Rica ederim kaptanım tekrar tebrik ederim takımınızıEline sağlık kaptanım ❤
Tesekkur ederiz kaptanımRica ederim kaptanım tekrar tebrik ederim takımınızı:)
Eline sağlık kaptanimSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 8.hafta performans listesi sonuçları hazırdır böylelikle turumuz tamamlanmıştır bilgilerinize sunarım
SONUÇ: 45. tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre 13.takım sonuç hazırlama cezası almıştır ancak aynı takım üst üste ceza almadığı için sonuç hazırlamadan muaflardır. 6.takım ve 9. takım 45. tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur. Başarılarının devamını dileriz.
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Rica ederim kaptanımEline sağlık kaptanim
6. Takim ve 9. Takim sizleride tebrik ederim
Eline sağlık kaptanımSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 8.hafta performans listesi sonuçları hazırdır böylelikle turumuz tamamlanmıştır bilgilerinize sunarım
SONUÇ: 45. tur performans yarışması sonuçlanmıştır. Buna göre 13.takım sonuç hazırlama cezası almıştır ancak aynı takım üst üste ceza almadığı için sonuç hazırlamadan muaflardır. 6.takım ve 9. takım 45. tur boyunca hiç nota almadan başarılı olmuştur. Başarılarının devamını dileriz.
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
Ellerine sağlık Püsküütümmmm703. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2733578
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2733579
4. Takım yarışmacısı pamukskr 703. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
13. Takım yarışmacısı Souldfly 703. Etap sonuncusu oldu!
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
MARATONCU TAKIMLAR
703. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2733580
703. etapta yıldızı yükselen tek takımımız
- 4. TAKIM (6 ► 1)
ETAP NOTLARI
4. TAKIM
pamukskr ile ilgili olarak;
Etap raporunda belirttiğiniz gibi üyemiz 466. etapta mezun olmuştur. Bu ilk mezuniyetidir.
502. etapta geri dönmüş ve 513. etapta da ikinci kez mezun olmuştur. Güncel bilgiye göre sonuç listesini düzenlemenizi rica ederim.
6. TAKIM
1) Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 6. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
2) asysss ile ilgili olarak;
Hedef revizesi kuralımız şu:
2- Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; yarışmacının güncel kilosu, yeni hedef kilosunun en az 5% üzerinde olmalıdır. Talep ettiğiniz yeni hedef kilo: 57,75
Yeni hedef kilonun %5 üzeri: 60,64 (minimum sınır)
Yani üyemiz 60,64 ve üstünde bir kiloda ise eğer yeni hedefini 57,75 yapabilir.
Oysa güncel kilosu 58,7
Dolayısı ile yeni hedef güncellemesi yapamıyorum.
10. TAKIM
Baby Cat ile ilgili olarak;
Mezuniyet kuralımız gereği kayıt kilosu 80 kilonun altında olan üyelerin mezun olabilmesi için hedeflerini minimum 90% tutturmuş olmaları geremektedir.
Üyemizin güncel kilosu kural gereğini karşılamadığı için mezun edemiyoruz.
13. TAKIM
Souldfly ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 3,9 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (74,9) Eski (72)
Hedef kilosu: Yeni (54,9) Eski (54)
Rapor Kaynağı
Ellerine sağlık kaptanımSevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 8.hafta performans listesi sonuçları hazırdır böylelikle turumuz tamamlanmıştır bilgilerinize sunarım
Rica ederim kaptanımEllerine sağlık kaptanım
ben söyleyeyim.Eline emegine saglik kaptanim
Asysss ile olan notu kaldırıyorum dun aksam nasil hesapladım hatirlamiyorum
Oyle yaptim da hangi mantikla yaptim fark etmedimben söyleyeyim.
eski hedefini 1.15 ile çarpmışsın.
Eline emeğine sağlık püsküütüm.
- Etap raporu, Baby Cat ile ilgili olarak;
Baby Cat(77,3/75,9/1,4/%1,81)Kendi isteği ile ayrılan üye geri döndü,bt:03/08/2020 bk:79,7 h:71,73
Baby Cat (73,1/72,5/0,6/% 0,821)Mezun olmak istiyor.
2) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=70
Minimum hedef=70x0.10= 7 kilo (Yani hedefi minimum 63 olabilecek)
Mezun olma koşulu=7x0.90= 6,3 kilo vermek (Yani 63,7 kiloya inince mezun olabilecek)
Kuralına istinaden:
kayıt kilosu: 79.7
79,7x0.10=7.97 kilo
79.7-7,97=71.73 min hedef
7.97x0.90=7.173 kilo vermek
79,7-7.173=72.527 mezun olabilme kilosu
hesaplıyorum hesaplıyorum yine aynı çıkıyor, bir yerde hata yapıyorum sanırım ama bulamadım.
SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 8.hafta performans listesi sonuçları hazırdır böylelikle turumuz tamamlanmıştır bilgilerinize sunarım
79.7-71.3=8.4Hedefe göre vermesi gereken kilo: 5,87
Kontrol ettim bendeki listeye doğru geçmişim. Yazım hatası yapmışım raporda. Haklısın.Ellerine sağlık PüsküütümmmmYalnız fark 2,9 kiloydu. 3,9 yazmışsın ama kayıt kilosuna 2,9 eklemişsin. Sorun olmaz galiba.
Ellerine sağlık kaptanım
monişim;
İlgili kural metnimizin altında "Önemli Notlar" başlığımızda bir madde var. Şöyle ki;
- Kayıt kilosu: Yarışmacının, Cuma Zayıflama Yarışması'na İLK giriş tarihindeki kilosu.
Baby Cat 77,6 kilo ile, 22 Nisan 2019 da yarışmamıza kayıt olmuş. (Bu önemsiz bir bilgi, sonraki gelişimde de kayıt kilosu 79,7 yani her iki durumda da üyemiz 80 kilonun altında giriş yapıyor.)
Kayıt kilosu: 79,7
Hedef kilosu: 71,3
Kuralımız gereği üyemiz 80 kilonun altında ise hedef kilosunun 90% ını yakalarsa mezun olabilir.
Hedefe göre vermesi gereken kilo: 5,87
Mezun olabilme alt limiti: 5,283 (5,87 * 0,90)
Oysa üyemiz güncel kilosu ile toplamda 5,10 kilo vermiş durumda. Bu da 86,88% ediyor yani minimum 90% koşulu sağlanmıyor.
79.7-71.3=8.4
Vermesi gereken kilo 8.4
baby cat | 22.04.19 | 77,60 | 72,50 | 71,73 |
Sans eseri yakaladim