Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Iyi günler

Benim düsüncem biraz farkli diger kaptanlarima göre.

Mesaji atan uyeden asagi yukari 1 saat icinde Moni kaptan durumu begenmis ve cevap da vermis.

Ama hic esas listedesin ve bildirim yapmak zorundasin dememis takim arkadasina. Bir kaptan olarak kendisi, cuma yarismasi kurallarina uyumak ve takimdakilerin de uymasi icin tarti bildirimi cagrisinda bulunmaliydi diye dusunuyorum.
Ortada yazim hatasi gibi bir durum olsa, insanlık hali olan birsey derim.

Tabi olabilir, peki düzeltme sence nasıl olmalı birde çözüm öneri alalım kaptanım Üye diskaliye ?
Üye bu şekliyle mi kalsın ?
Artısı yansıtılsın ya da yansıtılmasın mı ? En sonunda ortak bir çözüm bulmamız gerektiği için döndüm

O kisim bize kaldi dimi.
En zoru
Üye kesinlikle diskalifiye.
Kurallari cogu uye biliyor diye var sayiyorum. Saglik sorunu olsa farkli dusunurdum.

Tesekkur ederiz, elinize saglik

O kisim bize kaldi dimi.
En zoru
Üye kesinlikle diskalifiye.
Kurallari cogu uye biliyor diye var sayiyorum. Saglik sorunu olsa farkli dusunurdum.
Benim Türkce iletisim sorunum yine basa bela.
Belkide kaptan olmamaliyim.
Neyse tekrar deniyorum. Umarim anlasilir sekilde olur bu sefer

Moni kaptanin hic bildirim talep etmemesinden dolayi
karar defterindeki 2 maddenin aynen uygulanmasi benim icin uygundur.

Hayirli aksamlar.

Emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim kaptanım.

Yıllarca başlayıp bıraktığım diyet süreçlerimi düşününce;
4. takım kaptanlarımın ve tüm takım arkadaşlarımın sürecime kattığı motivasyon en büyük desteğimdi. Hepsine çok teşekkür ediyorum
A Arrietty_ sedulu CEYDOS

4. Takımdan noram 13 haftada 10 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Tesekkur ederim kaptanim. Elinize saglik

6. Takımdan sardunya1038 14 haftada 15,4 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Eline sağlık kaptanim teşekkür ederiz

ACİL
LAydLiNe kaptanim bu konu hakkinda görüşünü yazabilir misin ? karar verilebilmesi icin seni bekliyoruz

Son düzenleme:
ACİL
LAydLiNe kaptanim bu konu hakkinda görüşünü yazabilir misin ? karar verilebilmesi icin seni bekliyoruz
Kaptanım öncelikle geç kaldığım için bütün kaptan arkadaşlarımdan özür dilerim. Maalesef çok yoğun çalışıyorum yine.

Ben bu konuda maalesef olumlu düşünemiyorum. Kural ihlali olduğu kanaatindeyim. Eğer benim takımımda bir üye aynı şekilde bir gün önceden bildirim yapsa ben onu mutlaka uyarırdım tekrar bildirim yapması konusunda. Sonuç + da olsa - de olsa moni kaptanımın üyesini uyarması gerekirdi. Yapılması gerekenler hususunda ise, kurallarda belirtilen ceza neyse onun uygulanması taraftarıyım.

Zipzip- Kaptanım

Sevgili kaptanlarım dönüşleriniz için teşekkür ederiz özet durumumuz seaBahAR

A Arrietty_ Zipzip- UcanSupurge moni LAydLiNe

4.takım: üye diskalifiye + Takım kaptanlığının düşürülmesi
5.takım :üye diskalifiye
6.takım: üye diskalifiye
9.takım: üye diskalifiye
13.takım :üye diskalifiye + Takım kaptanlığının düşürülmesi olarak neticelenmiştir.

Oy çokluğuna göre üyenin diskalifiyesi moni ve 10.takımın devam etmesi durumu ortaya çıkıyor.

Bana kalırsa burada yapılan hatalar üye için birebir uyuyordu ama kaptan için eksik kalan yanlar vardı. Kuralda bir kere kilosu sabit yazılırsa diyordu ama bu örnekte öyle bir durum yoktu bildirimsiz yazılmıştı .. (belki bu madde için sonradan oylama başlatabiliriz). Hepimiz gönüllülük esasıyla kaptanlığı yürütüyoruz o yüzden bu ufacık kuralla örneğin uymaması bile benim kararımı vermeme yardımcı oldu.

Eğer karar defteri ve sizler açısından da sorun yoksa seaBahAR kaptanımda tamamdır derse üye diskalifiyesi ile bu tatsız olayı kapatalım derim kaptanlarım

En doğrusu olur kaptanım herhangi bir üye eksi olduğunu fotoğrafsız bildirdiğinde nasıl ki bildirimsiz kabul ediyorsak bu durumun da aynı olduğunu düşünüyorum

Sevgili kaptanlarım bu durumla ilgili görüşümü bende yazayim uyenin diskalifiye edilmesi yeterli diye düşünüyorum ,arti kilosunu yansitmayi da moni kaptanima bırakıyorum

Teşekkür ederim.

Sevgili seaBahAR ve kaptan arkadaşlar:

Sonuç listelerinde gerekli düzenleme yapılmıştır.
İlgili üyenin ortalamasına artı kilo eklenip, diskalifiye edilmiştir.

Sıralamada şöyle bir değişim olmuştur:

9. Takım: BEŞİNCİ >> DÖRDÜNCÜ
10. Takım: DÖRDÜNCÜ >> BEŞİNCİ

Sonuç listelerini etkileyen başka herhangi bir değişiklik olmamıştır.

9. Takım kaptanı UcanSupurge ve takım üyelerinden de sıralamada ki hata için özür dilerim.

Estağfirullah kaptanım insanız hepimizin böyle durumları olabilir neticede kolaylıklar diliyorum

Ellerine sağlık. Yorumları ile destek veren kaptanlarıma teşekkür ederim.

Ellerine sağlık.

Arkadaşlar, karne hazırladığımda biliyorsunuz öncelikle mezunlar topiğinde yayımlıyorum.

Olası yorumlar ilgili topikte kalabalık yapmasın, orada sadece karneler olsun diye de paylaşım alanımız için ayrı bir mesaj hazırlıyorum.

Lütfen yorumlarınız için benim sırf bu amaçla paylaşımda yazdığım mesajı kullanınız.
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…