- 5 Ekim 2010
- 3.240
- 273
- 363
- 33
En güzeli bu oylamadan sonra sen ve elbette fikri olan herkes önerilerini oylamaya sunsun. En güzel sonuca böyle varabiliriz, diye düşünüyorum.
Yalnız var ya.. ben okudukça hayretler içerisinde kalıyorum. Neden mi? Anlatayım.
Ben de sekiz ay yarışmacı oldum burada. Bizim takımımızda yaz tatili dışında hiç ama hiç kimse izin kullanmadı. Hele hele "beni aynı yazın" deme cüretinde kimse bulunmadı. Kilo alan aldığı kiloyu da göğsünü gere gere yazdı verdiği kiloyu da. Böyle oyunlara hiç başvurmamıştılk, hiçbirimizin aklına da böyle şeyler uygulayıp, yanıltıcı bilgi vermek gelmemişti. Gelemezdi de. Benim olduğum bir takımda ben böyle bir şeye izin vermem. Yeniden takım mı kursam acaba?
Ha bi'de şu var. Böyle yanıltıcı bilgi verince, gerçekte "yanılan" kim oluyor acaba?
haklısın gerçekten olmaması gerekiyor. fakat ben yanlış ifade ettim kendimi. '' beni aynı yazın '' cümlesi biraz yanlış. çok ndiren de olsa kilom aynı ne aldım ne verdim diye bildirenler oluyor bu herkesin başına gelebilir.
ben cümleyi kısaltınca biraz tuaf oldu '' beni aynı yazın '' yarışmacının bahanesi gibi olmuş.