Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar biliyorsunuz hem bireysel sıralama, hem 6. takımın analizi hem de henüz sayısını bilmediğim karne var hazırlamam gereken.
Ha tabii etap raporu da var.

Şimdi bir sorun var. Benim imajları aldığım sitede bir tuhaflık var.
Gazeteye, kolye ucuna ve elbette mezuniyet kupasına ulaşamıyorum.

gazete linki:

etap birincisi kolye ucu:

mezuniyet karnesi:

yükselen yıldızlar:

demem o ki.. bir de bunları bulmakla uğraşamayacağım. Eğer olur da sorunu çözen olursa buraya yazabilir.
Yoksa imaj olmadan hazırlayacağım her şeyi. Şimdiden bilginiz olsun.

689. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

9. Takım yarışmacısı hadikonusalim 689. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

4. Takım yarışmacısı
bnnu 689. Etap sonuncusu oldu!
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR
689. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 6. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 13. TAKIM
  • 14. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR
689. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 5. TAKIM (5 ► 3)
  • 6. TAKIM (6 ► 1)

ETAP NOTLARI

14. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 14. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

• 5. Takım yarışmacısı redsonja87 mezun oldu, tebrikler!
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:

Rapor Kaynağı

Elinize sağlık kaptanım ♥
Bende hâlâ imajlara bakıyorum etap birincisi yıldızı için atasayın altın kolye uçlarına kadar gidince yok dedim Esra senden iş çıkmaz dur orda
Neyse bir kat daha emeğe saygım arttı diyelim böylede güzel olmuş rapor kaptanım

Eline emegine saglik kaptanım bu sekilde de cok güzel görünüyor ❤❤

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

Kaptanim emeginize saglik linkleri denedim ilk başta açılmadı chrome tarama verilerini temizledim tekrar denedim acildi linkler ben hazirladim sonuçlara göre insallah isinize yarar
Ekliyorum gorselleri

Eklentiler

• sampc33aff37b4d7ca36.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 27
  • samp54917dc7e71b94ed.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 22
  • samp76cd88d2bf922c1a.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 22
  • samp4df7120fc7af2353.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 19
Kaptanim emeginize saglik linkleri denedim ilk başta açılmadı chrome tarama verilerini temizledim tekrar denedim acildi linkler ben hazirladim sonuçlara göre insallah isinize yarar
Ekliyorum gorselleri
Ellerine sağlık Namaria seaBahAR kaptanım bu arada sizin attığınız linkleri daha önce Opera tarayıcısında açmıştım orda olmamıştı namaria yazınca Chrome da denedim oldu tarayıcı farkı demekki

Ellerine saglik kaptanim..

Günaydın seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 44.tur ikinci hafta performans listelerini bilgilerinize sunarım.

herkese iyi pazarlar dilerim

Eline saglik kaptanim ❤

Eline sağlık kaptanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…