Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Eline emeğine sağlık püsküütüm.

Üyeleri sayfasında eski nickler görünüyor diye biliyorum ama.. daha önce de konuştuk. Sadece ben mi görüyordum hatırlayamadım şimdi.
Üyenin sayfasına girdiğinde eski nickleri görüyorsun:

Sonra da bu nick bilgileri ile diskalifiye listesinden bakıyorsun.

Sonuç olarak, kendi fikrimi belirteyim. Diğer kaptanlarımdan bir öneri/itiraz gelirse paylaşırlar zaten.
653. etapta gelmiş bir üyeyi aradan 8 hafta geçtikten sonra oylamak doğru değil. Ben bilgileri kendi listemde güncellerim. Başka da yapacak bir şey yok, diye düşünüyorum.

Sen de bundan sonra daha dikkatli olursun kaptanım.

Güzel toparlamışsın Laydim.
Elimizde 4 evet ve 2 hayır var.
Hayır diyen kaptanlarımız yani toplight ve @Niran Nevra oylarını bu hafta tekrar gözden geçirsinler, sonucunu da bizimle paylaşsınlar lütfen.

Oybirliği olmaz ise uygulamamız doğru gelmedi bana bu içerikte.

Ama kendi adıma şaşırmıyorum, daha önce de bu konuda birlik sağlayamadık. Cep telefonlarının bir organ hükmünü sürdüğü günümüzde bu paylaşım bana da zor gelmiyor o yüzden de bundan kaçınmayı anlamlandıramıyorum. Ama elbette herkesin başka başka fikri olacaktır. Ben kaptan olsa idim oyum evet olurdu zaten bu kuralı da kendiliğimden koymuş olurdum. İnsanlara güvenip güvenmemekten değil, diğer takımlara karşı da kendimi rahat hissetmek isterdim. Bir haftada 4 kilo veren üyemi kem gözlerden de korumak isterdim. vs. vs.
Konu üyenin yalan söylemesini engellemek değil, minareyi çalan kılıfını hazırlıyor zaten. Ne yalanlar ne dolanlar gördük burada.
Ama gerçeğin bir gün, bir şekilde ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.

Son düzenleme:
Kaptanim genelde yeni uyelerde kontrol ediyorum o zamanda kontrol etmiştim uye nick birleşimi yapmış o yüzden sonradan ortaya cikti bu durum
Ve biz nick degisimlerini goremiyoruz

Kaptanim genelde yeni uyelerde kontrol ediyorum o zamanda kontrol etmiştim uye nick birleşimi yapmış o yüzden sonradan ortaya cikti bu durum
Ve biz nick degisimlerini goremiyoruz

Aradan o kadar uzun zaman geçmiş bence devam etsin. Bu saatten sonra da üyeye git demek olmaz. Demek ki şu an paylaşımları gayet iyi ki listeye almışsın.

Canim kaptanim biz uyelerin nick degisikliklerini , eski nicklerini goremiyoruz.
Daha oncede bu konuyu ben sormustum, eski mesajlardan, diskalifiye listesinden, sonuc listelerinden kontrol ediyorum.
Ama kendileri daha once yaristiklarini soylemediklerinde, ya da nick degistirdiklerini soylemediklerinde eski nicklerini bulmak imkansiz gibi oluyor.
Tekrar ozur dilerim...
Yarismaya devam etsin, haftalardir yarisiyor diyen kaptanlarimada tesekkur ediyorum.

Sevgili LAydLiNe
Oylamadan bagimsiz olarak....
9.takima gönül vermis br üyesi olarak,
Mesajinda geçen "samimi bulmuyorum" tabirinin hic hoş olmadigi düşünüyorum.

Karsimizdaki kişi bizden farkli düşünüyor diye böyle ithamlarda bulunulmasi cok yakışıksız olmuş.
Ayrica biz üyelerimize gercekten guveniyoruz ki. onlardan fotograf istemiyoruz :)

Oylamayla ilgili olarak...
Kaptanimiz dün rahatsizlanmisti ve sarji bozuldugu icin bugün gelemedi
Siteye girdiği zaman dönüş yapacaktir.

Sevgiler....

günaydınlarrr
sevgili lady cim hayır oyu kullanan 2 takımdan birisi de benim seninde yazdığın gibi daha önceki oylamada kaç sene önce olmuştu o zamanda aynı şeyi düşünerek hayır oyu kullanmıştım o zamandan bu zamana fikrim değişmedi takımdakiler %90 resimle bildirim yapıyorlar ama ben yine de hayır oyu kullanıyorum listedeki arkadaşlarımın sözlerine güvenmek zorundayım bir kaptan olarak ki senelerdir bu işi yapıyorum bir kişinin yazışmalarından samimi olup olmadığı bi şekilde hissediliyor tartı resmi ile güven sağlanmaz diye düşünüyorum
sevgili bahar yukarıda da yazdığım gibi seneler önce yapılan oylamada da hayır oyu kullanmıştım o zamandan bu zamana fikrim değişmedi gene oyum hayır haa oy birliği değil oy çokluğu ile yapıldığı için oylama kabul etmesem de tartı ile bildirim yapılacak haa seninde dediğin gibi oy çokluğu değil böyle önemli bir konuda oybirliği olmalıydı

benim içinde sorun değil yarışmaya devam edebilir kaptanım

Zipzip- kaptanım, hayır oyu vermiş olan iki kaptanımızdan biri sevgili toplight ımız hayır demekte ısrarlı.
Diğer kaptanımızın yorumunu beklemeye gerek yok.

Oylamayı kapatalım yine.

Bir daha tartı konusu açılırsa da birileri hatırlasın lütfen: İki kere konuştuk oybirliğine varamadık diye. Böyle tekrar tekrar konuşmayalım aynı konuyu.

Oy kullanan, fikrini belirten tüm kaptanlarıma teşekkürler.

Senin de ellerine sağlık kaptanım.

Sevgili kaptanlarım, hazır konusu açılmışken aday üyelerinizin geçmiş nicklerine bakmak icap ettiğinde bana sorabilirsiniz. Şipşak bakarım ben sayfalarından. Tabii kısıtlandırılmış profil değillerse.

Hani güven güven diyoruz ya. Sonra inanıyoruz falan, eskiden yarışmadıklarına.
Hayat komik bir yer.

Tamam kaptanım ben hatırlatirim konustuk diye
Artik cogu profil kapali kaptanım o yüzden ulaşmak zor olacaktir

3. Takımdan herderdedeva 26 haftada 37,10 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi:

SEvgili kaptanlarım ve seaBahAR 40. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bilginize

Eline saglik kaptanım ❤

Eline sağlık canımcım.

Ellerine sağlık toplightım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…