Arkadaşlar bana her konuda özel mesaj atabilirsiniz. Ancak bu özel mesaj yarışmayı ya da yarışmadaki diğer bir kişiyi de ilgilendiriyorsa prensip olarak cevabımı özel mesajla değil, paylaşım alanımızı kullanarak veriyorum. Bu vesileyle hatırlatma yaptıktan sonra konuya geçeyim.
1.Takımın Dikkatine,
Etap listenizde paylaşımda bulunmadığını belirterek amancia isimli yarışmacımızı diskalifiye edildiği yazıyor.
Amancia durumu incelememi rica etti.
Onun ricasını elbette geri çeviremem. Ancak bu demek değildir ki; ben 1.takımın yönetiminin işine karışayım. Kendimde böyle bir yetkiyi hiçbir zaman görmedim, iyi biliyorsunuz.
Aynen amancianın benden rica ettiği gibi ben de 1.takım yönetiminden konuyu tekrar incelemesini rica ediyorum.
Bendeki kayıtlar şöyle;
amancia 265.etapta yarışmacımız olmuş. Ve 272.etaba kadar her hafta kilo bildiriminde bulunmuş. Kilosunda sürekli bir değişiklik var, bildirimde bulunduğunu buradan çıkarıyorum. Sonra 272.etapta izne ayrılmış. Ve 275.etapta dönmüş. Yani dönüşü geçen hafta olmuş.
Takım topiğinize girerek, yarışmacımızın adını yazarak mesaj taraması yaptığımda 4 sayfa mesaj gördüm.
Yarışmacımız yarışmaya devam etmek ister.
Lütfen tekrar değerlendirir misiniz?
Zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum.
benim bu haftaki uyarim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38551-1-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4347.html
amancianin bütün hafta yazdigi mesajlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38551-1-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4360.html
Mumucu ricamla ilgilendiğin için teşekkür ederim. Takım yönetimi sana ait. Burada bana bir açıklama yaptın sanılmasın, dilerim sen de öyle değerlendirmemişsindir.
Yeniden gözden geçirmeni rica etmiştim, sen de durumu olanca açıklığı ile ortaya koydun.
Takımda birliği yaratmanın yolu motivasyondan geçiyor. Bu da tek tek tüm bireylerin ortama katkısıyla ilgili. Bu da sanal ortamda elbette yazılan mesajlarla, diğer üyelerin mesajlarını okumakla sağlanıyor.
amancia arkadaşımıza, konuyu paylaşıma taşıdığımıve gelişmeleri buradan takip edebileceğini bildirmiştim özel mesajla... O da herhalde okuyacak ve empati yapabilecektir, diye düşünüyorum.
Arkadaslar, merhaba.Ben 6. takimdanim. sonuç listelerine bakmak için topige gittim ancak bizim bu haftaki takim listemizin olmadigini gördüm. Listemizin hazir oldugunu bildigimden burdaki mesajlara baktim. Gercekten de kaptanimiz aydogdugül listemizi burada paylasmis ancak sonraki mesajlarda bir sekilde silinmis. Duruma bakip, mümkünse düzeltirseniz seviniriz.
Gerci derecelerde herhangi bir degisim olmuyor ama bildirim yapmadik sanilmasin yani. :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?