- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu hafta da birinci olmuşum yarın açıklama yapabilirim ama.müsait değilim çünkü...
Bu arada aydogdugül ellerine sağlık...
Arkadaşım yayınlamıştım sonuç listelerini ama düzeltiriz artık. Ben şu noktayı anlamadım, hesaplamaları kardeş takımınız da kontrol etmedi mi?
3. TAKIM ORTALAMASI: -1,66 % yazılmıştı daha önce, epey fark var arada???
Arkadaşlar ben listeleri hazırladım, yayınladım ama hala içime sinmeyen bir durum var. 7.takımda tartısının bozulmuş olma ihtimali olan bir yarışmacı var. Bozuk olup olmadığını başka bir tartı ile karşılaştıramadığı için bilemiyor. Benim mantığımla; bu hafta kilosunun boş geçilmesi (izinli gibi), sonraki hafta da ya bozuk olmayan bir tartıyla, ya da değişen kilodan devam etmesi uygun gibi gözüküyor. Ama derseniz ki tartının bozuk olduğuna emin miyiz, galiba değiliz?
Arkadaşlar ben listeleri hazırladım, yayınladım ama hala içime sinmeyen bir durum var. 7.takımda tartısının bozulmuş olma ihtimali olan bir yarışmacı var. Bozuk olup olmadığını başka bir tartı ile karşılaştıramadığı için bilemiyor. Benim mantığımla; bu hafta kilosunun boş geçilmesi (izinli gibi), sonraki hafta da ya bozuk olmayan bir tartıyla, ya da değişen kilodan devam etmesi uygun gibi gözüküyor. Ama derseniz ki tartının bozuk olduğuna emin miyiz, galiba değiliz?
Mantıklı bir çözüm bence de olabilir ama 7. takımın kaptanının fikri bence önemli olan.
kaptanımızda burada sizlere danışmak istedi diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam saphıra
Şöyle bir ayrıntı da var. Diyelim ki gerbera tartıya çıktı ve olması gerekenden çok farklı bir kiloyla karşılaştı (şuanda olduğu gibi), bildirim zamanında tartım bozuk kaç kilo olduğumu bilmiyorum deseydi, adının yanına bildirimde bulunmadı yazacaktık. Bence bu mantıkla da aynı şey yapılmalı. Gördüğü değerin doğru olup olmadığı meçhul. Haftaya "doğru olduğu kesin olan" kilosuyla listeye katılır ve fark 2 ye bölünür
Ben listeleri yeniliyorum tekrardan arkadaşlar. Doğru yaptığıma da inanıyorum. Ama yine de püsküüt gelince sorarız. gerbera'nın bildirimini geçersiz sayıyorum bilginize Zaten eski_bir_masal dışında yorum yapan da olmamış, ona da mantıklı geldi...
Eline sağlık arkadaşım, arkadaşların da hak vereceğini düşünüyorum ama püsküüt gelince olmayacağını söylerse değiştiririz tekrar.
bende öyle düşünüyorum yani bilemiyorum ki yarın arıcam sinbonun servisini götürüp baksınlar bakalım
tabi yine kararı saphıra ve püsküüt verir
Püsküüt'çüm hazır böyle düzeltmeler yaparken affına sığınarak bir hatırlatma daha yapmak istiyorum. Bugüne kadar kim kaç kilo verdi topiğini Mayıs ayı sonunda güncelleyeceğini yazmışsın. Orda da
6 . ejje89VİRÜS ( 19,50 / 17,92% ) @ 30.12.12 # 108,80 # 89,30
böyle bir tarih hatası var. Güncellerken olurda aklına gelirse diye hatırlatayım dedim.
(Dikkatimi çekme sebebide 2012 de yarışmaya katılan ve en çok kilo veren kişi benim. Yukarı baktığımda bu tarihi görünce kendimi ikinci gibi hissediyorum. )
Laydline ve senarist.. Uyardığınız için teşekkürler tatlılar..52 . oyagibi ( 7,60 / 6,03% ) @ 23.12.12 # 126,00 # 118,40
bu da var tarih hatası olarak
Listemizi düzenledim aylincim..1. Takimin yeni Kaptani ve Yardimcisi
Kaptan: BlackCat
Yardimcilari: MuMu85, chukuleta
yardimci iki tane, karar veremedik, oylar esitdi
sorun olmazsa iki yardimci not edebilirmisin Püsküütcüm?
Kaptanligi devrediyorum herkese hayirli ugurlu olsun
bu arada 2. Takimin destegi icin tskler
iyi arkadas olduk :)
Saphiracım, karar defterine bir ara göz at olur mu.. Biliyorum çok yoğunsun.canım buraya 14.00 e kadar bildirmemiz gerekiyor diye yazdım artık.Tartının bozuk olduğundan eminiz ama haftaya kadar tartı sorunu hallolur mu bilmiyorum çünkü hala cevap gelmedi
Kaydettim şekerim..PÜsküüt'üm bizim ikinci kardeş takımımızı 4. takım olarak kaydedebilir misin ?
Mantıklı çözüm..Şöyle bir ayrıntı da var. Diyelim ki gerbera tartıya çıktı ve olması gerekenden çok farklı bir kiloyla karşılaştı (şuanda olduğu gibi), bildirim zamanında tartım bozuk kaç kilo olduğumu bilmiyorum deseydi, adının yanına bildirimde bulunmadı yazacaktık. Bence bu mantıkla da aynı şey yapılmalı. Gördüğü değerin doğru olup olmadığı meçhul. Haftaya "doğru olduğu kesin olan" kilosuyla listeye katılır ve fark 2 ye bölünür