- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Eline ,emegine saglik kaptanım ❤702. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2730047
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2730048
10. Takım yarışmacısı aeben 702. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
4. Takım yarışmacısı Ozlemlerhayallar 702. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
702. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2730049
702. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 9. TAKIM (3 ► 2)
- 10. TAKIM (5 ► 1)
- 13. TAKIM (6 ► 5)
ETAP NOTLARI
GENEL DUYURU
Her üyenin kullandığı tartı dosyalandırıldı. Bu etap itibari ile farklı tartılar kullanılmak durumunda kalındığı zaman paylaşım alanında gerekli açıklamanın yapılmasını rica ediyorum.
5. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 5. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
9. TAKIM
evseem ile ilgili olarak;
evseem (73.1/72.1/1/%1.368) yeni üye BT:20/07/20 BK:74 HDF:61
Bildirimde etap başlangıç (701. etap) kilosu olarak görünen 73,1 kilo bildiriminde fotoğraf yok.
Buna karşılık etap bitiş (702. etap) kilosu kurala uygun olarak fotoğraflı yapılmış.
Sonuç olarak 701. etap kilo bildirimi geçersiz olduğundan yeni üye kaydının silinmesi ve kaydın 703. etapta yapılması gerekmektedir.
Hata yapma olasılığıma karşı kontrol ederek, gereğini lütfen yapınız.
10. TAKIM
Ozgurkus ile ilgili olarak;
Bu üyemizin iki tartısı var. Biri bambu biri mavi. Her hafta başka tartı ile tartılıyor. Bunu zaten anlamlandıramıyorum.
Ama asıl enteresan olan bu etapta sabah mavi tartı ile tartılıyor ve 70,7 kilo ile bildirim yapıyor.
Akşam üstü bu sefer bambu tartı ile tartılıyor ve kilo 70,3 çıkıyor ve listeye bu şekilde giriyor.
Karışık bir durum var ortada, aydınlatılmaya ihtiyacım var.
ETAP MEZUNLARI
- 4. Takım yarışmacısı Tanssss mezun oldu, tebrikler!
- 5. Takım yarışmacısı ayvacicegi mezun oldu, tebrikler!
- 9. Takım yarışmacısı strontium mezun oldu, tebrikler!
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı