Anladım canım... böyle şeyleri püsküüt oylamaya sunun diyor.. sen de istersen önerini düzenleyip oylamaya sunabilirsin...e o zaman neye takılmış hakikaten bizim paşa
canım benim takıldığım aslında maviyesilin durumu değil.daha öncede yazdığım gibi oldu bitti zaten artık.ben sadece belli bir zaman sonra,zaman aşımına uğramalı bence diyorum,yani üyeliğin tamamen sıfırlanması yeniden mezuniyet karnesine hak kazanması gibi bir şey değil de,yine bilgileri baki kalıp ama mesela 1 yıl sonra döndüğünde,kilosu bölünmeyip,yeni hedef verip,yeni üye gibi başlama durumu olsa.Yani olamaz mı böyle bir şey,yanlış mı olur yarışma ve yarışmacılar açısından:26:
verdiğin linkteki konu silinmiş sanırım
bence de doğrusu bu canım..
Anladım canım... böyle şeyleri püsküüt oylamaya sunun diyor.. sen de istersen önerini düzenleyip oylamaya sunabilirsin...
tabii bi de püsküüte sormak lazım...
Önümüzdeki etap sonu karar defterine eklerim canım..Püüskütçüm maibeyaz ''saphira kaptanım'' yazınca aklıma geldiuzun zamandır 7. takımın kaptanlığını ben yapıyorum.Gönüllü bir yardımcı çıkmadı.Bizim takımın bu durumunu günceleyebilir misin.Yardımcı da belirlenince güncelleriz diyordum ama kimseden ses çıkmıyor,şimdilik idare ediyoruz.Yardımcılığı isteyen biri çıkınca bildiririm yine.Teşekürler
Öncelikle bana ait olan yani siz oylamaya sunsanız da faşiştçe uygulamaya devam ettireceğim tek kural var. O da bir kişiye ikinci kez karne hazırlamak. Karne hazırlamak zahmetli bir iş. Üye gidip kilo alıp döndü diye aynı zahmete bir daha katlanmayı istemiyorum. Zaten bu kararı almama da böyle bir olay sebep olmuştu. Hatırlayanlar hatırlar. Sen zaten karne istiyoruz demiyorsun farkındayım. Sadece yeri geldi diye yazdım.ben sadece belli bir zaman sonra,zaman aşımına uğramalı bence diyorum,yani üyeliğin tamamen sıfırlanması yeniden mezuniyet karnesine hak kazanması gibi bir şey değil de,yine bilgileri baki kalıp ama mesela 1 yıl sonra döndüğünde,kilosu bölünmeyip,yeni hedef verip,yeni üye gibi başlama durumu olsa.Yani olamaz mı böyle bir şey,yanlış mı olur yarışma ve yarışmacılar açısından:26:
arkadaşlar bir arkadaşımız forumda fotoğraflarını paylaşmıştı, başka siteler tarafından fotoların kullanılma durumunu hatırlattık ama yüzünü kapadamadı. fotoğraflar silinmiyor diye biliyoruz ama yüzünü de mi kapatamayız, bunu moderatörler yapamaz mı?
Merhaba arkadaşlar. Yarın malum bildirim günü... Şehir dışında olacağım için nete giremeyeceğim. Kardeş takıma listemizi hazırlamaları için ricada bulundum. 6. takımın kaptan yardımcısı ayrıldı ve takımdaki üyelerin çoğu da yeni... Kaptan yardımcısı olmak isteyen de çıkmadı henüz...
Bu hafta sonuç listelerini hazırlaması sırası da aksi gibi bizim takımda. Listeyi hazırlayabilecek olan varsa bizim yerimize yapabilir mi? Yer de değiştirebiliriz sıkıntı değil
CUMA zayiflama YARIŞMASI 268. ETAP SONUÇ LİSTESİ
27 TEMMUZ-03 AGUSTOS
1. TAKIM 268. ETAP
sapphiree (61.25/60.75/0.5/0.82)
hepbera_ ( /63.5/63.5/0/%0)Kilo bildirmedi
rebirth_ (70 /71/-1/%-1.43)
sebnemguducu (64.5/64.1/0.4/%0.62)
darlingim ( 83.8/83/0.8/%0.95)
askarpay (65) Geri dönmek üzere ayrildi
sea44 ( 70.2/69.3/0.9/%1.28)
amancia(77/77.8/+0.8/-1.03)
MuMu85(77.9/77/0.9/%1.16)
sekerkiz67( 74.5/74.5/0/%0)Kilo bildirmedi
spirochet(86/84/2/%2.33)
pinkyeffect (88.3/87.4/0.9/% 1) Yeni üye hedef 54( takikma girdigi ilk kilo 88.7)
1. TAKIM ORTALAMASI :0.42
tatlım ortalamanı ben 0,48 çıkarıyorum yazdım takımda ama sanırım zamanın yoktu bakmaya..
kızlar sizde kontrol edin..
bir sonraki liste getiren arkadaş düzeltsin yüzdeyi bi zahmet..
tünaydın herkese,
ben 8. takımdan beste, kaptanımız melike yok o yüzden yardımcısı olarak ben idare etmeye çalışıyorum, kilo bildirim listemi yapmak konusunda bana yardım edebilecek olan var mı ? daha önce hiç yapmadım da :/
tünaydın herkese,
ben 8. takımdan beste, kaptanımız melike yok o yüzden yardımcısı olarak ben idare etmeye çalışıyorum, kilo bildirim listemi yapmak konusunda bana yardım edebilecek olan var mı ? daha önce hiç yapmadım da :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?