Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Kaptanim emeginize saglik linkleri denedim ilk başta açılmadı chrome tarama verilerini temizledim tekrar denedim acildi linkler ben hazirladim sonuçlara göre insallah isinize yarar
Ekliyorum gorselleri
Kocaman kocaman teşekkürler..
ben de içimden bir de explorerdan deneyeyim diyordum.. dediğinizi deneyeceğim bu hafta.

Ellerine sağlık sevgili kaptanım.

Ellerine saglik kaptanim.

Son iki aylık dönemi kapsayan ve 689. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.

İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 10. Takım tebrikler!
Liste birincisi sara_28
(10. Takım) kocaman tebrikler!

Eline sağlık kaptanım

Elinize sağlık kaptanım

Çok mutlu oldum ellerine sağlık seaBahAR kaptanım

Eline emeğine sağlık püsküütüm.
Ayy çok mutlu oldumm.

Ellerinize sağlık kaptanım. Telefonun çekmediği bir yerdeydim. Zor paylaşım yaptım. İyi ki varsınız

5. Takımdan redsonja87 6 haftada 5,70 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

Teşekkür ederiz kaptanım

Ellerine saglik tatli kaptanim.

Performans Uygulaması 43. turu hiç nota almadan tamamlayan 6. Takımın 679. ve 689. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Zipzip-
sportie
Gulumse24

Eline saglik kaptanım tesekkur ederiz

Ellerine saglik kaptanim, tebrikler 6. takim :))

seaBahAR ve sevgili kaptanlarim ne kadar yeni kurallari bilsemde konu eski olunca sizlere danismak istedim

Yazagelen (78.9/78.7/0.2/%0.25) Geri dönmek üzere ayrıldı.

Uyemiz 388.etapta bu notla ayrılmış uye geri dönüşünde kendi istegiyle ayrilan üye kurallarini mi uygulamam gerekiyor yoksa izin dönüşu mu

Kafami karistiran nokta izinli ayrilanlara izinli yazılmis olmasi ve bu notla ayrilip geri donen bir kac uyeye izinden dönüş uygulamasi yapilmis 2013 yillarinda
Kafam cok karıştı

Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…