- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
eveeet canlarım kusura bakmayın açıklamayı geciktirdiğim için.Aslında ben bu hafta pek birşey yapmadım.Genel olarak ekmeği olabildiğince az yerim.Su her ne kadar zorla da olsa çok içmeye çalışırım.Günde 2 yeşilçay içiyorum.Benim bu hafta fazladan yaptığım şey geçen hafta cumartesi günü üstüme dar gelen bir abiye giymeye çalıştım.Arkası kapanmayınca çok fena oldum.Bir de aldığım ve verdiğim kaloriyi hesapladım.Sanırım metobolizmam son haftalarda önceki etaplardaki sabrımın mükafatını ödüyor...
Bir de ben son zamanlarda annemin artık sağlığı dolayısıyla mecbur kalması üstüne yaptığı tuzsuz tam tahıl ekmekten yiyorum.Evde olduğu için daha sağlıklı oluyor.Hatta geçenler de tam tahıllı mantıda yaptı tuzsuz da olunca işime gelmişti azcık yemiştim...normaline göre çok daha iyiydi.En azından benim psikolojim az etkilendi diyet bozuldu gibi düşünmedim...
Bir de ben son zamanlarda annemin artık sağlığı dolayısıyla mecbur kalması üstüne yaptığı tuzsuz tam tahıl ekmekten yiyorum.Evde olduğu için daha sağlıklı oluyor.Hatta geçenler de tam tahıllı mantıda yaptı tuzsuz da olunca işime gelmişti azcık yemiştim...normaline göre çok daha iyiydi.En azından benim psikolojim az etkilendi diyet bozuldu gibi düşünmedim...