Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

zaten karmaşa burada.. uzun mesajımda dedim ya.. eğer böyle hazırlarsam %87 oluyor.
ama üye 80 kilonun üzerinde değil. Tam 80 kilo.
Hatta sonra bir ara 80,2 ye bile çıkmış.

heyt beeee 2017 den bu yana dosya dosya zeynolin diye türkü çığırıyorum ben

Mezun etmekten vazgecsek mi diye düşündüm
Hedefi 70 olsun sorun kalmasin kaptanım

Gidip kilo alip gene geliyoruz sizin işinizde zor kaptanimya
Bu arada helvalar benden

Zipzip- kaptanım bir daha böyle bir durum olursa beynin yanmadan önce paylaşıma yaz, birlikte düşünelim. En azından birimizin beyni sağlam kalır.

Böyle külliyen yandık.

Sonuç olarak üyemizin hedefini 70 yapıyorum. Bu zaten benim hatam. Üyenin geri dönüşünde 71 kilo hedefi kabul etmemem gerekiyordu.

Tamam konuyu topladık. Artık gidebilirim. Odin'in bacakları titremeye başladı. Halıya işemeden çıkalım biz.

Tekrardan iyi Pazarlar efenim.

Teşekkür ederim kaptanım yordum sizi de iyi pazarlar ❤❤

5. Takımdan hawar 20 haftada 12,3 kilo vererek dördüncü kez mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

dördüncü.
bu son olsun bu son.

Teşekkür ederiz kaptanım
Merak ettim karnede 1 kişi için rekorunuz nedir :) hawar ın 4. mezuniyeti var mı 5 6 olan son olması ümidiyle diyelim

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

5 vardı sanki.. mi?
bilemedim.
siz kilo alıp alıp geri dönün, benim beynim incelsin.

"beşinci" yazıp arama yaptım.. yokmuş.
demek ki rekor 4. kez mezun olmak.

yalnız.. arama yaparken 2015 yılına ait bir mesajımı buldum.. son bölüme baksanıza bi.
yani kafa o zamandan gitmiş.

ironik olan... 86 kiloyken 2007 yılında bu forumu keşfettiğim gün profil fotoğrafımda kutup ayısı fotoğrafı vardı.
"zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanı" diye bir yer vardı o zaman..
ilk mesajım aşağı yukarı şöyleydi:

"koca popomu sığdırabileceğim bir yer var mı?"

ben ne bileyim arkadaş.. o günlerden bu günlere geleceğimizi.. tamam artık 59 kiloyum da.. sanırım kilo kaybımın büyük kısmı beyinden oldu.

,
bende sanıyorum ki beyin yakan durumlar bu ara oluyor meğer hep varmış rutine bağlanmış ne güzel sakin kalsak bence hiç mutlu olamazsınız

6. Takımdan Zeynolin44 54 haftada 10,4 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Eline sağlık kaptanim teşekkür ederiz

Evet :) Başlangıç 701 bitiş 703 Hızlı bittirmiş desinler olsun

O ne biliyor musun deneme sürecine alındığı etap ve takım listesine girdiği etap.
Gözüm kaymış.
Beynimi takip ediyor doğal olarak. ya ben bugün kendi kendime ne güldüm burada ya hu.

Tam gaz üçüncü ve son karneyi de birazdan eklerim. Sonra da Cuma gününe kadar kahkahalarımı da alır giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…