Elinize sağlık kaptanım şimdiden iyi haftalar dilerim679. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2652577
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2652579
13. Takım yarışmacısı Aysegul 6666 679. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
4. Takım yarışmacısı fyzanur 679. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
679. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2652580
679. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 5. TAKIM (5 ► 3)
- 6. TAKIM (2 ► 1)
- 10. TAKIM (7 ► 4)
- 13. TAKIM (6 ► 5)
ETAP NOTLARI:
10. TAKIM
Aylin42konya ile ilgili olarak;
Aynı durum üçüncü kez tekrarlanınca ilgimi çekti.
Yarışmacımız Temmuz 2018 de 82 kilo ile katılıyor 5 ayda 23 kilo veriyor ve Aralık 2018 de 59 kilo ile mezun oluyor.
2019 yılına geldiğimizde, mezuniyetinden altı ay sonra, Temmuz ayında 78 kilo ile geri dönüyor. Bu kez de dört ay içinde 20 kilo veriyor ve 58 kilo ile mezun oluyor.
Son mezuniyetinden bu yana yedi ay geçti ve 90 kilo ile yarışmacımız üçüncü kez yarışmaya geri döndü. Yedi ayda 32 kilo almış yani.
Açıkçası bana oldukça tuhaf göründü bu durum. Hemen hemen aynı kilolar alınıyor veriliyor. Hemen hemen aynı tarihlerde mezun olunuyor ve geri dönülüyor.
Bu durumun metabolizma için ne kadar tehlikeli olduğunu bilmeyen yok. Neler oluyor da bu döngü sürekli tekrarlıyor, özel bir durum değilse anlatır mısınız lütfen?
13. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 13. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:
- 13. Takım yarışmacısı chentiq üçüncü kez mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
679. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2652577
Eki Görüntüle 2652579
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2652580
- 5. TAKIM (5 ► 3)
- 6. TAKIM (2 ► 1)
- 10. TAKIM (7 ► 4)
- 13. TAKIM (6 ► 5)
ETAP NOTLARI:
10. TAKIM
Yarışmacımız Temmuz 2018 de 82 kilo ile katılıyor 5 ayda 23 kilo veriyor ve Aralık 2018 de 59 kilo ile mezun oluyor.
2019 yılına geldiğimizde, mezuniyetinden altı ay sonra, Temmuz ayında 78 kilo ile geri dönüyor. Bu kez de dört ay içinde 20 kilo veriyor ve 58 kilo ile mezun oluyor.
Son mezuniyetinden bu yana yedi ay geçti ve 90 kilo ile yarışmacımız üçüncü kez yarışmaya geri döndü. Yedi ayda 32 kilo almış yani.
Açıkçası bana oldukça tuhaf göründü bu durum. Hemen hemen aynı kilolar alınıyor veriliyor. Hemen hemen aynı tarihlerde mezun olunuyor ve geri dönülüyor.
Bu durumun metabolizma için ne kadar tehlikeli olduğunu bilmeyen yok. Neler oluyor da bu döngü sürekli tekrarlıyor, özel bir durum değilse anlatır mısınız lütfen?
13. TAKIM
Takım ortalaması hesabına yönelik rastgele kontrol 13. Takım için yapılmıştır. Tebrikler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
4. takim adina bir sorun yok kaptanim.seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım hepinizi hayırlı akşamlar
Bir konuda hem bilgi ileteyim hemde yanlışım var ise düzeltmenizi rica edeyim
Üyem calypso95 bugün hamilelik tedavisi için aşılama oldu malumunuz devamlı yatıyor diyetinede eskisi gibi devam edemeyecek üyemi sağlık iznine çıkarmamda bir sakınca olur mu ? Aşılamanın bugün olacağından haberim yoktu yoksa cuma listesi ile not düşerdim kusura bakmayın
Sevgilerle
Aminn kaptanım çok teşekkür ederiz4. takim adina bir sorun yok kaptanim.
Benimde yakin zamanda bir uyem ayni sekilde transfer olacak..
Dilerim tum bebek isteyenler en guzel zamanda bebeklerine kavusur..
6.Takim adinada bir sorun yok kaptanimseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım hepinizi hayırlı akşamlar
Üyem calypso95 bugün hamilelik tedavisi için aşılama oldu malumunuz devamlı yatıyor diyetinede eskisi gibi devam edemeyecek üyemi sağlık iznine çıkarmamda bir sakınca olur mu ? Aşılamanın bugün olacağından haberim yoktu yoksa cuma listesi ile not düşerdim kusura bakmayın
Sevgilerle
6.Takim adinada bir sorun yok kaptanim
seaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım hepinizi hayırlı akşamlar
Sevgilerle
Teşekkürler kaptanımSevgili kaptanım bizlere sorman gereken bir durum yok zaten ortada.
Üyemizin listeye girişi 669. etap.
Her çeşit izne ayırabilirsin.
Bu Cuma da zaten listeye yazarsın. Her şey normal.
Hayırlısı neyse o olsun üye için.
Ellerine saglik kaptanim.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur 1.hafta performans listesini bilgilerinize sunarım.
Sevgilerle
Cuma Zayıflama Yarışması - Performans Uygulaması
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur 1.hafta performans listesini bilgilerinize sunarım.
Sevgilerle
41. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA 4. TAKIM 665. Etap => %0,216 => 1. NOTA 666. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 667. Etap => %0,174 => 1. NOTA 668. Etap => %0.276 => 1. SARI KART 669. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => SARI KART SİLİNDİ 5. TAKIM 664. Etap => -%0,231 => 1. NOTA 665. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ...www.kadinlarkulubu.com
Eki Görüntüle 2653202
13. Takımdanchentiq 19 haftada 12,80 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @YaKaMoZz-z 'un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (545. Etap) : 74,00 Bitiş Kilosu (676. Etap) : 57,00 Verilen Toplam Kilo : 17,00 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,97% Toplam Süre : 21 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp /...www.kadinlarkulubu.com
Ellerine saglik kaptanim.
Rica ederim kaptanlarımEllerine sağlık sevgili kaptanım.
Eline emeğine sağlık püsküütüm.679. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2652577
Eki Görüntüle 2652579
MARATONCU TAKIMLAR
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 9. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2652580
- 5. TAKIM (5 ► 3)
- 6. TAKIM (2 ► 1)
- 10. TAKIM (7 ► 4)
- 13. TAKIM (6 ► 5)
ETAP NOTLARI:
10. TAKIM
13. TAKIM
ETAP MEZUNLARI
Rapor Kaynağı
Eline sağlık canım.SevgiliseaBahAR kaptanım ve diğer kaptanlarım 43.tur 1.hafta performans listesini bilgilerinize sunarım.
Sevgilerle
Ellerine emeğine sağlık kaptanım ne güzel yazmışsınEline emeğine sağlık püsküütüm.
Aylin42Konya ile ilgili olarak, üyem takıma geldiğinde çok özenli ve istikrarlı bir şekilde ilerleyip sürecini tamamlıyor. Metabolizması müthiş çalışıyor o yüzden diyete karar verdiğinde bu süreç onun için çok kolay geçiyor.
Uzun bir hikayesi var aslında, kendisinin anlatması daha uygun olacaktır.
Ben kısaca özet geçeyim: takıma gelmeden önce yüksek kilolarda mide ameliyatı olmuş, kilolarının bir kısmını geri alınca takıma gelip mezun oldu. İkinci seferde de yine kiloları geri alınca tekrar geldi ve mezun oldu o sefer ki amacı deri ameliyatı olmak içindi. Ama başka sağlık problemleri sonucu ameliyatı olamadı ve yine kilo alarak takıma geri geldi. Kendisi evden çalışan bir hanım, yoğun bir şekilde dışarıya mantı ve her türlü hamur işi yapıp satıyor.
Aylin42Konya Aylin'im hikayeni kendin daha doğru anlatırsın diye düşünerek seni etiketlyorum.
Eline emeğine sağlık kaptanım ❤❤❤Eline emeğine sağlık püsküütüm.
Aylin42Konya ile ilgili olarak, üyem takıma geldiğinde çok özenli ve istikrarlı bir şekilde ilerleyip sürecini tamamlıyor. Metabolizması müthiş çalışıyor o yüzden diyete karar verdiğinde bu süreç onun için çok kolay geçiyor.
Uzun bir hikayesi var aslında, kendisinin anlatması daha uygun olacaktır.
Ben kısaca özet geçeyim: takıma gelmeden önce yüksek kilolarda mide ameliyatı olmuş, kilolarının bir kısmını geri alınca takıma gelip mezun oldu. İkinci seferde de yine kiloları geri alınca tekrar geldi ve mezun oldu o sefer ki amacı deri ameliyatı olmak içindi. Ama başka sağlık problemleri sonucu ameliyatı olamadı ve yine kilo alarak takıma geri geldi. Kendisi evden çalışan bir hanım, yoğun bir şekilde dışarıya mantı ve her türlü hamur işi yapıp satıyor.
Aylin42Konya Aylin'im hikayeni kendin daha doğru anlatırsın diye düşünerek seni etiketlyorum.
Dilim döndüğünce özetlemeye çalıştım.Eline emeğine sağlık kaptanım ❤❤❤
Değerli zamanını ayırıp da yazmışsın