- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
biz bir şey görmedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz bir şey görmedik
"Bahar kaptan tarafından etiketlenen kaptan korkusu"diye bir korku varSans eseri yakaladim
Yine ne yaptim diyerek girdim ama topice
Rica ederim kaptanım arada kaynatmışım bunu galibaEline sağlık kaptanım
Tamamdır kaptanım rica ederimEllerine sağlık kaptanımcım.
Yarın güncellerim sonuç listelerini duruma göre.
Tesekkur ederiz kaptanım ❤❤
monişim;
İlgili kural metnimizin altında "Önemli Notlar" başlığımızda bir madde var. Şöyle ki;
- Kayıt kilosu: Yarışmacının, Cuma Zayıflama Yarışması'na İLK giriş tarihindeki kilosu.
Baby Cat 77,6 kilo ile, 22 Nisan 2019 da yarışmamıza kayıt olmuş. (Bu önemsiz bir bilgi, sonraki gelişimde de kayıt kilosu 79,7 yani her iki durumda da üyemiz 80 kilonun altında giriş yapıyor.)
Kayıt kilosu: 79,7
Hedef kilosu: 71,3
Kuralımız gereği üyemiz 80 kilonun altında ise hedef kilosunun 90% ını yakalarsa mezun olabilir.
Hedefe göre vermesi gereken kilo: 5,87
Mezun olabilme alt limiti: 5,283 (5,87 * 0,90)
Oysa üyemiz güncel kilosu ile toplamda 5,10 kilo vermiş durumda. Bu da 86,88% ediyor yani minimum 90% koşulu sağlanmıyor.
Açıklama için teşekkür ederim. Sonuç listelerinde düzenlemeyi yapıyorum.hızlı yazıp bir an önce gideyim diye verilerde yazım hataları yapmışım moni şim kaptanım.
ama hesaplamalarda yazdığım rakamlar doğru.
hesaplamaları baz aldığım bilgileri şuraya kopyalayayım :
baby cat 22.04.19 77,60 72,50 71,73
sırasıyla;
üye adı / kayıt tarihi / kayıt kilosu / güncel kilo / hedef kilo
Eline emegine saglik kaptanım cook tesekkur ederizPerformans Uygulaması 45. turu hiç nota almadan tamamlayan 6. Takımın 696. ve 703. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
KARNE NOTU Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 394.etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 411. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
Zipzip-
Felicio
N Nidsalii
Eline saglik kaptanım ❤Iyi aksamlar kaptanlarim
704. Etap sonuc listesi hazir
Umarim Ilk olmasina ragmen hatam yoktur
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri' Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Tesekkur ederim kaptanimEline saglik kaptanım ❤
Eline sağlık kaptanım.Iyi aksamlar kaptanlarim
704. Etap sonuc listesi hazir
Umarim Ilk olmasina ragmen hatam yoktur