Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

DUYURU

Arkadaşlar konu daha fazla uzamadan netleştireyim ben. Gerçekten karneydi, tabloydu, rapordu derken kendimi çok zorlayarak zaman ayırmaya gayret ediyorum.

Bundan sonra takım ortalamalarınızı iki basamaklı paylaşın. Matematik kuralına uygun olarak yani yuvarlayarak paylaşın. Zaten üyeler iki basamaklı, ortalamalar üç basamaklı olunca tutarsız oluyor.

Olur da takımların ortalaması birebir aynı rakam olursa, o hafta liste yapan arkadaşımız ilgili kaptanlardan 3 haneli paylaşım ister.

Olur, biter. :emir_bebek:

Yawrukush Yawrukush
El_Em El_Em
Zipzip- Zipzip-
@Niran Nevra
moni moni
LAydLiNe LAydLiNe
@Pinarbartu
Tamamdir kaptanim. :KK200:

samp87e16404fa858817.jpg

6. Takımdan sudem34 sudem34 14 haftada 9,50 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

Eki Görüntüle 2711497

6. Takımdan sudem34 sudem34 14 haftada 9,50 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:
Eline emegine saglik kaptanim 🥰🥰

Eki Görüntüle 2711497

Mezunumuzun karnesi:
Teşekür ederim🥰
Elinize sağlık 🥰
İki kez mezun olmuş biri olarak umarım bir daha kilo alarak gelmem 😁
Bilakis gelirsem daha fit olmak,daha ideal kiloya inmek için olsun isterim🤩
Üyesi olduğum 6.Takim kaptanıma ve değerli takım arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim.🤩

Teşekür ederim🥰
Elinize sağlık 🥰
İki kez mezun olmuş biri olarak umarım bir daha kilo alarak gelmem 😁
Bilakis gelirsem daha fit olmak,daha ideal kiloya inmek için olsun isterim🤩
Üyesi olduğum 6.Takim kaptanıma ve değerli takım arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim.🤩

Evet lütfen.. Olur da dönersen kilo almadan dön.
İlk mezuniyetinde verdiğin bütün kiloları alıp dönmüştün. Bu son olsun. :nazar:

Tekrar tebrikler. :KK9:

o6QkD2.jpg

Son iki aylık dönemi kapsayan ve 697. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.

İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 6. Takım tebrikler! :nazar: :KK9:
Liste birincisi sara_28 sara_28
(10. Takım) kocaman tebrikler! :nazar: :KK9:

Eki Görüntüle 2711875

Son iki aylık dönemi kapsayan ve 697. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.

Emeğinize sağlık kaptanım teşekkür ederiz 🤗♥️

Eki Görüntüle 2711875

Eline sağlık kaptanım 🥰🥰

Eki Görüntüle 2711875

Ellerine sağlık püsküütüm. :KK60:

1. Olan sara_28 sara_28 Saramı kutluyorum.:KK68::KK68::KK68::nazar::nazar::nazar:

ilk 10 da olan tüm arkadaşlarımızı da kutluyorum.:KK200:

Eki Görüntüle 2711875

Ellerine saglik kaptanim.. :KK200:

Sevgili kaptanlarim hepinize gunaydin.:KK36:
Uzun zamandir emek verdigim, 4. takimin kaptanlik gorevine, malesef ailevi sebeplerden dolayi, daha fazla devam edemeyecegim.
4. takimi, seaBahAR seaBahAR kaptanimin da bilgisi dahilinde, A Arrietty_ arkadasima devretmek istiyorum.
Umarim referanslarinizla bize destek olursunuz.
Her birinize tum yardimlariniz , yol arkadasliginiz icin cok tesekkur ederim. Hepiniz saglikli, mutlu ve hoscakalin:KK200:

Uzun zamandir emek verdigim, 4. takimin kaptanlik gorevine, malesef ailevi sebeplerden dolayi, daha fazla devam edemeyecegim.
4. takimi, seaBahAR seaBahAR kaptanimin da bilgisi dahilinde, A Arrietty_ arkadasima devretmek istiyorum.
Her birinize tum yardimlariniz , yol arkadasliginiz icin cok tesekkur ederim. Hepiniz saglikli, mutlu ve hoscakalin:KK200:

Günaydın kaptanım ♥️
Hayırlısı olsun, tatlı kaptanımızı umarım buralarda görmeye devam ederiz 🤗😘 emeklerin için çok teşekkür ederiz ❤️

A Arrietty_ i ekibiniz içinde görüyordum uzun zamandır sana destek oluyor zaten o yüzden ben seve seve referans olurum, kendisi içinde hayırlısı olsun 🤗

"4.takım Kaptan adayı A Arrietty_ kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim

Son düzenleme:
Gunaydin kaptanim 🥰
Keske kaptanligi bırakmiyor olsaydin bırakıyor olmana üzüldüm ama ailevi sorunlar daha önemli insallah hep saglikli ve mutlu olursun 🥰

"4 takım Kaptan adayı A Arrietty_ kurallara vakıftır, kaptanlığı yapacak yeterliktedir, ben tanıyorum kefilim, sorun çıkarsa ben devreye gireceğim

A Arrietty_ kaptanligin hayirli olsun canim 🥰🥰

X