En güzeli bu oylamadan sonra sen ve elbette fikri olan herkes önerilerini oylamaya sunsun. En güzel sonuca böyle varabiliriz, diye düşünüyorum.
Yalnız var ya.. ben okudukça hayretler içerisinde kalıyorum.Neden mi? Anlatayım.
Ben de sekiz ay yarışmacı oldum burada. Bizim takımımızda yaz tatili dışında hiç ama hiç kimse izin kullanmadı. Hele hele "beni aynı yazın" deme cüretinde kimse bulunmadı. Kilo alan aldığı kiloyu da göğsünü gere gere yazdı verdiği kiloyu da. Böyle oyunlara hiç başvurmamıştılk, hiçbirimizin aklına da böyle şeyler uygulayıp, yanıltıcı bilgi vermek gelmemişti. Gelemezdi de. Benim olduğum bir takımda ben böyle bir şeye izin vermem. Yeniden takım mı kursam acaba?
Ha bi'de şu var. Böyle yanıltıcı bilgi verince, gerçekte "yanılan" kim oluyor acaba?
Biz de kararımızı "HAYIR" olarak kullanıyoruz. Sebebi ise 4 haftalık sürenin uzun olması. Bu süre zorunlu olarak bekleneceği için grup arkadaşlarım takımdan uzaklaştıkça soğur ve tekrar aktif olmamız zorlaşır diyor ve ben buna katılıyorum. Bizim fikrimiz 2 haftadan yana ve yıllık belirli bir izin kullanma sayısının olmaması. Ayrıca takım kaptanları bu duruma pek meyil vermemeye gayret etmeli. Bu 2 haftalık süreyi birsüre deneyip sorunumuza çözüm olmadığını görürsek süreyi uzatabiliriz diyoruz.Eki Görüntüle 518156
ÖNERİ:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 4 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 3 kez izin kullanma hakkı vardır.
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
9.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Hayır
Not: İzin konusunda tartışarak yol alamadığımız için böyle bir öneri hazırlamayı uygun gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?