Sevgili kaptan arkadaşlarım,
Karar defterimizin 6. maddesi şöyle der:
6. HATALI BİLGİ VERME DURUMU ve YAPTIRIM
1. Üyeler herhangi bir nedenle kilo aldıklarında/tartılamadıklarında bunu bildirmek yerine saklama yoluna gidiyorsa ve kilo bildirimlerini fotoğraf ile yapmıyorlarsa durumun tespiti halinde geri alınmamak şartı ile diskalifiye edileceklerdir.
2. Üyelerin kilo almaları, tartılamamaları durumunda takım yönetimi ile anlaşmalı olarak etap listesine "kilosu sabit" şeklinde yazılması durumunda hem üye geri alınmamak şartı ile diskalifiye edilecek hem de ilgili takımın kaptanının kaptanlığı düşürülecektir. Yeni bir kaptan bulunamaması durumunda takım üyeleri karşılıklı anlaşma ilkesi ile diğer takımlarda yarışmaya devam edebileceklerdir.
Bu hafta denetçi kaptanlarım
E Emnis ve
Zipzip- 10. takımda bir kural ihlali olduğu bilgisini verdiler:
Mesaj şu:
ARTIK AŞAĞIDA Kİ LİNKTEYİZ:KK56: https://www.kadinlarkulubu.com/konu/moni-nin-kizceleri-zayifliyor-kk5.1262430/#post-69375167 Takımımızın tüm eski ve daimi üyeleri ve takımımıza gelmek isteyen tüm herkes için yeni topik linkimiz yukarıdadır. Tıklayıp gelebilirsiniz.:KK56: HOŞÇAKAL SEVGİLİ...
www.kadinlarkulubu.com
Bu mesaj sonrasında 10. takımın sonuç listesinde ilgili üye bildirimi şu şekilde:
Mydestinyy (92,9///%)Bildirimde bulunmadı, izinli.
Üye Perşembe günü kilosunu bildiriyor. Aldığı 1.5 kilo sonuç listesinde gösterilmeyip, takım ortalaması düşmesin diye izne ayırılıyor.
Sonuç olarak; denetçi kaptanlarımın büyük zaman ayırarak
herkes için adil olması amaçlı incelemelerde bulunmaları sonrasında tespit edilen bu durumu ben de uygun bulmuyorum. Bu kararın alınmasına sebebiyet veren geçmişteki olayları hepiniz hatırlıyorsunuzdur.
Gerek açıklama, gerekse yapılacak işlemin kararı için öncelikle 10. Takım kaptanı
moni den herkes adına cevap rica ediyorum.
Cevap sonrası yorumlarınızı, ne yapılmasını gerektiği konusundaki düşüncenizi bekliyor olacağım.
Bilginize, iyi Pazarlar.