Duyuru: Arkadaşlar biliyorsunuz üyemizin karnesini dün hazırlamıştım.
Ancak kural ihlali yapmışım.
Şöyle ki:
"Yani üyemizin kayıt kilosu 80'in altında ise hedef kilosunun %90 ını, kayıt kilosu 80'in üstünde ise hedef kilosunun %80 ini yakalamış olmalıdır."
CUMA YARIŞMASI KARAR DEFTERİ GENEL UYARI Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz. Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır ve ilgili takımlar bir sonraki etapta...
www.kadinlarkulubu.com
Artık karneyi hazırladım bitti. Doğrusu şöyle olmalı idi:
Üyemizin üçüncü dönüşündeki kayıt kilosu 75 ve hedefi 60 idi.
Hedefi 15 kilo vermekti. Mezuniyet hakkı için hedefin %90 ını yakalamalı idi. Bu da 13.5 kilo ediyor. Oysa yarışmacımız 12.8 kilo verdi. Yani olması gerekenden 700 gr fazlalığı var.
Hazırlamış olduğum karneyi geri çekmenin bir manası yok. Bu ayırdığım zamanı da çöpe atmak demek.
Daha dikkatli olmalıydım. Hafızam uzun yıllarca geçerli olan "%80" sınırına takılı kalmış. Özür diliyorum.
Karar defterimizde yazılı olan notu bir kere daha hatırlatayım, lütfen bundan sonra ben de siz kaptanlarım da daha dikkatli olalım:
"Kaptanlar gerek hedef kilo gerekse mezuniyet karnesine hak kazanma koşullarını kontrol etmekle yükümlüdürler." chentiq LAydLiNe