Elinize emeğinize sağlık kaptanım çok teşekkür ederizEki Görüntüle 2878848
9. Takımdan M Melek963 11 haftada 13,4 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Jasminium84 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (706. Etap) : 73,00 Bitiş Kilosu (729. Etap) : 56,55 Verilen Toplam Kilo : 16,45 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,53% Toplam Süre : 23 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp /...www.kadinlarkulubu.com
Sevgili arkadaşlar,
732. etap bildirimlerinde sorunu iletilmiş olan 13. takımın listesi haricinde bir sorun yoktur.
Bilginize, iyi haftalar.
Ellerine sağlık Püsküütümm zahmet oldu, geç kaldım kusuruma bakma lütfenDaha fazla beklemesin dedim, elim değmişken 13. takımın bildirimini düzenledim, sıralamaya etkisi yok. Bilginize.
Ellerine sağlık kaptanımSonuc listeleri hazir
Umarim hata yoktur
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 729. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (10. TAKIM) ==> % 1,454 2. (4. TAKIM) ==> %1,187 3. (9. TAKIM) ==> %1,084 BİREYSEL DERECELER 1. @Eftalios ==> % 4 ==>10.TAKIM :nazar: 2. @Pembegomlek ==> % 2.972==>10.TAKIM :nazar: 3...www.kadinlarkulubu.com
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 729. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (10. TAKIM) ==> % 1,454 2. (4. TAKIM) ==> %1,187 3. (9. TAKIM) ==> %1,084 BİREYSEL DERECELER 1. @Eftalios ==> % 4 ==>10.TAKIM :nazar: 2. @Pembegomlek ==> % 2.972==>10.TAKIM :nazar: 3...www.kadinlarkulubu.com
Çok teşekkür ederim kusura bakmayın çocuğum rahatsızlandı acilen hastaneye gitmek durumunda kaldık
Çok şükür kaptanım iyiyiz çok teşekkür ederimEllerine sağlık kaptanım
Geçmiş olsun kaptanım, inşallah şimdi iyisinizdir
Allah iyiliğini versin tabi ki. Daha önce çok sevimli olduğunu söyleyen olmuş muydu?Selamlar
Sabah menemen 2 taze kayısı
Akşam 18 de kabak omlet
Hiç ekmek yok
3 litre su
Spor da yok hiç bişey yok bugün Allahta benim iyiliğimi versin
@arrietty @sedulu @neutral @Fatma Girik
Eline sağlık kaptanımSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 49.tur 5.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Elinize sağlık kaptanım teşekkür ederizSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 49.tur 5.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Eline sağlık kaptanım
Rica ederimElinize sağlık kaptanım teşekkür ederiz
SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 49.tur 5.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Ben bireysel sıralama listesi hazırlamak için 733. etabı bekliyordum iyi mi..
Meğer bu hafta yapmam gerekiyormuş. Üstelik sadece tek karne vardı ve rahat rahat hazırlayabilirdim.
Tabii günlerden Çarşamba, hazırlamanın manası yok. Bir gün sonra yeni kilolar bildirilecek.
Mecbur bekleyeceğiz.
Kusura bakmayın lüppen.
Rica ederim kaptanımEllerine sağlık kaptanım..
Ben de boşlukları doldurma kabiliyetim nedeni ile analiz formatının görselini değiştirdim. Renkler değişti, uğurböcüğü eklendi falan.