Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

1) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo üstünde ise; hedefi, giriş kilosunun minimum %15 i olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %80 ine ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=80
Minimum hedef=80x0.15= 12 kilo (Yani hedefi minimum 68 olabilecek)
Mezun olma koşulu=12x0.80= 9,6 kilo vermek (Yani 70,4 kiloya inince mezun olabilecek)

Aslinda kaptanim örneğe göre yuzde 80 i verince mezun olabiliyor 🤭🤭
zaten karmaşa burada.. uzun mesajımda dedim ya.. eğer böyle hazırlarsam %87 oluyor.
ama üye 80 kilonun üzerinde değil. Tam 80 kilo.
Hatta sonra bir ara 80,2 ye bile çıkmış.

heyt beeee 2017 den bu yana dosya dosya zeynolin diye türkü çığırıyorum ben :ıslık:

zaten karmaşa burada.. uzun mesajımda dedim ya.. eğer böyle hazırlarsam %87 oluyor.

heyt beeee 2017 den bu yana dosya dosya zeynolin diye türkü çığırıyorum ben :ıslık:
Mezun etmekten vazgecsek mi diye düşündüm 🤣🤣
Hedefi 70 olsun sorun kalmasin kaptanım 🤭🤭

Gidip kilo alip gene geliyoruz sizin işinizde zor kaptanimya :KK70: :KK70: :KK70:
Bu arada helvalar benden🤭💞

Zipzip- Zipzip- kaptanım bir daha böyle bir durum olursa beynin yanmadan önce paylaşıma yaz, birlikte düşünelim. En azından birimizin beyni sağlam kalır.

Böyle külliyen yandık. :KK70:

Sonuç olarak üyemizin hedefini 70 yapıyorum. Bu zaten benim hatam. Üyenin geri dönüşünde 71 kilo hedefi kabul etmemem gerekiyordu.

Tamam konuyu topladık. Artık gidebilirim. Odin'in bacakları titremeye başladı. Halıya işemeden çıkalım biz.

Tekrardan iyi Pazarlar efenim.

Zipzip- Zipzip- kaptanım bir daha böyle bir durum olursa beynin yanmadan önce paylaşıma yaz, birlikte düşünelim. En azından birimizin beyni sağlam kalır.

Böyle külliyen yandık. :KK70:

Sonuç olarak üyemizin hedefini 70 yapıyorum. Bu zaten benim hatam. Üye geri dönüşünde 71 kiloyu kabul etmemem gerekiyordu.

Tamam konuyu topladık. Artık gidebilirim. Odin'in bacakları titremeye başladı. Halıya işemeden çıkalım biz.

Tekrardan iyi Pazarlar efenim.
Teşekkür ederim kaptanım yordum sizi de iyi pazarlar ❤❤

hawar.png

5. Takımdan hawar hawar 20 haftada 12,3 kilo vererek dördüncü kez mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Eki Görüntüle 2817615

5. Takımdan hawar hawar 20 haftada 12,3 kilo vererek dördüncü kez mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

dördüncü.
bu son olsun bu son. :KK75:

Eki Görüntüle 2817615

Mezunumuzun karnesi:

Teşekkür ederiz kaptanım :KK200:
Merak ettim karnede 1 kişi için rekorunuz nedir :) hawar hawar ın 4. mezuniyeti var mı 5 6 olan :KK70: son olması ümidiyle diyelim :-)

720. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum. :KK9::nazar:

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2816525

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

Eki Görüntüle 2816542
9. Takım yarışmacısı Goklerce 720. Etap birincisi oldu! :KK9: :nazar:
Kendisini kutluyor ve başarılarının sırrını paylaştıkları için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
5. Takım yarışmacısı
L O L 720. Etap sonuncusu oldu! :duduk: :sinirli:
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

MARATONCU TAKIMLAR :KK9: :nazar:
720. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2816545
720. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
  • 9. TAKIM (5 ► 1)
  • 10. TAKIM (6 ► 2)

ETAP NOTLARI
5. TAKIM
Fitblonde ile ilgili olarak;
Üyemizin nicki daha önce farklı şekilllerde yazılmış. Geçerli olan hangisi acaba?
fit blone / fit blonde / Fitblonde

6. TAKIM
Zeynolin44 ile ilgili olarak;
68 kilo olarak revize ettiğiniz yeni hedefine göre karne hazırlarsam üyeniz hedefinin 87% sini gerçekleştirerek mezun olacak.
Revize olmaksızın eski hedefi olan 71 üzerinden karne hazırlarsam başarı oranı yüzde 116% ya yükselecek.
Revize işlemi bana (da) mantıksız geldiğinden sormak isterim: Emin misiniz, son kararınız mı?

9. TAKIM
kumsal68 ile ilgili olarak;
Üyemizin 26 Mart tarihli bildiriminde adı ve tarih bilgisini içeren not olmadığından bildirimi geçersiz oluyor. Yakın tarihte bu konuyu paylaşım alanında aktarmıştım, zaten karar defterimizde de yazıyor.
Sonuç olarak; üyenizi listeye alamıyorsunuz. 721. etapta alabilirsiniz. Sonuç listelerinde gerekli değişikliği yapınız lütfen.

10. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 10.Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok .

13. TAKIM
salt ile ilgili olarak;
Üyemizin yaklaşık üç yıldan sonra geri döndüğü için hedef kilosunun aynı olup olmadığına da bakalım lütfen. Kayıtlarıma göre 55 kilo görünüyor, geçerli midir?

ETAP MEZUNLARI

• 5. Takım yarışmacısı hawar dördüncü kez mezun oldu, tebrikler! :KK9: :nazar:
  • 6. Takım yarışmacısı Zeynolin44 mezun oldu, tebrikler! :KK9: :nazar:
  • 10. Takım yarışmacısı gezegenfeza üçüncü kez mezun oldu, tebrikler! :KK9: :nazar:

Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:

Rapor Kaynağı
Eline emeğine sağlık püsküütüm. :KK60:

5 vardı sanki.. mi?
bilemedim. :KK70:
siz kilo alıp alıp geri dönün, benim beynim incelsin.

"beşinci" yazıp arama yaptım.. yokmuş.
demek ki rekor 4. kez mezun olmak.

yalnız.. arama yaparken 2015 yılına ait bir mesajımı buldum.. son bölüme baksanıza bi.
yani kafa o zamandan gitmiş. :KK70: :KK70:

ironik olan... 86 kiloyken 2007 yılında bu forumu keşfettiğim gün profil fotoğrafımda kutup ayısı fotoğrafı vardı.
"zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanı" diye bir yer vardı o zaman..
ilk mesajım aşağı yukarı şöyleydi:

"koca popomu sığdırabileceğim bir yer var mı?"

ben ne bileyim arkadaş.. o günlerden bu günlere geleceğimizi.. tamam artık 59 kiloyum da.. sanırım kilo kaybımın büyük kısmı beyinden oldu. :KK70: :KK70: :KK70:

"beşinci" yazıp arama yaptım.. yokmuş.
demek ki rekor 4. kez mezun olmak.

yalnız.. arama yaparken 2015 yılına ait bir mesajımı buldum.. son bölüme baksanıza bi.
yani kafa o zamandan gitmiş. :KK70: :KK70:

:-) :-) :-)
,
bende sanıyorum ki beyin yakan durumlar bu ara oluyor meğer hep varmış :KK70: rutine bağlanmış ne güzel :ruh: sakin kalsak bence hiç mutlu olamazsınız :olamaz::KK48:

zeyno.png

6. Takımdan Zeynolin44 Zeynolin44 54 haftada 10,4 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Eki Görüntüle 2817864

6. Takımdan Zeynolin44 Zeynolin44 54 haftada 10,4 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:
Eline sağlık kaptanim teşekkür ederiz 🤩🤩🤩

Evet :) Başlangıç 701 bitiş 703 🤭 Hızlı bittirmiş desinler olsun 😎🤣

O ne biliyor musun deneme sürecine alındığı etap ve takım listesine girdiği etap.
Gözüm kaymış.
Beynimi takip ediyor doğal olarak. :KK70: :KK70: ya ben bugün kendi kendime ne güldüm burada ya hu.

Tam gaz üçüncü ve son karneyi de birazdan eklerim. Sonra da Cuma gününe kadar kahkahalarımı da alır giderim. :KK9:

X