerek yok ben sadece uyardım..
Sizin bilmemeniz önemli değil size takımı bırakıp giderken şu şu kural var dikkat veya şşurayı okumalısın denmeliydi... Hadi sizin haberiniz yok kardeş takım olayından, allah aşkına sizin kardeş takımınız demek ki sizi kontrol etmiyor kendisi de kontrol ettirmiyor her zaman söylüyorum uygulamayacaksak kaldıralım bu kuralları herkes dumduma kimkime tavrı....Bu son sözlerim kişisel değil özellikle de siz üzerinize alınmayın bu kuralı uygulamayan öyle çok takım var ki...
Boş bir anınızda bu linki lütfen okuyunuz, takıma yeni gelen her üyenin okumasını sağlayınız...
Verdiğim linkte biraz aşağıya inip karar defterini okursanız söylemek istediklerim orada yazıyor...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
Kardeş takımınızda 14. takımdır kendilerinden yardım istemelisiniz çünkü sizin listenizi kontrol etmek zorundalar...
Bildirimler için saat 21.00 a dek zamanınız var kendinizi bunaltmadan rahatça yapabilirsiniz...Yardıma ihtiyacınız olursa buradan yazarsanız yardımcı olurum...
Boş bir anınızda bu linki lütfen okuyunuz, takıma yeni gelen her üyenin okumasını sağlayınız...
Verdiğim linkte biraz aşağıya inip karar defterini okursanız söylemek istediklerim orada yazıyor...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
arkadaşlar 13. takım kaptanı arkadaşımız karne günü yoğunluğu nedeniyle liste ile ilgilenemedi sadece kardeş takım hesaplaması yapılmıştır lütfen hata görürseniz bildirmeniz rica olunur
sevgili arkadaşlar burada grubuma durumumu anlattım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38584-3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-906.html
grubumuzun geçici kapatılabileceğini söyledim. ama kapatılmamasını kendilerinin bildirim yapmak istedikleri söylediler.sizden ricam yardımcı olmanız.
Kallisim ellerine sağlık canım :)))) Ben de kontrol ettim. Çok teşekkürler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?