Ben burada yaşlandım kızlar yahu.. Her olayda bir yaşıma girdiğimi düşünürsek sizce şu anda kaç yaşındayım? :44:
Takımda başka bir problem mi var onu anlayamadım.. ancak bu mesajın altı boş bana göre..
..ve aydınlanmaya ihtiyacım var.
1- Görev icabı bulunduğunuz yerden sisteme giriş yapamıyor olmak yeni bir durum olmasa gerek. Son anda olan bir şeyi kontrol edemeyebiliriz ama sizinki pek öyle görünmüyor ifadenize göre... Bu durum için neden önlem alınmadı acaba?
2- Ecz.imis kaptan yardımcısı. Ancak ondan da haber alınamamış yanlış görmedi isem...
3- 6. Takımın kardeş takımı 7.takım görünüyor. Neden 7. takımdan yardımcı olan biri çıkmadı acaba? Kardeş takımın varlık sebebi tam da bu durumlar için...
Tüm bu karmaşadan sonra bir de başka durum var.. şöyle ki; Karar defterimizde "Herhangi bir mazaret ileri sürmeden, yukarıdaki şartlarda bildirim yapmayan takımlar kapatılacaktır." yazıyor.
Bu durumda sizin bireysel çekilme (?) kararınızla takım mı kapatılacak? Takım bunu umursayacak mı? Ona göre biz de umursayalım mı?
Sahiden anlamadım.. Sözlerimde kinaye, laf çarpma, dansözlük yoktur.. Sahiden ve sahiden yukarıda yazdığım hiçbir noktaya kafam basmamıştır.. Şaşkınlık içerisinde yazıyorum.. ve merakla cevap bekliyorum.