Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,

733. etapla ilgili öncelikle ufak bir eksiklik var:
6. takımın "pisi pisi kopatim" nickli üyesinin bildirimine 4. takımdan transfer olduğu notu eklenecek. Zipzip- Zipzip-

Bunun dışında ağır bir kural ihlali var. Konuyu ve kafamı toparlayıp gün içerisinde sizleri bilgilendireceğim. :KK14:
Merhaba kaptanim bu transfer notlarini hic yazmiyordum bundan sonra dikkat ederim hemen sonuc listelerini düzenliyorum 🤗🤗

Merhaba arkadaşlar,

733. etapla ilgili öncelikle ufak bir eksiklik var:
6. takımın "pisi pisi kopatim" nickli üyesinin bildirimine 4. takımdan transfer olduğu notu eklenecek. Zipzip- Zipzip-

Bunun dışında ağır bir kural ihlali var. Konuyu ve kafamı toparlayıp gün içerisinde sizleri bilgilendireceğim. :KK14:

Çok merak ettim ben şimdi bu ağır kural ihlalini :KK17::KK17::KK17:

Sevgili kaptan arkadaşlarım,

Karar defterimizin 6. maddesi şöyle der:

6. HATALI BİLGİ VERME DURUMU ve YAPTIRIM
1. Üyeler herhangi bir nedenle kilo aldıklarında/tartılamadıklarında bunu bildirmek yerine saklama yoluna gidiyorsa ve kilo bildirimlerini fotoğraf ile yapmıyorlarsa durumun tespiti halinde geri alınmamak şartı ile diskalifiye edileceklerdir.
2. Üyelerin kilo almaları, tartılamamaları durumunda takım yönetimi ile anlaşmalı olarak etap listesine "kilosu sabit" şeklinde yazılması durumunda hem üye geri alınmamak şartı ile diskalifiye edilecek hem de ilgili takımın kaptanının kaptanlığı düşürülecektir. Yeni bir kaptan bulunamaması durumunda takım üyeleri karşılıklı anlaşma ilkesi ile diğer takımlarda yarışmaya devam edebileceklerdir.

Bu hafta denetçi kaptanlarım E Emnis ve Zipzip- Zipzip- 10. takımda bir kural ihlali olduğu bilgisini verdiler:
Mesaj şu:

Bu mesaj sonrasında 10. takımın sonuç listesinde ilgili üye bildirimi şu şekilde:

Mydestinyy Mydestinyy (92,9///%)Bildirimde bulunmadı, izinli.​

Üye Perşembe günü kilosunu bildiriyor. Aldığı 1.5 kilo sonuç listesinde gösterilmeyip, takım ortalaması düşmesin diye izne ayırılıyor.

Sonuç olarak; denetçi kaptanlarımın büyük zaman ayırarak herkes için adil olması amaçlı incelemelerde bulunmaları sonrasında tespit edilen bu durumu ben de uygun bulmuyorum. Bu kararın alınmasına sebebiyet veren geçmişteki olayları hepiniz hatırlıyorsunuzdur.

Gerek açıklama, gerekse yapılacak işlemin kararı için öncelikle 10. Takım kaptanı moni moni den herkes adına cevap rica ediyorum.
Cevap sonrası yorumlarınızı, ne yapılmasını gerektiği konusundaki düşüncenizi bekliyor olacağım.

Bilginize, iyi Pazarlar.

Son düzenleme:

1. Üyeler herhangi bir nedenle kilo aldıklarında/tartılamadıklarında bunu bildirmek yerine saklama yoluna gidiyorsa ve kilo bildirimlerini fotoğraf ile yapmıyorlarsa durumun tespiti halinde geri alınmamak şartı ile diskalifiye edileceklerdir.
2. Üyelerin kilo almaları, tartılamamaları durumunda takım yönetimi ile anlaşmalı olarak etap listesine "kilosu sabit" şeklinde yazılması durumunda hem üye geri alınmamak şartı ile diskalifiye edilecek hem de ilgili takımın kaptanının kaptanlığı düşürülecektir. Yeni bir kaptan bulunamaması durumunda takım üyeleri karşılıklı anlaşma ilkesi ile diğer takımlarda yarışmaya devam edebileceklerdir.

Bu hafta denetçi kaptanlarım E Emnis ve Zipzip- Zipzip- 10. takımda bir kural ihlali olduğu bilgisini verdiler:
Mesaj şu:

Bu mesaj sonrasında 10. takımın sonuç listesinde ilgili üye bildirimi şu şekilde:

Üye Perşembe günü kilosunu bildiriyor. Aldığı 1.5 kilo sonuç listesinde gösterilmeyip, takım ortalaması düşmesin diye izne ayırılıyor.

Sonuç olarak; denetçi kaptanlarımın büyük zaman ayırarak herkes için adil olması amaçlı incelemelerde bulunmaları sonrasında tespit edilen bu durumu ben de uygun bulmuyorum. Bu kararın alınmasına sebebiyet veren geçmişteki olayları hepiniz hatırlıyorsunuzdur.

Gerek açıklama, gerekse yapılacak işlemin kararı için öncelikle 10. Takım kaptanı moni moni den herkes adına cevap rica ediyorum.
Cevap sonrası yorumlarınızı, ne yapılmasını gerektiği konusundaki düşüncenizi bekliyor olacağım.

Bilginize, iyi Pazarlar.
Sevgili seaBahAR seaBahAR ve kaptanlarım,
Üyemin en son yazdığı mesajında listeye ekleyebileceğim kurallara uygun bir kilo bildirimi yoktu, olsaydı bile tarih yüzünden geçersiz sayılacaktı. Mesajı okuduğumda da geçen etap ki kilosu ezberimde olmadığı için kilo almış mı kilo vermiş mi ya da sabit mi bilmiyordum. Kilo bildirmeyeceğini de düşünemediğim için o an kontrol etmedim. Cuma günü ise kilo bildirimini bekledim, gelmeyince de listemi geç saatte paylaştım. Hiç aklıma gelmediği için kontrol etmeden listeyi hazırladım.
Kuralı bildiğim halde hiç bağdaştıramamış olmam hata.
Yazdıklarım mazeret sunumu değil bilgilendirmedir, kural ihlali yapılmış sonuçları bellidir.
Sevgiler. :KK200:

Notlar:

- Takımda yardımcım olmadığı ve yeni bir kaptan da bulunamayacağını düşündüğüm için takım kapatılacak.
- Adı geçen üyem diskalifiye olacak.
- Listede 5 üyemiz ve liste dışı da 3 üyemiz var.
- Üyelerim diğer takımlarla konuşarak anlaştıklarında transfer olabilirler.

Bu durumda son kez liste hazırlayacak mıyız ya da ne şekilde sonlandıracağız, bilgilendirilmeyi bekliyor olacağım.

Son düzenleme:

Mesaj şu:

Bilginize, iyi Pazarlar.
seaBahAR seaBahAR kaptanım şimdi fotoğrafı olmayan ya da not olmayan bildirimleri kabul etmiyoruz dikkatimizden kaçıp etsek bile bu konuda uyarı alıyoruz bildirimsiz kabul edilmesi yönünde ben burda moni moni kaptanımın hatası olduğunu düşünmüyorum cuma günü fotoğraf yüklemeyen bir üyeyi hangimiz olsak bildirimsiz kabul etme durumunda kalırdık üyenin yaptığını doğru bulmuyorum benim görüşüm sadece üyenin diskalifiye edilmesi yönünde

Sevgili seaBahAR seaBahAR ve kaptanlarım,
Üyemin en son yazdığı mesajında listeye ekleyebileceğim kurallara uygun bir kilo bildirimi yoktu, olsaydı bile tarih yüzünden geçersiz sayılacaktı. Mesajı okuduğumda da geçen etap ki kilosu ezberimde olmadığı için kilo almış mı kilo vermiş mi ya da sabit mi bilmiyordum. Kilo bildirmeyeceğini de düşünemediğim için o an kontrol etmedim. Cuma günü ise kilo bildirimini bekledim, gelmeyince de listemi geç saatte paylaştım. Hiç aklıma gelmediği için kontrol etmeden listeyi hazırladım.
Kuralı bildiğim halde hiç bağdaştıramamış olmam hata.
Yazdıklarım mazeret sunumu değil bilgilendirmedir, kural ihlali yapılmış sonuçları bellidir.
Sevgiler. :KK200:

Notlar:

- Takımda yardımcım olmadığı ve yeni bir kaptan da bulunamayacağını düşündüğüm için takım kapatılacak.
- Adı geçen üyem diskalifiye olacak.
- Listede 5 üyemiz ve liste dışı da 3 üyemiz var.
- Üyelerim diğer takımlarla konuşarak anlaştıklarında transfer olabilirler.

Bu durumda son kez liste hazırlayacak mıyız ya da ne şekilde sonlandıracağız, bilgilendirilmeyi bekliyor olacağım.

Sevgili moni moni ve sevgili kaptan arkadaşlarım,

Karar defterine aykırı durumu paylaşımda diğer kaptan arkadaşlarımın görüşüne sundum.
Ben karar almayacağım. Zaten bu pozisyonda olmaktan da yoruldum açıkçası.

Hep dediğim gibi; nadir durumlar haricinde genelde oylama sonucu ile alınmış kararlardan oluşan bir defterimiz var. Ben kontrolleri buna göre yapıyorum, denetçi kaptanlarım da bana yardımcı oluyorlar. Bu tip hassas durumlar olduğunda da tek başına karar almak yerine paylaşıma taşımaya, sizlere danışmaya özen gösteriyorum.

Neticede benim yarışmayla kan bağım yok. Çaba harcayan, üyelerle birebir ilişki kuran ve dolayısı ile yarışma dinamiklerini benden iyi bilen sizlersiniz.

Kurala göre durumu değerlendirirsiniz. Aranızda vereceğiniz karara göre de ne yapmak istiyorsanız onu yaparsınız.
Yarışma sizindir.
Sonuca göre de gerekli ise karar defterindeki karar editlenir.

Benim konuya dair çözüm önerim ise şu:
Üyenin kilo bildiriminin birebir listeye yansıtıp sonuç listelerinin güncellenmesi.
Bildirim kurallarına göre tarih ve fotoğraf eksikliği var, ancak her parçayı tek tek değerlendirmek yerine; sorun çıktığında "bütünü görme" taraftarıyım. Amacın ne olduğu düşünülürse, kilo verenin bildirimdeki fotoğraf, kilo alanın bildirimindeki fotoğraftan çok daha önemli. Bu nedenle bu kritik sorunda şekil eksikliği gözardı edilebilir.

Bu benim önerim, dikkate alıp almamak da elbette sizlerin kararı.

Sağlıklı günler dilerim. :KK36:

Denetçi kaptanlarım, konuya dair son mesajımı yazdım.
Lütfen konuyla ilgili gelişmeleri takip edip, tüm takım kaptanlarının cevap verdiğinden emin olarak ve cevaplarını toparlayarak nihai kararı bana aktarırsanız sevinirim.

Kolaylıklar dilerim, bilginize.

E Emnis
Zipzip- Zipzip-
Tamamdır kaptanım
İyi günler dileriz 😘

Adsız.png

4. Takımdan Asi Matmazel Asi Matmazel 18 haftada 17 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Kaptanlarım bende görüşümü yazayım

Söz konusu durumla alakalı üyenin durumunun (diskalifiye veya fotoğrafsızda olsa Perşembe günü bildirdiği artısıyla yansıtılması kararını ) moni moni kaptanın verebileceğini düşünüyorum. Mutlaka ki geriden gelen üye geçmiş bilgisi kendisinde vardır buna göre en doğru kararı verecektir diye düşünüyorum.İki şekilde de benim için uygundur.

Takımın kapatılması yada kaptanlığı alınması gibi bir durumu başında da düşünmedim zaten bizler içinde üzücü umarım bir daha yaşamayız 💕

Sevgiler.

Eki Görüntüle 2882701

4. Takımdan Asi Matmazel Asi Matmazel 18 haftada 17 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Başlangıç ve bitiş etaplarında hata yapmışım. :KK23:
Düzelttim. Diğer veriler doğru.

Adsız.png

4. Takımdan H3RA_ H3RA_ 30 haftada 14,45 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Benden bugünlük bu kadar.

Burası ile gönlüm arasında olan incecik ipleri koparmamamı sağlayan Zipzip- Zipzip- ve E Emnis kaptanıma destekleri ve yardımları ve zaman ayırdıkları için bir kez daha herkesin önünde teşekkür ederim. El verdiler, haklarını ödeyemem.

Kalın sağlıcakla.
Çok incesiniz kaptanım teşekkür ederiz, mahcup olmayız inşallah elimizden geldiğince bir ucundan tutuyoruz sizin yaptıklarınızın yanında yine hiçbir şey bence 😘😘 siz sağ olun
:KK200:

X