- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Hatırlatma:
Bildirim listelerinde "diskalifiye" notu gördükçe listeyi güncelliyorum.
Sizlerden ricam; yeni üye alımı yaparken öncelikle diskalifiye listesinde üyenin adının mevcut olup olmadığına bakın.
Diskalifiye edilmiş olan üyeler bir daha Cuma Yarışması'nda yarışamıyorlar.
Diskalifiye listemizi kolay bakabilmeniz adına alfabetik olarak güncelliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-diskalifiye-listesi-4.html#post24687171
Saphiracım, karar defterine bir ara göz at olur mu.. Biliyorum çok yoğunsun.
Şöyle ki; bildirim yapma süresi 14:00 değil canım.
Takımların bireysel bildirimleri 16:30 a kadar yapılıyor.
Takımların genel sıralamm listesi de en geç 21:00 e kadar hazırlanıyor.
Hatırlatma:
Bildirim listelerinde "diskalifiye" notu gördükçe listeyi güncelliyorum.
Sizlerden ricam; yeni üye alımı yaparken öncelikle diskalifiye listesinde üyenin adının mevcut olup olmadığına bakın.
Diskalifiye edilmiş olan üyeler bir daha Cuma Yarışması'nda yarışamıyorlar.
Diskalifiye listemizi kolay bakabilmeniz adına alfabetik olarak güncelliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-diskalifiye-listesi-4.html#post24687171
püsküüt'cüm ben şimdi farkettim ki takımdaki arkadaşlar da bilmiyor sanırım. bizim takımda ipo vardı (2 haftadır bildirimde bulunmuyor ama daha önce aktifti) 12-06-2011 tarihinden bu tana diskalifiye listesindeymişçok şaşırdım, takım arkadaşlarına da soracağım bu durumu
püsküütüm bugün farkettimki bizim takımdan aybüke07 arkadaşımız diskalifiye listesinde
o zaman bir kaçhafta girmeyince diskalifiye olmuştu ve hemen ardından geldi mazeretini sundu(ani taşınma ve net olmayışı) tekrar almıştık takıma
tabi bu durum diskalifiye ile ilgili kararı almadan önceydi(tabi öncesi aynı karar geçerlimiydi bilmiyorum:44: kaptanlığımın en taze dönemleriydi)
arkadaş çok uzun süredir takımda, paylaşımı süper,pozitifliği süper..takımın demirbaşlarından bi tanesi.açıkcası arkadaştan vazgeçmek istemiyorum.
bu durumda ne yapıyoruz şekercim
LÜTFEN HERKES OKUSUNGenel bir açıklama yapayım:
Diskalifiye etmeye kaptanlar karar veriyor. Bazen yanlış anlaşılmalar oluyor geri alınıyor üye.. ancak bu durum paylaşıma yazılmıyor, unutkanlığa geliyor vs.
Bana göre öncelikle yarışmacının "ben daha önce burada yarışmıştım" diyor olması lazım.
Ha'di o demedi. Bu durumda kaptanın diskalifiye listesine bakması lazım, çünkü o listenin hazırlanış amacı zaten sadece bu.
Bu konuyu size bırakmıştım ama sonra baktım ki kimse gerekli kontrolü yapmıyor (niyeti sorgulamıyorum)
Durum böyle olunca son zamanlarda listede yer alan "yeni üye" leri mutlaka yarışmacı listesinden kontrol ediyorum ve uyarıyorum.
Sonuç: Lütfen takım kaptanları diskalifiye listelerini kontrol etsinler. Bunu yapmak için kaptan olmaya da gerek yok. Yarışmacı olduğu halde diskalifiye listesinde olan var mı diye başka arkadaşlar da bakabilir.
Neticede olan olmuş, sizin, onun, benim, birilerimizin gözünden birşeyler kaçmış. Olmuş bitmiş. E şimdi adama kalkıp da sen git kardeşim denir mi? Ay ben hayatta demem yani.. neme lazım..
Köylü köyünde, evli evinde oturmaya devam eder anacım.
Siz sadece beni uyarın da böyle arkadaşlar varsa isimlerini diskalifiye listemizden çıkartalım.
1. ipo
2. aybüke07
Diskalifiye etmeye kaptanlar karar veriyor. Bazen yanlış anlaşılmalar oluyor geri alınıyor üye.. ancak bu durum paylaşıma yazılmıyor, unutkanlığa geliyor vs.
Bana göre öncelikle yarışmacının "ben daha önce burada yarışmıştım" diyor olması lazım.
Ha'di o demedi. Bu durumda kaptanın diskalifiye listesine bakması lazım, çünkü o listenin hazırlanış amacı zaten sadece bu.
Bu konuyu size bırakmıştım ama sonra baktım ki kimse gerekli kontrolü yapmıyor (niyeti sorgulamıyorum)
Durum böyle olunca son zamanlarda listede yer alan "yeni üye" leri mutlaka yarışmacı listesinden kontrol ediyorum ve uyarıyorum.
Sonuç: Lütfen takım kaptanları diskalifiye listelerini kontrol etsinler. Bunu yapmak için kaptan olmaya da gerek yok. Yarışmacı olduğu halde diskalifiye listesinde olan var mı diye başka arkadaşlar da bakabilir.
Neticede olan olmuş, sizin, onun, benim, birilerimizin gözünden birşeyler kaçmış. Olmuş bitmiş. E şimdi adama kalkıp da sen git kardeşim denir mi? Ay ben hayatta demem yani.. neme lazım..
Siz sadece beni uyarın da böyle arkadaşlar varsa isimlerini diskalifiye listemizden çıkartalım.
1. ipo
2. aybüke07
1. ipo
2. aybüke07
püsküüt ayrıntılara takılıyorum biliyorsun, geçmişte de ne kadar konuşulup konuşulmadığını bilmiyorum ama "karar defteri, mezun ve diskalifiye listesi" konularını sabit konu yapamıyor muyuz? Aşağılarda kalıyor, ya da sonraki sayfaya gidiyor, gözümüzün önünde dursa iyi olmaz mı? Gerçi istedikten sonra her şey bulunur da söylemeden geçemedim
Bende kontrol ettim gördüğüm kadarıyla bizimn takımdan kimse yok..
ama eğer o listedeki S.A. isimli üye ben isem.... 3. takımolarak diskalifiye olmuşum haberim yok
selam kızlar ya bana da yardımcı olabilecek biri yok mu?
ben de zayıflamak istiyorum bu kez çok kararlıyım beni de biri grubuna alsa bana yardımcı olsa birlikte incelsek
takımlara nasıl katılabilirim acaba, anladığım kadarıyla belli üstatlar isterse alıyorlar takımlara değil mi ?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html
Bu sayfaya kendinizi kısaca tanıtan (kilo, hedef, diyet deneyimi...vb) mesajınızı yazın takımlar size cevap verecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?