Merhaba kaptanim bu transfer notlarini hic yazmiyordum bundan sonra dikkat ederim hemen sonuc listelerini düzenliyorumMerhaba arkadaşlar,
733. etapla ilgili öncelikle ufak bir eksiklik var:
6. takımın "pisi pisi kopatim" nickli üyesinin bildirimine 4. takımdan transfer olduğu notu eklenecek.Zipzip-
Bunun dışında ağır bir kural ihlali var. Konuyu ve kafamı toparlayıp gün içerisinde sizleri bilgilendireceğim.
Merhaba kaptanim bu transfer notlarini hic yazmiyordum bundan sonra dikkat ederim hemen sonuc listelerini düzenliyorum
Denetci kaptan böyle yaparsa isimiz zorEvet evet siz yazmayın ben dört döneyim hangi takımda diye.
Karar defterini okuyunuz sayın denetçi kaptan.
Merhaba arkadaşlar,
733. etapla ilgili öncelikle ufak bir eksiklik var:
6. takımın "pisi pisi kopatim" nickli üyesinin bildirimine 4. takımdan transfer olduğu notu eklenecek.Zipzip-
Bunun dışında ağır bir kural ihlali var. Konuyu ve kafamı toparlayıp gün içerisinde sizleri bilgilendireceğim.
AynenÇok merak ettim ben şimdi bu ağır kural ihlalini
SevgiliSevgili kaptan arkadaşlarım,
Karar defterimizin 6. maddesi şöyle der:
6. HATALI BİLGİ VERME DURUMU ve YAPTIRIM1. Üyeler herhangi bir nedenle kilo aldıklarında/tartılamadıklarında bunu bildirmek yerine saklama yoluna gidiyorsa ve kilo bildirimlerini fotoğraf ile yapmıyorlarsa durumun tespiti halinde geri alınmamak şartı ile diskalifiye edileceklerdir.2. Üyelerin kilo almaları, tartılamamaları durumunda takım yönetimi ile anlaşmalı olarak etap listesine "kilosu sabit" şeklinde yazılması durumunda hem üye geri alınmamak şartı ile diskalifiye edilecek hem de ilgili takımın kaptanının kaptanlığı düşürülecektir. Yeni bir kaptan bulunamaması durumunda takım üyeleri karşılıklı anlaşma ilkesi ile diğer takımlarda yarışmaya devam edebileceklerdir.
Bu hafta denetçi kaptanlarım E Emnis veZipzip- 10. takımda bir kural ihlali olduğu bilgisini verdiler:
Mesaj şu:
Cuma Zayıflama Yarışması - 10. Takım
ARTIK AŞAĞIDA Kİ LİNKTEYİZ:KK56: https://www.kadinlarkulubu.com/konu/moni-nin-kizceleri-zayifliyor-kk5.1262430/#post-69375167 Takımımızın tüm eski ve daimi üyeleri ve takımımıza gelmek isteyen tüm herkes için yeni topik linkimiz yukarıdadır. Tıklayıp gelebilirsiniz.:KK56: HOŞÇAKAL SEVGİLİ...www.kadinlarkulubu.com
Bu mesaj sonrasında 10. takımın sonuç listesinde ilgili üye bildirimi şu şekilde:
Mydestinyy (92,9///%)Bildirimde bulunmadı, izinli.
Üye Perşembe günü kilosunu bildiriyor. Aldığı 1.5 kilo sonuç listesinde gösterilmeyip, takım ortalaması düşmesin diye izne ayırılıyor.
Sonuç olarak; denetçi kaptanlarımın büyük zaman ayırarak herkes için adil olması amaçlı incelemelerde bulunmaları sonrasında tespit edilen bu durumu ben de uygun bulmuyorum. Bu kararın alınmasına sebebiyet veren geçmişteki olayları hepiniz hatırlıyorsunuzdur.
Gerek açıklama, gerekse yapılacak işlemin kararı için öncelikle 10. Takım kaptanımoni den herkes adına cevap rica ediyorum.
Cevap sonrası yorumlarınızı, ne yapılmasını gerektiği konusundaki düşüncenizi bekliyor olacağım.
Bilginize, iyi Pazarlar.
Sevgili kaptan arkadaşlarım,
Karar defterimizin 6. maddesi şöyle der:
6. HATALI BİLGİ VERME DURUMU ve YAPTIRIM1. Üyeler herhangi bir nedenle kilo aldıklarında/tartılamadıklarında bunu bildirmek yerine saklama yoluna gidiyorsa ve kilo bildirimlerini fotoğraf ile yapmıyorlarsa durumun tespiti halinde geri alınmamak şartı ile diskalifiye edileceklerdir.2. Üyelerin kilo almaları, tartılamamaları durumunda takım yönetimi ile anlaşmalı olarak etap listesine "kilosu sabit" şeklinde yazılması durumunda hem üye geri alınmamak şartı ile diskalifiye edilecek hem de ilgili takımın kaptanının kaptanlığı düşürülecektir. Yeni bir kaptan bulunamaması durumunda takım üyeleri karşılıklı anlaşma ilkesi ile diğer takımlarda yarışmaya devam edebileceklerdir.
Bu hafta denetçi kaptanlarım E Emnis veZipzip- 10. takımda bir kural ihlali olduğu bilgisini verdiler:
Mesaj şu:
Cuma Zayıflama Yarışması - 10. Takım
ARTIK AŞAĞIDA Kİ LİNKTEYİZ:KK56: https://www.kadinlarkulubu.com/konu/moni-nin-kizceleri-zayifliyor-kk5.1262430/#post-69375167 Takımımızın tüm eski ve daimi üyeleri ve takımımıza gelmek isteyen tüm herkes için yeni topik linkimiz yukarıdadır. Tıklayıp gelebilirsiniz.:KK56: HOŞÇAKAL SEVGİLİ...www.kadinlarkulubu.com
Bu mesaj sonrasında 10. takımın sonuç listesinde ilgili üye bildirimi şu şekilde:
Mydestinyy (92,9///%)Bildirimde bulunmadı, izinli.
Üye Perşembe günü kilosunu bildiriyor. Aldığı 1.5 kilo sonuç listesinde gösterilmeyip, takım ortalaması düşmesin diye izne ayırılıyor.
Sonuç olarak; denetçi kaptanlarımın büyük zaman ayırarak herkes için adil olması amaçlı incelemelerde bulunmaları sonrasında tespit edilen bu durumu ben de uygun bulmuyorum. Bu kararın alınmasına sebebiyet veren geçmişteki olayları hepiniz hatırlıyorsunuzdur.
Gerek açıklama, gerekse yapılacak işlemin kararı için öncelikle 10. Takım kaptanımoni den herkes adına cevap rica ediyorum.
Cevap sonrası yorumlarınızı, ne yapılmasını gerektiği konusundaki düşüncenizi bekliyor olacağım.
Bilginize, iyi Pazarlar.
SevgiliseaBahAR ve kaptanlarım,
Üyemin en son yazdığı mesajında listeye ekleyebileceğim kurallara uygun bir kilo bildirimi yoktu, olsaydı bile tarih yüzünden geçersiz sayılacaktı. Mesajı okuduğumda da geçen etap ki kilosu ezberimde olmadığı için kilo almış mı kilo vermiş mi ya da sabit mi bilmiyordum. Kilo bildirmeyeceğini de düşünemediğim için o an kontrol etmedim. Cuma günü ise kilo bildirimini bekledim, gelmeyince de listemi geç saatte paylaştım. Hiç aklıma gelmediği için kontrol etmeden listeyi hazırladım.
Kuralı bildiğim halde hiç bağdaştıramamış olmam hata.
Yazdıklarım mazeret sunumu değil bilgilendirmedir, kural ihlali yapılmış sonuçları bellidir.
Sevgiler.
Notlar:
- Takımda yardımcım olmadığı ve yeni bir kaptan da bulunamayacağını düşündüğüm için takım kapatılacak.
- Adı geçen üyem diskalifiye olacak.
- Listede 5 üyemiz ve liste dışı da 3 üyemiz var.
- Üyelerim diğer takımlarla konuşarak anlaştıklarında transfer olabilirler.
Bu durumda son kez liste hazırlayacak mıyız ya da ne şekilde sonlandıracağız, bilgilendirilmeyi bekliyor olacağım.
Tamamdır kaptanım
Eki Görüntüle 2882701
4. TakımdanAsi Matmazel 18 haftada 17 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Jasminium84 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (706. Etap) : 73,00 Bitiş Kilosu (729. Etap) : 56,55 Verilen Toplam Kilo : 16,45 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,53% Toplam Süre : 23 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp /...www.kadinlarkulubu.com
Çok incesiniz kaptanım teşekkür ederiz, mahcup olmayız inşallah elimizden geldiğince bir ucundan tutuyoruz sizin yaptıklarınızın yanında yine hiçbir şey bence