Arkadaşlar önümüz ramazan ve cuma sabahı büyük bir ihtimal büyük çoğunluğumuz oruç olacağız. Tartı işini hiç düşündünüz mü? Çünkü perşembe sahura kalktığımız için cuma sabahı tartı normal çıkmayacak. Biz 13. takım olarak ortak bir karar aldık. İlk tartımızı perşembe sabah olarak düşündük, diğer haftalarda ise perşembe iftardan önce tartılmayı kararlaştırdık. Sizlerede fikirlerinizi sormak istedim. Konu hakkında düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
gayet mantıklı canım.
çünkü uzun bir uyku(açlık) sonrası tartılıyoruz cuma sabahları ama oruçta öyle değil..sahurla sabah arası çok kısa..uzun yememe dönemini karşılaştırınca iftar öncesi tartılma daha mantıklı..ehh günlerde uzun o yüzden sahuru da sağlam yapmak lazım..
özetle 2. takım bu kararı memnuniyetle onaylar canım
tabii oruç tutucak arkadaşlar için geçerli bu durum..tutamayan arkadaşlar da cuma sabahı bildirirler kilolarını
listeleri yine aynı cuma günü yaparız:103:
Bence sahur öncesi tartılınabilir.Kahvaltı öncesi tartılmak gibi yani
kızlar fikrim geldi
oruç tutacak arkadaşlar perşembe sabahı tartılsın kilo bildirimi yapsın
cuma sabahı tekrar tartılsın hani olaki daha az çıkarsa o kilosu baz alınsın..bir gün öncesi olunca haksızlık olmaz en azından..
metobolizma bu herkesde aynı işlemez belki bazılarımızın sahur yiyince daha hızlı yanar yağları kimbilir
kızlar bu durumu takımlar kendi içinde halletsin o zaman oruç tutan var tutmayan var, bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor ortak karar almak zor olacak bütün takımlar için
aynı şey olmazki canım.bir de akşam yemek sonrası yatana kadar yenilip içildiği düşünülürse üstelik sahur ve yatma saati arası kaç saatki??
şu anki akşam yemeği ve kahvalti saati arasını hesaplarsan sen de bizimle aynı sonuca gelirsin zaten şekercik
kızlar bu durumu takımlar kendi içinde halletsin o zaman oruç tutan var tutmayan var, bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor ortak karar almak zor olacak bütün takımlar için
Oruç tutanlar ve tutmayanların kilo bildirimi konusunda herkes kendince haklı ama ben de şöyle bir duruma dikkat çekmek istiyorum. Oruç dışında da gelemeyecek arkadaş perşembeden kilosunu bildirirse listeye dahil ediyoruz, kimimiz sabah aç karnına tartılıyor, kimimiz öğlen yemekten önce, kimi sonra... Normalde de kilo bildiriminin bir sınırı yok, illa sabah aç karnına tartılacaksınız ya da akşam yemekten önce vb demiyoruz. Perşembe akşamı yemekten önce tartılıp "ben yarın nete giremeyeceğim kilom şudur" dese de alıyoruz listeye. Sonuçta bu hafta en hafif olduğu zamanda tartılsa da haftaya yine en hafif olduğu zamanda tartılacağı için arada ki fark yine aynı olacak. Bence kim ne zaman isterse bildirsin farketmez. En azından ben takımımda bu şekilde bir uygulama yapacağım bilginize
Bu sene bu yarışmanın 6. senesi sanırım..
6 yıldır, oruç tutan yarışmacılarımız var doğal olarak.
Neden bu sene böyle bir konu oldu anlayamadım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?