SevgiliseaBahAR ve kaptan arkadaslarim bu hafta ne yazikki etap sonuncusu bizim takimdandi.
Uyemin eşi koronaya yakalandığı icin hem izne ayrılmak istediigni söyledi hem de takima pazartesi gununden beri ugramadi bilginiz olsun uğrarsa gorevini yapması icin tekrar yazacağım
Sagol kaptanım insallah cabucak hastalığı atlatirlarGeçmiş olsun üyene ve eşine kaptanım,çok üzücü maalesef
Ben tesekkur ederim kaptanim,sevgilerGünaydın kaptanım
Hayırlısı olsun, tatlı kaptanımızı umarım buralarda görmeye devam ederizemeklerin için çok teşekkür ederiz
A Arrietty_ i ekibiniz içinde görüyordum uzun zamandır sana destek oluyor zaten o yüzden ben seve seve referans olurum, kendisi içinde hayırlısı olsun
"4.takım Kaptan adayı A Arrietty_ kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim
Tesekkur ederim kaptanim, sana ozellikle tum desteklerin icin cok tesekkur ederim..Gunaydin kaptanim
Keske kaptanligi bırakmiyor olsaydin bırakıyor olmana üzüldüm ama ailevi sorunlar daha önemli insallah hep saglikli ve mutlu olursun
"4 takım Kaptan adayı A Arrietty_ kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim
A Arrietty_ kaptanligin hayirli olsun canim
Cok gecmis olsun uyenize ve ailesine,acil sifalar kaptanimSevgiliseaBahAR ve kaptan arkadaslarim bu hafta ne yazikki etap sonuncusu bizim takimdandi.
Uyemin eşi koronaya yakalandığı icin hem izne ayrılmak istediigni söyledi hem de takima pazartesi gununden beri ugramadi bilginiz olsun uğrarsa gorevini yapması icin tekrar yazacağım
Sagol kaptanimCok gecmis olsun uyenize ve ailesine,acil sifalar kaptanim
MERHABA BU GRUBA BENDE KATILABILIR MIYIM NASIL ILERLEYECEGIZSevgiliseaBahAR ve kaptan arkadaslarim bu hafta ne yazikki etap sonuncusu bizim takimdandi.
Merhaba aşağıdaki linkten talebinizi yazarsanız ihtiyacı olan takım sizi davet edecektirMERHABA BU GRUBA BENDE KATILABILIR MIYIM NASIL ILERLEYECEGIZ
Eki Görüntüle 2711875
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 697. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . Seydan94 (9. Takım) ► 17.06.15 ► 103,50 ► 63,70 ► 39,80 ► 38,45% 2 . mefkurem (9. Takım) ► 05.01.15 ► 110,60 ► 69,80 ► 40,80 ► 36,89% 3 . ApriL_2007 (1. Takım) ► 20.06.14 ► 102,00 ► 64,90 ► 37,10 ► 36,37% 4 . fatmanurkaya (7. Takım) ► 25.06.15 ►...www.kadinlarkulubu.com
İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 6. Takım tebrikler!
Liste birincisi @sara_28 (10. Takım) kocaman tebrikler!
Sevgili kaptanımcım, burada enerjisi ile beni motive eden, saygılı, içtenlikli ve güzel tavırları ile beni hep gülümseten kişilerden birisisin.Sevgili kaptanlarim hepinize gunaydin.
Uzun zamandir emek verdigim, 4. takimin kaptanlik gorevine, malesef ailevi sebeplerden dolayi, daha fazla devam edemeyecegim.
4. takimi,seaBahAR kaptanimin da bilgisi dahilinde, A Arrietty_ arkadasima devretmek istiyorum.
Umarim referanslarinizla bize destek olursunuz.
Her birinize tum yardimlariniz , yol arkadasliginiz icin cok tesekkur ederim. Hepiniz saglikli, mutlu ve hoscakalin
Kaptanımcım çok teşekkür ederim bilgilendirme için.SevgiliseaBahAR ve kaptan arkadaslarim bu hafta ne yazikki etap sonuncusu bizim takimdandi.
Ya zaten ne zaman bu listeyi hazırlasam hemen sana bakıyorum otomatik.Yuppiiiiii en sevdiğim liste
Ellerine, emeklerine, yüreğine sağlık Püsküüütümmm
2 ay sonra o listenin ilk sırasına yerleşirim inşallah yeniden
4.takimin can kaptaniSevgili kaptanlarim hepinize gunaydin.
Uzun zamandir emek verdigim, 4. takimin kaptanlik gorevine, malesef ailevi sebeplerden dolayi, daha fazla devam edemeyecegim.
4. takimi,seaBahAR kaptanimin da bilgisi dahilinde, A Arrietty_ arkadasima devretmek istiyorum.
Umarim referanslarinizla bize destek olursunuz.
Her birinize tum yardimlariniz , yol arkadasliginiz icin cok tesekkur ederim. Hepiniz saglikli, mutlu ve hoscakalin
Tesekkur ederimGünaydın kaptanım
Hayırlısı olsun, tatlı kaptanımızı umarım buralarda görmeye devam ederizemeklerin için çok teşekkür ederiz
A Arrietty_ i ekibiniz içinde görüyordum uzun zamandır sana destek oluyor zaten o yüzden ben seve seve referans olurum, kendisi içinde hayırlısı olsun
"4.takım Kaptan adayı A Arrietty_ kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim
Tesekkur ederimGunaydin kaptanim
Keske kaptanligi bırakmiyor olsaydin bırakıyor olmana üzüldüm ama ailevi sorunlar daha önemli insallah hep saglikli ve mutlu olursun
"4 takım Kaptan adayı A Arrietty_ kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim
A Arrietty_ kaptanligin hayirli olsun canim
Tesekkurler
Oyle guzel seyler yazmissiniz ki, bendeki yerinizde aynen boyle sevgi dolu..Sevgili kaptanımcım, burada enerjisi ile beni motive eden, saygılı, içtenlikli ve güzel tavırları ile beni hep gülümseten kişilerden birisisin.
İyi ki gelmişsin, iyi ki tanımışız seni.
Emeklerin, çabaların ve en önemlisi de o zarif üslubun için çok teşekkür ederim.
Kalbin gibi olsun ömrün. Kocaman sevgiler.
Kaptanımcım çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
Takip edeceğine güvenim tam.
Dilerim kocası çabuk iyileşir, dilerim aileye de bulaşmasın.
Ya zaten ne zaman bu listeyi hazırlasam hemen sana bakıyorum otomatik.
İki ay sonra kutlama var.