Eminim kaptanım bu sekilde mezun olabilir
Elinize saglik
Kaptanım simdi şöyle ki baslangic kilosu 80
Yok vallahi bir kere daha soracağım. Hedef 68 yani.
Sonuç listelerindeki düzeltmeyi yaptım kaptanım derece ve sıralamada değişiklik olmadı. Bir önceki hafta tartısı aynı olduğu bu hafta notta nick ve tarih yazılı olduğu için sorun olacağını düşünemedim.9. TAKIM
kumsal68 ile ilgili olarak;
Üyemizin 26 Mart tarihli bildiriminde adı ve tarih bilgisini içeren not olmadığından bildirimi geçersiz oluyor. Yakın tarihte bu konuyu paylaşım alanında aktarmıştım, zaten karar defterimizde de yazıyor.
Sonuç olarak; üyenizi listeye alamıyorsunuz. 721. etapta alabilirsiniz. Sonuç listelerinde gerekli değişikliği yapınız lütfen
Sonuç listeleri hazır kaptanlarımHerkese güzel ve sağlıklı hafta sonları diliyorum
720. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2816525
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2816542
9. Takım yarışmacısı Goklerce 720. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarılarının sırrını paylaştıkları için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
5. Takım yarışmacısı L O L 720. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
720. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2816545
720. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 9. TAKIM (5 ► 1)
- 10. TAKIM (6 ► 2)
ETAP NOTLARI
5. TAKIM
Fitblonde ile ilgili olarak;
Üyemizin nicki daha önce farklı şekilllerde yazılmış. Geçerli olan hangisi acaba?
fit blone / fit blonde / Fitblonde
6. TAKIM
Zeynolin44 ile ilgili olarak;
68 kilo olarak revize ettiğiniz yeni hedefine göre karne hazırlarsam üyeniz hedefinin 87% sini gerçekleştirerek mezun olacak.
Revize olmaksızın eski hedefi olan 71 üzerinden karne hazırlarsam başarı oranı yüzde 116% ya yükselecek.
Revize işlemi bana (da) mantıksız geldiğinden sormak isterim: Emin misiniz, son kararınız mı?
9. TAKIM
kumsal68 ile ilgili olarak;
Üyemizin 26 Mart tarihli bildiriminde adı ve tarih bilgisini içeren not olmadığından bildirimi geçersiz oluyor. Yakın tarihte bu konuyu paylaşım alanında aktarmıştım, zaten karar defterimizde de yazıyor.
Sonuç olarak; üyenizi listeye alamıyorsunuz. 721. etapta alabilirsiniz. Sonuç listelerinde gerekli değişikliği yapınız lütfen.
10. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 10.Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok .
13. TAKIM
salt ile ilgili olarak;
Üyemizin yaklaşık üç yıldan sonra geri döndüğü için hedef kilosunun aynı olup olmadığına da bakalım lütfen. Kayıtlarıma göre 55 kilo görünüyor, geçerli midir?
ETAP MEZUNLARI
- 5. Takım yarışmacısı hawar dördüncü kez mezun oldu, tebrikler!
- 6. Takım yarışmacısı Zeynolin44 mezun oldu, tebrikler!
- 10. Takım yarışmacısı gezegenfeza üçüncü kez mezun oldu, tebrikler!
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Sonuç listelerindeki düzeltmeyi yaptım kaptanım derece ve sıralamada değişiklik olmadı. Bir önceki hafta tartısı aynı olduğu bu hafta notta nick ve tarih yazılı olduğu için sorun olacağını düşünemedim.
Kolay gelsin kaptanım ❤Performans uygulaması ödülleri analizlerine başlayacağım hafta mezunları patır patır gönderdiniz.
Eyvallah.
Haftaya beş mezun isterim.
Rica ederim kaptanım elbette uyarıyı hatırlıyorum dediğim gibi bir önceki haftanın sorun olacağını düşünemedim bir hafta eksik yapılan bildirim iki haftaya mal oluyor anladığım kadarıylaEllerine sağlık, kontrol ederim şimdi.
Yakın tarihte yaptığım uyarıyı bir kere daha ekleyeyim buraya.
Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
Estağfirullah kaptanım varsa helal olsun , sizleri tanımak burda bulunmak gerçekten güzeldi Biz de teşekkür ederiz abi gerçekten öyle varsa helal olsun hakkımız Duygular karşılıklı kaptanım.:KK200: Bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah.:anne:www.kadinlarkulubu.com
Hayır öyle değil.Rica ederim kaptanım elbette uyarıyı hatırlıyorum dediğim gibi bir önceki haftanın sorun olacağını düşünemedim bir hafta eksik yapılan bildirim iki haftaya mal oluyor anladığım kadarıyla
Anladım kaptanım teşekkür ederim.Hayır öyle değil.
Yeni üye kaydı yaptığınız için ve doğal olarak yeni üyenin bildiriminde etap başlangıç kilosu bir önceki haftanın kilosu olduğu için önem kazanıyor.
Listenizdeki rutin üyelerin sadece bu haftaki bildirimleri kontrol edildi.
Çünkü geçen haftakiler geçen hafta kontrol edilmişti.
Teşekkür ederiz kaptanım elinize sağlıkPerformans Uygulaması 47. turu nota almadan tamamlayan 5. Takımın 712. ve 720. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
E Emnis
@_Reyyan
Namaria
Nikinik
Musmutlu hafta sonlari kaptanimHerkese keyifli ve sağlıklı hafta sonları dilerim..
Yarın görüşmek üzere.
Bu konuyu cok dusundum kaptanim kac gundur beynim yandi zaten o zaman hedefi 70 olsun ve mezun olsunYa geri döndüm..
Zipzip- kaptanım bir problem var.
Karnelere bakıyordum da..
Şimdi bir muğlaklık var. Şöyle ki.. 80 tam sınır kilo ya. zeynolinin giriş kilosu da 80 biliyorsun.
Aslında not aldım, karar defterinde 80 ve üstü diye düzelteceğim ki bundan sonra aynı sorunu yaşamayalım.
Sorun şu:
80 kayıt, 68 hedef, 69,6 güncel kilo bilgileri ile karne hazırladığımda hedefi yakalama oranı %87 oluyor.
Mezuniyet hakkı için kayıt kilosu 80 altı olanda oran en az %90 olmalı. Üyeyi bu sınırda kabul edersek bu kilo ile karneyi alamaz.
Ama hedefi senin güncellemediğin şekilde bırakırsak (71) o zaman zaten %116 oluyor ve sorun kalkıyor.
Üye 2017 yılında ilk geldiğinde hedefi 65 kilo imiş.
665. etapta döndüğünde hedef güncellemesi yapılmış. Ve 71 e yükseltilmiş.
Benim de gözümden kaçmış bu durum. Dönüş kilosu 78,6 imiş. Bu durumda hedefi maksimum 70,74 olabilir. 71 değil. Hadi, hiçbir kuralı bozmamak adına 70 kabul edelim o zaman hedefi yakalama oranı %104 oluyor.
Sen çok istedin ama 68 kilo revizesini kabul edersem karne alamayacak. Gel 70 de anlaşalım.
Üçüncü kez soruyorum: Son kararın mı?
Ya ben böyle bir konuyla da ilk defa karşılaştım. 88 senedir buradayım ya hu.
1) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo üstünde ise; hedefi, giriş kilosunun minimum %15 i olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %80 ine ulaşmalıdır. Örneğin;Karar defterinde de "80 ve üstü" diye düzeltme yapayım.
Bir daha beynim yanmasın.
Zaten ne kaldı geriye yanacak o ayrı konu.
Bu konuyu cok dusundum kaptanim kac gundur beynim yandi zaten o zaman hedefi 70 olsun ve mezun olsun
Sizide ugrastirdim kusura bakmayin benim hatam olmus uye donerken 71 yapmamaliydim
ya sen ne diyorsunben şimdi yazarken bile yazdığımdan emin değilim.. yazdım gönderdim mesajı doğru mu ki diyorum kendi kendime..
karar defterini güncellerken orada da şimşek sesine benzer bir şey oldu kafamda.. kalbim unut bu şiiri dedim sonra.
yani kalmamış zaten beyin. helvamı isterim.
arkadaş bu kuralları kim çıkardı başımıza ya