14. TAKIM
realincir arkadaşımız için bildiriminiz şu şekilde:
realincir arkadaşımız için geçen haftaki bildiriminiz de şu şekilde:realincir ( 70,8 / 70,8 / 0,0 / 0,00%)yeni baskül aldı eski baskülünde 69.5 çıktı ama yeni baskülü artık baz alacağız
Karar defterinden alıntı yapıyorum:realincir ( 70,5 / 70,5 / 0,0 / 0,00%)
Arkadaşımız aslında 1 kilo vermiş. Ancak, siz bildirimi bu şekilde yaptığınız için bu başarıyı takım toplamınıza yansıtamamış oldunuz.
1- BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE OLACAK?
Yarışmacının yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen farklılık, bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Örnekle açıklayayım:
Yarışmacı etabı 58 kilo ile bitirdi. Yeni etapta aldığı baskül 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabınbaşlangıç kilosuVİRÜS58+2= 60 olarak belirtilecek. İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" denilecek.
Hem yeni baskülü baz alıp, hem de verdiği kiloyu gösterebilirdiniz. Şöyle olabilirdi:
realincir ( 71,8 / 70,8 / 0,0 / 1,39%)
Bu arada, ben de baskül değişimi kaynaklı 1.3 kiloluk farkı, arkadaşımızın yarışma başlangıç kilosuna ekliyor ve 72,5 dan 73,8 kiloya yükseltiyorum. Bilginize.
liste hazırlamak için çok fazla sürem yoktu baskül değişikliğinde uygulanan durum için karar defterine bakamadım
bu durumun bizim takımı olumsuz etkileyeceğini biliyordum ama bu haftaki takımımızın yüzdesi çok iyi olmadığı için bize çok fazla bir katkı sağlamayacaktı diğer takımlar açısından bir hak yeme olayı olmadığı için direk böyle hazırlayıp çıktım püskütcüümm