Eline emeğine sağlık püsküütüm.661. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2591547
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2591548
5. Takım yarışmacısı pawlover 661. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
10. Takım yarışmacısı yst38 661. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
661. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 5. TAKIM
- 6. TAKIM
- 13. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2591549
661. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM (7 ► 5)
- 5. TAKIM (8 ► 2)
ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 4.Takım için yapılmıştır. Teşekkürler, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
- 3. Takım yarışmacısı herderdedeva mezun oldu, tebrikler!
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
Rapor Kaynağı
Üyeleri sayfasında eski nickler görünüyor diye biliyorum ama.. daha önce de konuştuk. Sadece ben mi görüyordum hatırlayamadım şimdi.SevgiliseaBahAR kaptanim , kaptanlarim bu mesajla sizlerin vaktinizi aldigim icin kusuruma bakmayin lutfen.
***653. etapta ___***AppLe***___ ismiyle listemize giren , sonrasinda ayni hafta nickini degistirip @AppLesma yapan uyemiz daha once cuma yarismamizda yarismis ve ICIR nicki ile paylasimda bulunmadigi icin 12.takimdan diskalifiye edilmis.
***Nick degisimi, ya da nicklerin birlestirilmesi durumunda eski bilgilere ulasmakta epey sIkinti yasiyorum.Uyelerden de bu konuda bir bildirim gelmeyince, dahada zor oluyor.
***Durumu sagolsunZipzip- ve Anka kaptanim farketmis, beni haberdar etti Zipzip- kaptanim.
***Oncelikle boyle bir duruma sebep oldugum icin hepinizden ozur diliyorum.Bilmeyerek diskalifiye olmus bir uyeyi yarismaya dahil ettigim ve diskalifiye olup, yarismaya donme hakki bulamayan baska uyelere karsi bu durum haksizlik oldugu icinde ayrica uzgunum.
***Bu konu hakkinda nasil bir karara varirsaniz kabulum, hepinize guzel bir yeni hafta diliyorum.
seaBahAR cımm Daha öncede söylemiştim yine söylüyorum aynı şeyi. Bu oylamada hayır oyu kullanan takımları çok samimi bulmuyorum açıkçası. Fotoğraf çekmek insanın saniyelerini alıyor sadece. Bu bir bahane olamaz, olmamalı. Daha önce bu konuyla ilgili bir sürü sorun yaşadık. Nickini hatırlamadığım bir kişi aylarca kandırmıştı insanları. Ben hem kendi samimiyetime, hem takımıma sonuna kadar güveniyorum. Tartı fotoğrafı her yerde bulunur demişsiniz ama her zaman birbirine tutarlı tartı fotoğrafları bulunamaz maalesef. Onunla uğraşan üye de zaten çok durmaz gider bence. 5. ve 9. takımların bu konuyu yeniden değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta her gün bildirim yapmıyoruz. Sadece haftada bir yapılan bir bildirim için fazladan 2 dk ayırmak zor olmamalı. toplight kaptanım , @Niran Nevra
Kaptanim genelde yeni uyelerde kontrol ediyorum o zamanda kontrol etmiştim uye nick birleşimi yapmış o yüzden sonradan ortaya cikti bu durumÜyeleri sayfasında eski nickler görünüyor diye biliyorum ama.. daha önce de konuştuk. Sadece ben mi görüyordum hatırlayamadım şimdi.
Üyenin sayfasına girdiğinde eski nickleri görüyorsun:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/applesma.47653/multiple-account-list
Sonra da bu nick bilgileri ile diskalifiye listesinden bakıyorsun.
Sonuç olarak, kendi fikrimi belirteyim. Diğer kaptanlarımdan bir öneri/itiraz gelirse paylaşırlar zaten.
653. etapta gelmiş bir üyeyi aradan 8 hafta geçtikten sonra oylamak doğru değil. Ben bilgileri kendi listemde güncellerim. Başka da yapacak bir şey yok, diye düşünüyorum.
Sen de bundan sonra daha dikkatli olursun
Kaptanim genelde yeni uyelerde kontrol ediyorum o zamanda kontrol etmiştim uye nick birleşimi yapmış o yüzden sonradan ortaya cikti bu durum
Ve biz nick degisimlerini goremiyoruz
Bence de git demek olmaz yarismaya devam etsin uye bizim takimda degil 4.takimdaAradan o kadar uzun zaman geçmiş bence devam etsin. Bu saatten sonra da üyeye git demek olmaz. Demek ki şu an paylaşımları gayet iyi ki listeye almışsın.
Bence de git demek olmaz yarismaya devam etsin uye bizim takimda degil 4.takimda
Onemli degil kaptanımArada benim devreler yanıyor canım kusura bakma
Haftalardır listede zaten, benim için de sorun yok.Kaptanim genelde yeni uyelerde kontrol ediyorum o zamanda kontrol etmiştim uye nick birleşimi yapmış o yüzden sonradan ortaya cikti bu durum
Ve biz nick degisimlerini goremiyoruz
Canim kaptanim biz uyelerin nick degisikliklerini , eski nicklerini goremiyoruz.Üyeleri sayfasında eski nickler görünüyor diye biliyorum ama.. daha önce de konuştuk. Sadece ben mi görüyordum hatırlayamadım şimdi.
Sonuç olarak, kendi fikrimi belirteyim. Diğer kaptanlarımdan bir öneri/itiraz gelirse paylaşırlar zaten.
653. etapta gelmiş bir üyeyi aradan 8 hafta geçtikten sonra oylamak doğru değil. Ben bilgileri kendi listemde güncellerim. Başka da yapacak bir şey yok, diye düşünüyorum.
Sen de bundan sonra daha dikkatli olursun kaptanım.
Güzel toparlamışsın Laydim.
Elimizde 4 evet ve 2 hayır var.
Hayır diyen kaptanlarımız yanitoplight ve @Niran Nevra oylarını bu hafta tekrar gözden geçirsinler, sonucunu da bizimle paylaşsınlar lütfen.
Oybirliği olmaz ise uygulamamız doğru gelmedi bana bu içerikte.
Ama kendi adıma şaşırmıyorum, daha önce de bu konuda birlik sağlayamadık. Cep telefonlarının bir organ hükmünü sürdüğü günümüzde bu paylaşım bana da zor gelmiyor o yüzden de bundan kaçınmayı anlamlandıramıyorum. Ama elbette herkesin başka başka fikri olacaktır. Ben kaptan olsa idim oyum evet olurdu zaten bu kuralı da kendiliğimden koymuş olurdum. İnsanlara güvenip güvenmemekten değil, diğer takımlara karşı da kendimi rahat hissetmek isterdim. Bir haftada 4 kilo veren üyemi kem gözlerden de korumak isterdim. vs. vs.
Konu üyenin yalan söylemesini engellemek değil, minareyi çalan kılıfını hazırlıyor zaten. Ne yalanlar ne dolanlar gördük burada.
Ama gerçeğin bir gün, bir şekilde ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.
SevgiliseaBahAR cımm Daha öncede söylemiştim yine söylüyorum aynı şeyi. Bu oylamada hayır oyu kullanan takımları çok samimi bulmuyorum açıkçası. Fotoğraf çekmek insanın saniyelerini alıyor sadece. Bu bir bahane olamaz, olmamalı. Daha önce bu konuyla ilgili bir sürü sorun yaşadık. Nickini hatırlamadığım bir kişi aylarca kandırmıştı insanları. Ben hem kendi samimiyetime, hem takımıma sonuna kadar güveniyorum. Tartı fotoğrafı her yerde bulunur demişsiniz ama her zaman birbirine tutarlı tartı fotoğrafları bulunamaz maalesef. Onunla uğraşan üye de zaten çok durmaz gider bence. 5. ve 9. takımların bu konuyu yeniden değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta her gün bildirim yapmıyoruz. Sadece haftada bir yapılan bir bildirim için fazladan 2 dk ayırmak zor olmamalı. toplight kaptanım , @Niran Nevra
sevgili lady cim hayır oyu kullanan 2 takımdan birisi de benim seninde yazdığın gibi daha önceki oylamada kaç sene önce olmuştu o zamanda aynı şeyi düşünerek hayır oyu kullanmıştım o zamandan bu zamana fikrim değişmedi takımdakiler %90 resimle bildirim yapıyorlar ama ben yine de hayır oyu kullanıyorum listedeki arkadaşlarımın sözlerine güvenmek zorundayım bir kaptan olarak ki senelerdir bu işi yapıyorum bir kişinin yazışmalarından samimi olup olmadığı bi şekilde hissediliyor tartı resmi ile güven sağlanmaz diye düşünüyorumseaBahAR cımm Daha öncede söylemiştim yine söylüyorum aynı şeyi. Bu oylamada hayır oyu kullanan takımları çok samimi bulmuyorum açıkçası. Fotoğraf çekmek insanın saniyelerini alıyor sadece. Bu bir bahane olamaz, olmamalı. Daha önce bu konuyla ilgili bir sürü sorun yaşadık. Nickini hatırlamadığım bir kişi aylarca kandırmıştı insanları. Ben hem kendi samimiyetime, hem takımıma sonuna kadar güveniyorum. Tartı fotoğrafı her yerde bulunur demişsiniz ama her zaman birbirine tutarlı tartı fotoğrafları bulunamaz maalesef. Onunla uğraşan üye de zaten çok durmaz gider bence. 5. ve 9. takımların bu konuyu yeniden değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta her gün bildirim yapmıyoruz. Sadece haftada bir yapılan bir bildirim için fazladan 2 dk ayırmak zor olmamalı. toplight kaptanım , @Niran Nevra
sevgili bahar yukarıda da yazdığım gibi seneler önce yapılan oylamada da hayır oyu kullanmıştım o zamandan bu zamana fikrim değişmedi gene oyum hayır haa oy birliği değil oy çokluğu ile yapıldığı için oylama kabul etmesem de tartı ile bildirim yapılacak haa seninde dediğin gibi oy çokluğu değil böyle önemli bir konuda oybirliği olmalıydıÜyeleri sayfasında eski nickler görünüyor diye biliyorum ama.. daha önce de konuştuk. Sadece ben mi görüyordum hatırlayamadım şimdi.
Sen de bundan sonra daha dikkatli olursun kaptanım.
Güzel toparlamışsın Laydim.
Elimizde 4 evet ve 2 hayır var.
Hayır diyen kaptanlarımız yanitoplight ve @Niran Nevra oylarını bu hafta tekrar gözden geçirsinler, sonucunu da bizimle paylaşsınlar lütfen.
Oybirliği olmaz ise uygulamamız doğru gelmedi bana bu içerikte.
Ama kendi adıma şaşırmıyorum, daha önce de bu konuda birlik sağlayamadık. Cep telefonlarının bir organ hükmünü sürdüğü günümüzde bu paylaşım bana da zor gelmiyor o yüzden de bundan kaçınmayı anlamlandıramıyorum. Ama elbette herkesin başka başka fikri olacaktır. Ben kaptan olsa idim oyum evet olurdu zaten bu kuralı da kendiliğimden koymuş olurdum. İnsanlara güvenip güvenmemekten değil, diğer takımlara karşı da kendimi rahat hissetmek isterdim. Bir haftada 4 kilo veren üyemi kem gözlerden de korumak isterdim. vs. vs.
Konu üyenin yalan söylemesini engellemek değil, minareyi çalan kılıfını hazırlıyor zaten. Ne yalanlar ne dolanlar gördük burada.
Ama gerçeğin bir gün, bir şekilde ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.
benim içinde sorun değil yarışmaya devam edebilir kaptanımCanim kaptanim biz uyelerin nick degisikliklerini , eski nicklerini goremiyoruz.
Daha oncede bu konuyu ben sormustum, eski mesajlardan, diskalifiye listesinden, sonuc listelerinden kontrol ediyorum.
Ama kendileri daha once yaristiklarini soylemediklerinde, ya da nick degistirdiklerini soylemediklerinde eski nicklerini bulmak imkansiz gibi oluyor.
Tekrar ozur dilerim...
Yarismaya devam etsin, haftalardir yarisiyor diyen kaptanlarimada tesekkur ediyorum.
günaydınlarrr
sevgili lady cim hayır oyu kullanan 2 takımdan birisi de benim seninde yazdığın gibi daha önceki oylamada kaç sene önce olmuştu o zamanda aynı şeyi düşünerek hayır oyu kullanmıştım o zamandan bu zamana fikrim değişmedi takımdakiler %90 resimle bildirim yapıyorlar ama ben yine de hayır oyu kullanıyorum listedeki arkadaşlarımın sözlerine güvenmek zorundayım bir kaptan olarak ki senelerdir bu işi yapıyorum bir kişinin yazışmalarından samimi olup olmadığı bi şekilde hissediliyor tartı resmi ile güven sağlanmaz diye düşünüyorum
sevgili bahar yukarıda da yazdığım gibi seneler önce yapılan oylamada da hayır oyu kullanmıştım o zamandan bu zamana fikrim değişmedi gene oyum hayır haa oy birliği değil oy çokluğu ile yapıldığı için oylama kabul etmesem de tartı ile bildirim yapılacak haa seninde dediğin gibi oy çokluğu değil böyle önemli bir konuda oybirliği olmalıydı
Tamam kaptanım ben hatırlatirim konustuk diyeZipzip- kaptanım, hayır oyu vermiş olan iki kaptanımızdan biri sevgili toplight ımız hayır demekte ısrarlı.
Diğer kaptanımızın yorumunu beklemeye gerek yok.
Oylamayı kapatalım yine.
Bir daha tartı konusu açılırsa da birileri hatırlasın lütfen: İki kere konuştuk oybirliğine varamadık diye. Böyle tekrar tekrar konuşmayalım aynı konuyu.
Oy kullanan, fikrini belirten tüm kaptanlarıma teşekkürler.
Senin de ellerine sağlık kaptanım.
Artik cogu profil kapali kaptanım o yüzden ulaşmak zor olacaktirSevgili kaptanlarım, hazır konusu açılmışken aday üyelerinizin geçmiş nicklerine bakmak icap ettiğinde bana sorabilirsiniz. Şipşak bakarım ben sayfalarından. Tabii kısıtlandırılmış profil değillerse.
Hani güven güven diyoruz ya. Sonra inanıyoruz falan, eskiden yarışmadıklarına.
Hayat komik bir yer.
Eline saglik kaptanım ❤SEvgili kaptanlarım veseaBahAR 40. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bilginize
Performans Uygulaması
40. TUR / YEDİNCİ HAFTA 3. TAKIM 655. Etap => -%0,307 => 1. NOTA 657. Etap => ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 4. TAKIM 655. Etap => -%0,023 => 1. NOTA 5. TAKIM 655. Etap => %0,183 => 1. NOTA 656. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ 657. Etap => %0,023 => 1. NOTA 658. Etap => %0,243 => 2...www.kadinlarkulubu.com
Eline sağlık canımcım.SEvgili kaptanlarım veseaBahAR 40. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bilginize
Performans Uygulaması
40. TUR / YEDİNCİ HAFTA 3. TAKIM 655. Etap => -%0,307 => 1. NOTA 657. Etap => ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 4. TAKIM 655. Etap => -%0,023 => 1. NOTA 5. TAKIM 655. Etap => %0,183 => 1. NOTA 656. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ 657. Etap => %0,023 => 1. NOTA 658. Etap => %0,243 => 2...www.kadinlarkulubu.com
SEvgili kaptanlarım veseaBahAR 40. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bilginize
Performans Uygulaması