Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

seaBahAR hanımcım selamlar,

3. Takımın kapanış Mesajınız biraz dikkatimi çekti. Bir kaç şey söylemek ihtiyacıma yenik düştüm, yüksek müsadelerinizle.
sahgull kaptanımın yerine birini bulamadığından takımı kapatmak zorunda kalındığı minvalinde kısa özet bir kaç cümle kurmuşsunuz.
Halbuki sahgull kaptanımın sağlık sorunları iş yoğunluğu gibi geçerli nedenlerle bir süredir aktif olamadığı bu nedenle yerine beni -eski nick @kedilovic- önerdiğini biliyoruz, biliyorsunuz. Benim kaptanlık adaylığımı üslubundan ötürü! ( çok minnoş pozitif enerjik hayat dolu olmama karşın) beğenmeyerek - paylaşım alanında ismimim yazıldığını bu adaylığın herkes tarafından duyulduğunu, hatta 3. Takımdaşlarımın beni kaptan zannetmeler gibi durumları görmezden gelerek- reddettiniz!
Daha önce de bahsettiğim gibi beni reddetmenizi şahsi algılamasam dahi paylaşım platformunda adımın geçmesi, diğer takımların bile benim kaptan olduğumu olacağımı sanıyor olmaları ve maalesef ki bu manasız sürece -adımın anılıp reddedilmem- hiç bir katkım olmamasına bir miktar magdur oldum ve incindim.
Siz; emek emek işleyip güzel bir sistem kurmuşsunuz. Sayenizde yüzlerce üye kimbilir yıl içinde yüzlerce kilo veriyor , güzel bağlar arkadaşlıklar kuruluyor bu çok gurur verici bir durum. Duruşunuzu çabanızı şahsım adına hep taktir ettim.
Lakin 3. Takımın kapanmasında elbette etkiniz var bunu da es geçmeyeceğim.Sizin benim üslubuma takılıp takımın kapanmasını yeğler duruma geçtiniz, bu da ayrı bir üzücü durum..
KK platformunda hiç kimseyi kırıp üzme çatışma haline geçme gibi bir tutum içinde hiç olmadım olmayacağım heleki saygısızlık asla.. Çünkü bu negatif değerler benim dünya görüşüme aykırı!
Sizin de düşüncelerimi bu çerçevede okuyacağınız kanaatindeyim..
Mutlu günler..

OYLAMA

Sevgili kaptanlarim tarti bildirimlerinin daha saglikli yapilmasi ,bildirimsiz izinlerin onlenmesini saglamak amaciyla

ÖNERİ

Cuma bildirimlerinin tarti fotoğrafı ile birlikte yapilmasini oneriyorum

4. TAKIM : EVET
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET
9. TAKIM : HAYIR
10. TAKIM : EVET
13. TAKIM : EVET

OYLAMA KOŞULLARI

• Oylama için son gün 21/02/2020günüdür.
  • oy çokluğu esastır.
  • İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Dn: Oylamada EVET oyu kullanıyorum. Bazı ekstrem durumlar da olabiliyor, üye siteye giremiyor, banlanmış olabiliyor vs. gibi. Bazen telefon ederek , mesaj atarak da ulaşabiliyorlar bu durumda.
Hatta geçmiş zamanda bir üyem ban cezası aldığında, cuma günü Sayın Kazen' e kadar ulaşıp kilo bildiriminde bulunmuştu. Nadir de olsa olabilecek bu durumlar için ekstrem kurallar da eklenmeli diye düşünüyorum.

OYLAMA

Sevgili kaptanlarim tarti bildirimlerinin daha saglikli yapilmasi ,bildirimsiz izinlerin onlenmesini saglamak amaciyla

ÖNERİ

Cuma bildirimlerinin tarti fotoğrafı ile birlikte yapilmasini oneriyorum

4. TAKIM : EVET
5. TAKIM : HAYIR
6. TAKIM : EVET
9. TAKIM : HAYIR
10. TAKIM : EVET
13. TAKIM : EVET

OYLAMA KOŞULLARI

• Oylama için son gün 21/02/2020günüdür.
  • oy çokluğu esastır.
  • İlginize şimdiden teşekkür ederim.

hayır oyu kullandım ama oy birliği değil oy çokluğu olduğu için oyum pek işe yaramıyor sanırım bizim takımda da covu bildirimler fotograflı yapılıyor ama her üyenin vakti olmayabilir özellikle sabah tartılıp işe gidenler için tartı fotosu her yerden bulunur maalesef niyet kötü olduktan sonra

Fotoyu başka yerden bulmaya da gerek yok cnm. Insanin içinde art niyet varsa evde kendi tartisinda da her türlü hile yapilabilir :))

Benim sabahin 5 inde cikmam gerekiyor.
Bazen geç kaliyorum, şahsen o anda foto düşünecek halde olamiyorum :))

Bahar kaptanim biraz yorucu bir donemden geciyorum ama her sey yolunda, cok tesekkur ederim dusunceli mesajin icin.

Paylaşımda sorunu çözemediğimi iletmiştim sahgull e.
Gerek size gerekse kaptanınıza yazdığım özel mesajlarda, sizin şahsınıza yönelik bir değerlendirme yapmadığımı defalarca ilettim.

Şimdi bakınız. Burada kaptan çok önemli bir kadro olduğu için aynı zamanda sorunların ana kaynağı da olabiliyor. Geçmiş dönem tecrübelerini burada hep birlikte yaşadık.
Kaptan adaylarının benim onayımdan geçme kuralını da o çirkin olaylar sonrasında koydum.

Empati yapabileceğiniz ümidi ile "açıklamam" şu:
Bana bir kaptan yeni bir kaptan adayı ile geldiğinde;
- üyeyi tanıyorsam, hakkında az da olsa bir fikre sahip isem, paylaşımda görüyor isem, bir aşinalığım var ise değerlendirmem çok daha kolay
- üyeyi tanımıyorsam işler zorlaşıyor. Bu durumda yapabileceğim tek şey de mesajlarına göz gezdirmek. Burada da ister istemez subjektif değer yargıları ve bu platformun deneyimi giriyor. (Üyelerin %95 ini tanımadığımı düşünürseniz genelde bu seçenek aktif oluyor)

isim zikretmeye gerek duymuyorum ancak uzun bir süredir bu kural çerçevesinde, hiç tanımadığım halde kaptan adayı olarak bana yönlendirilen isimler var ve onayladım. Yine mesajlarına baktım sadece. Çünkü elimdeki tek olanak bu.

Aynı şekilde sistem işlemeye devam edecek. Ben 3. kişilerle dedikodu yapmaya meyilli bir karakterde olmadığım için bundan sonra aday kaptanlar için gelen mesajları paylaşımda yayımlarım ve gerçekten tanıdığım, güvendiğim bir kaç kişi fikir belirtir mi diye bakarım. Böylece de gereksiz yere zan altında kalmamış olurum.

Kapanış mesajına gelince aynı mesajı 12. takıma da yazdım. Dediğim gibi sizin takımın farkını paylaşım alanında kaptanınıza zaten ifade etmiştim, sizi de etiketlemem gerektiğini düşünmedim.

İyi günler, iyi dilekler için de teşekkürler.

661. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI

5. Takım yarışmacısı
pawlover 661. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

10. Takım yarışmacısı
yst38 661. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

MARATONCU TAKIMLAR
661. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR

661. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM (7 ► 5)
  • 5. TAKIM (8 ► 2)

ETAP NOTLARI:

4. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 4.Takım için yapılmıştır. Teşekkürler, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

• 3. Takım yarışmacısı herderdedeva mezun oldu, tebrikler!

Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:

Rapor Kaynağı

Zipzip- kaptanım, tartı fotoğrafı kuralı oylamamız 4 evet oyu aldığı için oylamadan geçmiş görünüyor.

Bana kalırsa bu oylama oyçokluğu değil oybirliği ile sonuçlanmalıydı. Nedenini kendimce şöyle izah edeyim. Bu ciddi bir kural. Bunu güven ile adlandıran veya zaten bir yolu bulunur diyen üyelerimiz / kaptanlarımız var. Ve bu kişilerden doğru bulmadıkları bir şeyi uygulamaya çalışmasını beklemek ne kadar doğru olur bilemedim. İnsan inanmadığı bir şeyi başkasına nasıl yaptırım olarak iletebilir.

Daha önce oylama mı yaptık yoksa sadece burada konuştuk mu hatırlayamıyorum. Ama yine aynı sebeplerle bu kurala karşı çıkanlar olduğu için uygulamaya alamamıştık.

Ne yapsak bilemedim.

Buna bir ekleme yapayım. O kadar çok kişi ile yazışıyorum ki. Düşününce sizinle özelden konuşup konuşmadığımdan emin olamadığımı fark ettim. Sadece kaptanınızla da konuşmuş olabilirim. Geçmiş mesajlarımı sildiğim için de bulamıyorum şimdi.

Neyse.. En azından söylediklerimden eminim. Sizin şahsınıza yönelik olmadığını ve mesajlara bakmaktan başka bir yöntemimin ne yazık ki olmadığını ifade ettim. Belki ikinize, belki de sadece kaptanınıza. Siz bana göre belki daha iyi hatırlıyorsunuzdur.

Lusi

Eline sağlık kaptanım ❤
Fotograf cekip eklemek saniyeleri bile almazdi ama 2 takim istemiyor siz nasil uygun gorurseniz biz her zaman tarti resmine acigiz kaptanım

Eline sağlık kaptanım ❤

Fotograf cekip eklemek saniyeleri bile almazdi ama 2 takim istemiyor siz nasil uygun gorurseniz biz her zaman tarti resmine acigiz kaptanım
Tatlim mesele foto cekip koymak degilki, hatta dedigin gibi tarih, nick de koyabiliriz, sorun degil:)
Sadece bu sorunun çözümünün foto olmadigini düşünüyoruz.
Bu bizce iyi neyet ve vicdanla çözülür.
Herkes arti-eksi bütün bildirimleri dürüstçe bildirimini yapar, listeye yansıtırsa zaten sorun kalmaz.
Hem zevkli hemde adil bi yarışma olur.

Sevgili seaBahAR kaptanim , kaptanlarim bu mesajla sizlerin vaktinizi aldigim icin kusuruma bakmayin lutfen.

***653. etapta ___***AppLe***___ ismiyle listemize giren , sonrasinda ayni hafta nickini degistirip AppLesma yapan uyemiz daha once cuma yarismamizda yarismis ve ICIR nicki ile paylasimda bulunmadigi icin 12.takimdan diskalifiye edilmis.

***Nick degisimi, ya da nicklerin birlestirilmesi durumunda eski bilgilere ulasmakta epey sIkinti yasiyorum.Uyelerden de bu konuda bir bildirim gelmeyince, dahada zor oluyor.

***Durumu sagolsun Zipzip- ve Anka kaptanim farketmis, beni haberdar etti Zipzip- kaptanim.

***Oncelikle boyle bir duruma sebep oldugum icin hepinizden ozur diliyorum.Bilmeyerek diskalifiye olmus bir uyeyi yarismaya dahil ettigim ve diskalifiye olup, yarismaya donme hakki bulamayan baska uyelere karsi bu durum haksizlik oldugu icinde ayrica uzgunum.

***Bu konu hakkinda nasil bir karara varirsaniz kabulum, hepinize guzel bir yeni hafta diliyorum.

sonuna kadar bu duruma katılıyorum oy birliği olmalıydı diğer kaptanlarım ne der bu konuda acaba

seaBahAR cımm Daha öncede söylemiştim yine söylüyorum aynı şeyi. Bu oylamada hayır oyu kullanan takımları çok samimi bulmuyorum açıkçası. Fotoğraf çekmek insanın saniyelerini alıyor sadece. Bu bir bahane olamaz, olmamalı. Daha önce bu konuyla ilgili bir sürü sorun yaşadık. Nickini hatırlamadığım bir kişi aylarca kandırmıştı insanları. Ben hem kendi samimiyetime, hem takımıma sonuna kadar güveniyorum. Tartı fotoğrafı her yerde bulunur demişsiniz ama her zaman birbirine tutarlı tartı fotoğrafları bulunamaz maalesef. Onunla uğraşan üye de zaten çok durmaz gider bence. 5. ve 9. takımların bu konuyu yeniden değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta her gün bildirim yapmıyoruz. Sadece haftada bir yapılan bir bildirim için fazladan 2 dk ayırmak zor olmamalı. toplight kaptanım , @Niran Nevra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…