Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Ben benim dediğim doğru demiyorum zaten. Eski kaptanlar da söylesin biz o mesajı öyle anladık yıllardır yüzdeyi yuvarlamıyorduk ona açıklık getirmek istedim
Muhtemelen laydline kaptanında aklına o gelmiştir ama ben konunu önünü arkasını bilmiyorum tabi çok yeniyim sizlere göre sadece bu oylamadan anladığım 3 haneli oluşu yuvarlama ile ilgili bir oylama olarak gelmedi bana

Bu durumda 5. Takimla dördüncülüğü paylaşıyoruz gerekleri düzenlemeyi yaptim umarım hata yoktur hata için özür dilerim

Tamam o halde ben bir önceki listeyi kendi dosyamda tutayım.
Ancak bu konu için bir çözüm getirmeliyiz.
Oylama hazırlıyorum.

o zaman şu şekilde konunun gidişatını gösteren mesajları alıntılayayım canım

Siz listeleri aldınız galiba kaptanım tekrar düzeltmeme gerek var mı :) ilk yaptığım liste doğruymuş 0,831 olan :)
Teşekkür ederiz
Düzeltmene gerek yok, yakın takımlara baktım ben aynı yüzde yok.

Doğrudur.
Ben de tam şöyle oldu böyle oldu diye açıklama yapmıştım. Geçmişten bulup getirmişsin.
Güncellerim şimdi.
Güncellerim şimdi.

Teşekkür ederiz bu sayfada bir tarih yatıyor resmen nerelere gittik

Ben birşey demeyeyim seaBahAR kaptan gelince aydınlatır tekrar bizi nasılsa kafam karıştı cidden

Kaptanımcım aydınlığa çıkaracak bir şey yok benim için.
Geçmişten bulunan oylamada amaç buydu. Yani yüzdeler denk düşünce iş karışıyordu. Bunu engellemek için yapıldı bu oylama.

Yuvarlama konusunda ise benim kişisel bir yorumum yok. Matematikten bahsediyorum.

Bana kalırsa yani ben kaptan olsam, madem takım ortalaması 3 basamaklı, üye bildirimlerini de 3 basamaklı yaparım. Benim etap kontrol listemde öyle hesaplama. O yüzden bazen sizinkilerden azıcık farklı çıkıyor benimki.

Amaçlanan olur da takımların ortalamaları benzer olursa buradan yakalayalım diye.

Neden 3 basamak diye çok merak eden varsa onu da açıklayayım: tecrübe.

Şöyle ki; takım analizlerinde üye bildirimleri ikili yazdığı için bende de ikili. Sıralama yaparken de aynı rakam sıklıkla denk gelebiliyor. Ama üçlü basamakta daha başıma böyle bir şey gelmedi.

Etap raporunu eklemeye geldim ben güya.

697. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

13. Takım yarışmacısı
Restful 697. Etap birincisi oldu!

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

6. Takım yarışmacısı
Faunaa 697. Etap sonuncusu oldu!
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR
697. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM
  • 14. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

697. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 5. TAKIM (5 ► 3)
  • 9. TAKIM (3 ► 2)
  • 10. TAKIM (7 ► 1)
  • 14. TAKIM (6 ► 5)

ETAP NOTLARI

10. TAKIM
Aylin42konya ile ilgili olarak;
Üç haftadır bildirim yapmayan üye genellikle diskalifiye ediliyor. Ekstrem bir durumu varsa öğrenebilir miyim lütfen?

14. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 14. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

• 4. Takım yarışmacısı GCA mezun oldu, tebrikler!
  • 6. Takım yarışmacısı sudem34 ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini aşağıdaki başlıkta paylaşabilirler:

Rapor Kaynağı

Ellerine saglik Bahar kaptanim, yeni haftan cok guzel gecer umarim.

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

- Aylin42konya ile ilgili olarak;
1. İlk hafta tatilde olduğu ve tartıya ulaşamadığı için bildirimsiz yazıldı.

2. Geçen haftaki etap ise, kilo bildiriminde bulundu fakat yeni kuralı bilmediği için kullanıcı adı ve tarihli tartı fotoğrafı yoktu diye bildirimsiz yazıldı.

Geçen Hafta : 74
Bugün : 74.5
Takımımdan özür diliyorum

3. Geçtiğimiz etap ise, tartı fotoğrafı ve kullanıcı adı ile bildirimde bulundu fakat tarihi yanlış olduğu için bildirimsiz yazılmak durumunda kaldı.
Özetle üyem kilo bildiriminde bulunuyor fakat yeni kurallar gereği listeye ekleyemiyorum.

Elinize sağlık kaptanım

Püskütüüm kiloları paylaşırken zaten yuvarlıyoruz yaaaa, o nedenle takım ortalaması hesaplanırken tekrar yuvarlama yapmamamız gerektiğini söylemiştiniz. Çok net hatırlıyorum. Kişilerin kilo bildirimlerini yaparken zaten yuvarlamamızı yapıyoruz. O nedenle söylemiştim.

İlk başta da belirttiğim gibi belki biz yanlış anladık canım

Ben yanlış anladığımızı düşünmüyorum A Anka kaptanım. İyi hatırlıyorum bu konuyu. Zaten her üyenin ortalamasını yuvarlıyoruz. O nedenle toplamdaki takım ortalamasını 3 haneli yazıyoruz ve onu yuvarlamadan direkt olduğu gibi yazıyoruz. El_Em kaptanım 3. basamağı yuvarlamıştı. Uyarım o nedenleydi.

güzel kalplim sağ ol detaylı açıklamalar için..
artık bu etap yoluna girer herhalde
Sen çok net hatırlıyorsan bir şey diyemem. Kim bilir ne oldu da ne için dedim, hatırlamıyorum.
Manasız laf etmişim demek ki.

DUYURU

Arkadaşlar konu daha fazla uzamadan netleştireyim ben. Gerçekten karneydi, tabloydu, rapordu derken kendimi çok zorlayarak zaman ayırmaya gayret ediyorum.

Bundan sonra takım ortalamalarınızı iki basamaklı paylaşın. Matematik kuralına uygun olarak yani yuvarlayarak paylaşın. Zaten üyeler iki basamaklı, ortalamalar üç basamaklı olunca tutarsız oluyor.

Olur da takımların ortalaması birebir aynı rakam olursa, o hafta liste yapan arkadaşımız ilgili kaptanlardan 3 haneli paylaşım ister.

Olur, biter.

Yawrukush
El_Em
Zipzip-
Handandandan
moni
LAydLiNe
P Pinarbartu

4. Takımdan G GCA 10 haftada 7,40 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Emeklerine saglik kaptanim :)
Cok tesekkur ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…