14. TAKIM
realincir arkadaşımız için bildiriminiz şu şekilde:
realincir arkadaşımız için geçen haftaki bildiriminiz de şu şekilde:realincir ( 70,8 / 70,8 / 0,0 / 0,00%)yeni baskül aldı eski baskülünde 69.5 çıktı ama yeni baskülü artık baz alacağız
Karar defterinden alıntı yapıyorum:realincir ( 70,5 / 70,5 / 0,0 / 0,00%)
Arkadaşımız aslında 1 kilo vermiş. Ancak, siz bildirimi bu şekilde yaptığınız için bu başarıyı takım toplamınıza yansıtamamış oldunuz.
1- BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE OLACAK?
Yarışmacının yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen farklılık, bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Örnekle açıklayayım:
Yarışmacı etabı 58 kilo ile bitirdi. Yeni etapta aldığı baskül 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabınbaşlangıç kilosuVİRÜS58+2= 60 olarak belirtilecek. İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" denilecek.
Hem yeni baskülü baz alıp, hem de verdiği kiloyu gösterebilirdiniz. Şöyle olabilirdi:
realincir ( 71,8 / 70,8 / 0,0 / 1,39%)
Bu arada, ben de baskül değişimi kaynaklı 1.3 kiloluk farkı, arkadaşımızın yarışma başlangıç kilosuna ekliyor ve 72,5 dan 73,8 kiloya yükseltiyorum. Bilginize.
evet kardeş takım uygulaması bence de güzel. ama ne yazık ki şu ana kadar pek görüşmemiz olmadı bundan sonra söz kardeş takımla daha çok ilgileneceğiz. ben 1 takımdayım bizim kardeşler 5 ve 13 sanırım bizim niye 2 kardeşimiz var:26:
Bu şekilde bir çekilme olabiliyor mu acaba? Peki listeyi yapacak takımda sizden başka kimse yok muydu?
Ben burada yaşlandım kızlar yahu.. Her olayda bir yaşıma girdiğimi düşünürsek sizce şu anda kaç yaşındayım? :44:
Takımda başka bir problem mi var onu anlayamadım.. ancak bu mesajın altı boş bana göre..
..ve aydınlanmaya ihtiyacım var.
1- Görev icabı bulunduğunuz yerden sisteme giriş yapamıyor olmak yeni bir durum olmasa gerek. Son anda olan bir şeyi kontrol edemeyebiliriz ama sizinki pek öyle görünmüyor ifadenize göre... Bu durum için neden önlem alınmadı acaba?
2- Ecz.imis kaptan yardımcısı. Ancak ondan da haber alınamamış yanlış görmedi isem...
3- 6. Takımın kardeş takımı 7.takım görünüyor. Neden 7. takımdan yardımcı olan biri çıkmadı acaba? Kardeş takımın varlık sebebi tam da bu durumlar için...
Tüm bu karmaşadan sonra bir de başka durum var.. şöyle ki; Karar defterimizde "Herhangi bir mazaret ileri sürmeden, yukarıdaki şartlarda bildirim yapmayan takımlar kapatılacaktır." yazıyor.
Bu durumda sizin bireysel çekilme (?) kararınızla takım mı kapatılacak? Takım bunu umursayacak mı? Ona göre biz de umursayalım mı?
Sahiden anlamadım.. Sözlerimde kinaye, laf çarpma, dansözlük yoktur.. Sahiden ve sahiden yukarıda yazdığım hiçbir noktaya kafam basmamıştır.. Şaşkınlık içerisinde yazıyorum.. ve merakla cevap bekliyorum.
Takım yönetim kadrosunda yeriniz olmalı, diye düşünüyorum.
o yüzden daha fazla kimseyi yarı yolda bırakmamak adına bence doğru olan bu. ama her fırsatımda takımda yer alıcam. püsküüt demişti. kayıtsız üyeler takım insiyatifine kalmıştır diye. sanırım takımda beni kapı dışarı koymaz.
canim bildigim kadariyla zamaminda 5.takimin kardesi yoktu ve ozaman mai ( gerisini hatirlayamaidm) kaptandi ve 5.takimida kardes almisti :)
hatirladim simdi maibeyaz di :)
evet kardeş takım uygulaması bence de güzel. ama ne yazık ki şu ana kadar pek görüşmemiz olmadı bundan sonra söz kardeş takımla daha çok ilgileneceğiz. ben 1 takımdayım bizim kardeşler 5 ve 13 sanırım bizim niye 2 kardeşimiz var:26:
Forumda genel olarak yanlış anlaşılma durumuna kesinlikle katılıyorum.Yıllardan beri neler neler gördük.Ses,mimik,vurgu vs.. olmadığı için böyle olduğunu düşünüyorum ve ekliyorum ben alınganlık yapmıyorum arkadaşlar yanlış anlaşıldım sanırım,benim kimseye darılıp kırılıp bozulup görevi devredeyim filan dediğim yok.ben ne oldu tam olarak kavrayamamış olduğum bir takım görevlerle baş başa kaldım,şaşkın ve tedigin bir şekilde ileri doğru yapmaya çalışırken,alakam olmadığını düşündüğüm bir konunun göbeği oldum.kardeşlik sistemi güzel bir sistem bence de devam etmeli ama kardeş takımların birbrinden sorumlu olduğunu da herkes bilmeli,ona göre davranmalı..
püsküütçüm tabiki herkesin yolu açık olsun,herkesin kendi tercihidir..benden yana yanlış anlama yok,ben yanlış anlaşılmışım sanırım...Yıllardan beri o kadar üzücü şeyler gördüm ki forumda,en ufak bir gerginlik ya da yanlış anlaşılmanın dahi içinde bulunmak istemiyorum.bu yüzden görevi devretmek istedim
Her işte bir hayır vardır, böylece bu durumla -tüm takımlar olarak- kardeşliği de iyice benmsemiş olduk diye düşünüyorum. :112:
Saphiracım..2007 yılında bu yarışmayı başlattığımdan bu zamana kadar "bir tek gün bile" kaptanlık veya kaptan yardımcılığı yapmadım.
Sebebi de çok basit. Takım yönetiminde olmak bana göre çok ama çok önemli. Dikkat yeteneği, psikoloji, beslenme ve spor bilgisi, düzen, disiplin, takip ve elbette zaman ayırma fedakarlığı gerektiriyor. Bu vesileyle yeri gelmişken canla başla takımlarına sahip çıkan yönetim kadrolarına teşekkür ediyorum.
Görevi bırakan kaptan / yardımcı çok oldu bugüne kadar.. Ama mezun oldular gittiler, ama insanlık halidir; sıkıldılar gittiler.
Ama bunu yaparken de sorumlu davranmalı kaptan. Benim demek istediğim konu bu.
Kadro boş bırakılarak gidilmez. İçeride bu işler tamamlanır. Sonra da yeni kadro ile birlikte, gitme kararı paylaşıma bildirilir. Şık olan bu bana göre..
Sen mesajında takıma soracağını, görevi devralan olursa da gideceğini yazmıştın sözüm sana,ona,buna değil.
Senin nezdinde konuya genel bir yorum yapıyorum şu anda ve dilerim ki bütün kaptanlar bunun bilincinde davranırlar bundan sonra.. Son zamanlarda hep birlikte görüyoruz neler oluyor böyle davranılınca..
Canımızı sıkmayalım.. Elele tutuşalım ve asıl önemli durumun her zaman dediğim ve demekten hiç yorulmayacağım ifadeyle; "Sağlıklı ve keyifli zayıflamak" olduğunu unutmayalım lütfen..
Saphiracım..2007 yılında bu yarışmayı başlattığımdan bu zamana kadar "bir tek gün bile" kaptanlık veya kaptan yardımcılığı yapmadım.
Sebebi de çok basit. Takım yönetiminde olmak bana göre çok ama çok önemli. Dikkat yeteneği, psikoloji, beslenme ve spor bilgisi, düzen, disiplin, takip ve elbette zaman ayırma fedakarlığı gerektiriyor. Bu vesileyle yeri gelmişken canla başla takımlarına sahip çıkan yönetim kadrolarına teşekkür ediyorum.
Görevi bırakan kaptan / yardımcı çok oldu bugüne kadar.. Ama mezun oldular gittiler, ama insanlık halidir; sıkıldılar gittiler.
Ama bunu yaparken de sorumlu davranmalı kaptan. Benim demek istediğim konu bu.
Kadro boş bırakılarak gidilmez. İçeride bu işler tamamlanır. Sonra da yeni kadro ile birlikte, gitme kararı paylaşıma bildirilir. Şık olan bu bana göre..
Sen mesajında takıma soracağını, görevi devralan olursa da gideceğini yazmıştın sözüm sana,ona,buna değil.
Senin nezdinde konuya genel bir yorum yapıyorum şu anda ve dilerim ki bütün kaptanlar bunun bilincinde davranırlar bundan sonra.. Son zamanlarda hep birlikte görüyoruz neler oluyor böyle davranılınca..
Canımızı sıkmayalım.. Elele tutuşalım ve asıl önemli durumun her zaman dediğim ve demekten hiç yorulmayacağım ifadeyle; "Sağlıklı ve keyifli zayıflamak" olduğunu unutmayalım lütfen..
Açıkçası takımımı bırakmayı hiç denemedim.Bazen kendimi suçlayıp bıraksam mı diye aklımdan geçtiği oldu ama olmuyor.bırakamadım.Takım hemen hemen hiç kurtulamadı ama bende direnmekten vazgeçemedim.Gerçi ne zaman sıkı yönetim ilan etsem benim hayatımda bir sorun çıkıyor ve takip etme imkanım azalıyor ama olsun
Bu takım ve sizler benim hayatımda yeni bir dönem açtınız.Ben ilk geldiğimde farketmiştim bunu ama bu kadar fark yaratacağını düşünememiştim.
bende hiç düşünmemiştim. benim oturduğum yerde hiç arkadaşım yok. konuşacağım fikir alacağım. özelliklede en hassas noktam kilomdan utanmadan bahsedeceğim kimse yok. geçen sene temmuzdan bu yana buraya koşmak için o kadar çok şeye arkamı döndümki. burası yaşamımdaki tek renkli yerdi. ama sorumluluklarımı yerine getiremiyorsam burda bulunmam uygun değil. bide sanki ben sorumluluğumu kabul edip kenara çekilirsem takım için daha hayırlı olur diye düşündüm. hiç paylaşımsız birindense paylaşım yapan yeni bir üye alırlar. neyse buradan ayrılmak zorunda olduğum için ben çok üzgünüm. keşke gerçekten anlatabilsem bunu
Hatırlar mısın bilmem ama geçen günkü mesajın için "altı boş" ifadedisini kullanmıştım.. Bu mesajın da aynı öyle..bende hiç düşünmemiştim. benim oturduğum yerde hiç arkadaşım yok. konuşacağım fikir alacağım. özelliklede en hassas noktam kilomdan utanmadan bahsedeceğim kimse yok. geçen sene temmuzdan bu yana buraya koşmak için o kadar çok şeye arkamı döndümki. burası yaşamımdaki tek renkli yerdi. ama sorumluluklarımı yerine getiremiyorsam burda bulunmam uygun değil. bide sanki ben sorumluluğumu kabul edip kenara çekilirsem takım için daha hayırlı olur diye düşündüm. hiç paylaşımsız birindense paylaşım yapan yeni bir üye alırlar. neyse buradan ayrılmak zorunda olduğum için ben çok üzgünüm. keşke gerçekten anlatabilsem bunu
Bütün Takımların Dikkatine!
Okumanızı rica ettiğim halde okunmadığını görüyor olduğum karar defterinden alıntı yapıyorum.
Alıntıyı inceleyerek iki soruya lütfen cevap veriniz.
1- Kardeş takım Kontrol Sistemi uygulamasına devam edelim mi? Devam edelim diyorsanız aşağıdaki sorulara da cevap lütfen..
2- Kardeş Takım Listesinde yer alan takım eşleştirmeleri geçerli mi?
3- Konuyla ilgili başka bir öneriniz var mı?
:122:L Ü T F E N D İ K K A T:122:
KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım => 5. Takım & 13. Takım
3.Takım => 14. Takm
4.Takım => 7.Takım
5.Takım => 13. Takım & 1. Takım
6. Takm => 7. Takım
7. Takım => 4. Takım & 6. Takım
8. Takım => 9. Takım
9. Takım => 8. Takım
13. Takım => 5. Takım
14. Takım => 3. Takım
Sözkonusu liste şu anda Karar Defteri'nde yukarıdaki şekilde yer almaktadır. Bu liste zaman içerisinde takımlardan gelen taleplerle oluşturulmuştur.
Lütfen bütün takımlar incelesin ve sistemden çıkma veya listedeki eşleştirmeyi değiştirme veya mevcut olanı kabul etme şeklindeki fikrini paylaşım alanından duyursun.
Zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkürler.
"Kardeş Takım Sistemi" nin işleyişi için Karar Defteri başlığımızın 5.maddedini inceleyiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-nedir-karar-defteri-9.html#post24491731
Püsküüt'çüm biz takım olarak (13. takım) kardeş takım sistemini sonuna kadar destekliyoruz. Ama listede tek değilde bizim gibi iki kardeş takımı olan takımlar var. Toplam takım sayısı şuan 10, iki değilde her takıma tek kardeş takım olursa daha iyi olacağını düşündüm. Değerlendirirsen sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?