Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14. TAKIM
Herhangi bir düzeltme yapmadan önce konuyu görüşmek istedim.
melekaysee isimli yarışmacınızın hedefinin değiştiğini iletmişsiniz.
Eski hedefi 57
Yeni hedefi 63 olacakmış.
Eylül de yarışmaya 67.5 kiloyla katılan yarışmacının hedefinin bu kadar minimize edilmesi size mantıklı gelmiş midir?
En önemlisi yarışmaya dahil olmak için birçok arkadaşımız sıra beklerken bu kadar az kilo vermek isteyenleri sınırlı sayıdaki takımlara almak me kadar doğrudur?
Bu soruları, benim algılayamadığım bir durum varsa eğer, haberdar olmak için soruyorum.
Yanlış ve kişisel algılanmasın lütfen..:44:
[/B]
Cok uzgunum pc de sorun var telden girmeye calisiyoruum...arkadasda bahsatmedi hic..haftaya yeni girmis gibi islem yapsak olurmu...bu hafta kilosu ayniydi zaten...249. ETAPLA İLGİLİ OLARAK:
7. TAKIM
Yeni üye olarak belirtilen gerbera 205.etapta, 85,2 kiloyla geri dönmek üzere ayrılmıştır. Kilo alarak dönmüştür ve bu durum listenize yansıtılmamıştır.
Hesaplama yöntemi için karar defterinden alıntı yapıyorum:
Düzenlemeyi bu maddeye göre yapmanız gerekmetedir.
4 - "Geri dönmek üzere" ayrılarak yarışmaya ara veren yarışmacımızın kilosu döndüğünde nasıl bildirilecek?
ÖNEMLİ : Yarışmacı kilo alarak veya kilo vererek döndüğünde aynı kurallar işletilecektir.
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecektir. U
13. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta sıra 3.Takımdaydı.
Bildirim listelerini kontrol ettim. Çok ufak bir yuvarlama hatası var. Sonuçları etkileyip etkilemediğini kontrol etmedim.
Toplam yüzdeniz %53.4 dolayısı ile %54 e yuvarlamıyoruz.
14. TAKIM
Eski hedefi 57
Eylül de yarışmaya 67.5 kiloyla katılan yarışmacının hedefinin bu kadar minimize edilmesi size mantıklı gelmiş midir?
En önemlisi yarışmaya dahil olmak için birçok arkadaşımız sıra beklerken bu kadar az kilo vermek isteyenleri sınırlı sayıdaki takımlara almak me kadar doğrudur?
Bu soruları, benim algılayamadığım bir durum varsa eğer, haberdar olmak için soruyorum.
249. ETAPLA İLGİLİ OLARAK:
7. TAKIM
Yeni üye olarak belirtilen gerbera 205.etapta, 85,2 kiloyla geri dönmek üzere ayrılmıştır. Kilo alarak dönmüştür ve bu durum listenize yansıtılmamıştır.
Hesaplama yöntemi için karar defterinden alıntı yapıyorum:
4 - "Geri dönmek üzere" ayrılarak yarışmaya ara veren yarışmacımızın kilosu döndüğünde nasıl bildirilecek?
ÖNEMLİ : Yarışmacı kilo alarak veya kilo vererek döndüğünde aynı kurallar işletilecektir.
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecektir.
Düzenlemeyi bu maddeye göre yapmanız gerekmetedir.
13. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta sıra 3.Takımdaydı.
Bildirim listelerini kontrol ettim. Çok ufak bir yuvarlama hatası var. Sonuçları etkileyip etkilemediğini kontrol etmedim.
Toplam yüzdeniz S.4 dolayısı ile T e yuvarlamıyoruz.
14. TAKIM
Eski hedefi 57
Teşekkürler..sağlık nedenleri yüzünden sorunlar yaşıyor spor yapamıyor o yüzden ne kadar çabalasada kaç haftadır kilo veremiyor o yüzden geriye çekildi hedefi
Olur canım..Cok uzgunum pc de sorun var telden girmeye calisiyoruum...arkadasda bahsatmedi hic..haftaya yeni girmis gibi islem yapsak olurmu...bu hafta kilosu ayniydi zaten...
Mutlaka dalgınlıktır tatlım.. Hepimiz yapabiliriz, önemli değil.
Püsküüt'üm aslında biliyorum ama dalgınlıkla mı oldu bilemedim ki ..
Daha dikkatli olacağım yuvarlamalar konusunda teşekkür ederiz.
püsküütcüm sonunda karar verdik.bu kadar beklettiğim için kusura bakma :)
yeni yardımcımzlemyb
listeye yarın giriş yapacak.