Merhaba
püsküütüm, aeben mezun üye olarak yeniden listemizde ve listemize yeni tartısı ile başladı. Başlangıç bildirimini ve cuma bildirimini yeni tartısıyla yaptı. Tartı değişikliği yarışmaya geldiği ilk ilk giriş kilosunu etkilediği için bildirmek istiyorum: eski tartı, yeni tartı arası fark +3 kg.
monişim bu durum aebenin güncel durumunu etkilemeyecek.
Ama bendeki listelerde kayıt kilosunu düzenlemem gerekecek. Bu da öncelikle bireysel sıralamada etki gösterecek bir durum çünkü.
Tartı değişimi yarışma sırasında olmadığı için, yani zaten dönüş kilosunda yeni tartı ile bildirim yaptığı için hedefi güncellemem de gerekmiyor.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Yordum sizi çukulatalım. Emeğin nasıl ödenir bilmiyorum.monişim bahsettiğim değişiklikleri listemde yaptım. Hem senin hem deaeben im hassas böreğimin haberi olsun.
Şöyle ki:
Yarışmaya giriş yaptığı 23 Mayıs 2008 tarihindeki giriş kilosu 73.
İki kez mezuniyet sonrası bir kez de ayrılma sonrası dönüşleri var.
Bu süreler içinde hiç tartı değişimi yok.
Şimdi 590. etaptaki son mezuniyetinden sonra yarışmaya geri dönüşünde yeni tartısı ile dönüş yaptı. Açıkladığım gibi yarışma sürecini ilgilendiren bir süreç değil bu.
Bu nedenle de ben sadece yarışmaya ilk giriş kilosunu (2008) 73+3=76 olarak güncelledim.
Ay ben anlamadımKayıt kilosunun üstünde mi acaba? Üstünde değilse onun da bir önemi yok bence
Biz ediyoruz.Eline emeğine sağlık püsküütüm.
-Özgürkuş ile olarak; ben bu durumu hiç farketmedim, diğer üyelerimin de tartılarına bu konuda dikkat etmedim, kurallara uygun bildirim yapılmış diye kontrol edip uygunsa listeye ekledim. Hiç aklıma da gelmedi açıkcası tartıların farklı olabileceği çünkü tartı değişikliğinde bunu beyan ediyorlardı. Şu an bu konuya nasıl hiç dikkat etmediğimin şaşkınlığı içerisindeyim. Durumu geriye yönelik inceleyerek açıklamamı yapacağım.
DN: Aslında merak etmedim de değil, bir tek ben mi acaba bu durumu atladım, diğer kaptan arkadaşlarım tartıları da kontrol ettiler mi. Bu konuda yalnız olmadığı bilmek iyi gelecek eğer benim gibi düşünüp kontrol etmedilerse.
SevgiliseaBahAR püsküütüm, etap raporuna istinaden cevabım;
ozgurkus ile alakalı geriye dönük incelediğimde 2 farklı tartı ile bildirim yaptığını gördüm. Önceden de belirttiğim gibi bu durumu hiç farketmemiştim. Kendisi de bu durumun şöyle farkında değil; evde 2 ayrı yerde tartısı var ve hangisine denk gelirse tartılıyormuş, öncelikle bu sorunu çözdük ve tek bir tartı ile devam etmesi hakkında bilgilendi.
Son iki cuma bildirimini de aynı tartı ile yaptığı için listeleri etkilen bir durum oluşmadı. Yine de düzeltmem gereken, atladığım bir konu var ise düzenlerim.
Ellerine sağlık kaptanımcım.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 7.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/performans-uygulamasi.638656/post-66057128
Rica ederim kaptanımEllerine sağlık kaptanımcım.
Eki Görüntüle 2731215
5. Takımdanayvacicegi 47 haftada 9,70 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Peki Kaptanım, teşekkür ederiz
Eline sağlık kaptanım.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 45.tur 7.hafta performans listesi sonuçları hazırdır bilgilerinize sunarım
Konu Mesajı 'Performans Uygulaması' https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/performans-uygulamasi.638656/post-66057128
Rica ederim kaptanımEline sağlık kaptanım.