Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
toplight kaptanımcım 3. ve 10. takım kapandığı için performans uygulamasından çıkarmamız gerekir, diye düşünüyorum.
hemen düzenledim 3. ve 12 takımı sildimtoplight kaptanımcım 3. ve 10. takım kapandığı için performans uygulamasından çıkarmamız gerekir, diye düşünüyorum.
aaaa biz buradayız
LAydLiNeseaBahAR cımm Daha öncede söylemiştim yine söylüyorum aynı şeyi. Bu oylamada hayır oyu kullanan takımları çok samimi bulmuyorum açıkçası. Fotoğraf çekmek insanın saniyelerini alıyor sadece. Bu bir bahane olamaz, olmamalı. Daha önce bu konuyla ilgili bir sürü sorun yaşadık. Nickini hatırlamadığım bir kişi aylarca kandırmıştı insanları. Ben hem kendi samimiyetime, hem takımıma sonuna kadar güveniyorum. Tartı fotoğrafı her yerde bulunur demişsiniz ama her zaman birbirine tutarlı tartı fotoğrafları bulunamaz maalesef. Onunla uğraşan üye de zaten çok durmaz gider bence. 5. ve 9. takımların bu konuyu yeniden değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta her gün bildirim yapmıyoruz. Sadece haftada bir yapılan bir bildirim için fazladan 2 dk ayırmak zor olmamalı. toplight kaptanım , Handandandan
Ayyyyyy hata yapmışım 12. takımdı o tabii.
ayrıca siz hep burada olun
Ellerine saglik kaptanim.SEvgili kaptanlarım ve seaBahAR 40. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bilginize
Performans Uygulaması
40. TUR / YEDİNCİ HAFTA 3. TAKIM 655. Etap => -%0,307 => 1. NOTA 657. Etap => ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ 4. TAKIM 655. Etap => -%0,023 => 1. NOTA 5. TAKIM 655. Etap => %0,183 => 1. NOTA 656. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ 657. Etap => %0,023 => 1. NOTA 658. Etap => %0,243 => 2...www.kadinlarkulubu.com
Tesekkurler kaptanim.benim içinde sorun değil yarışmaya devam edebilir kaptanım
Merhaba,seaBahAR cımm Daha öncede söylemiştim yine söylüyorum aynı şeyi. Bu oylamada hayır oyu kullanan takımları çok samimi bulmuyorum açıkçası. Fotoğraf çekmek insanın saniyelerini alıyor sadece. Bu bir bahane olamaz, olmamalı. Daha önce bu konuyla ilgili bir sürü sorun yaşadık. Nickini hatırlamadığım bir kişi aylarca kandırmıştı insanları. Ben hem kendi samimiyetime, hem takımıma sonuna kadar güveniyorum. Tartı fotoğrafı her yerde bulunur demişsiniz ama her zaman birbirine tutarlı tartı fotoğrafları bulunamaz maalesef. Onunla uğraşan üye de zaten çok durmaz gider bence. 5. ve 9. takımların bu konuyu yeniden değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta her gün bildirim yapmıyoruz. Sadece haftada bir yapılan bir bildirim için fazladan 2 dk ayırmak zor olmamalı. toplight kaptanım , Handandandan
Merhaba,
9. Takımın kaptan yardimcisiyim ve uzun bir süredir 9. takımla birlikte kilo veriyorum. Takım içinde oluşan bir sinerji var. Haftaici tökezleyen kaçamak yapan bir arkadaş varsa (buna ben de dahilim) zaten menülerinden takımdaki muhabbetinden mutlaka anlıyoruz artı gelecegini. Ya da bir üye o hafta çok enerjik oluyo yeni kararlar aliyor güzel listeler uyguluyor ve cuma eksi gelmesi hicbirimizi şaşırtmıyor. Açıkçası takımı kandıran bir insanın bizimle bu kadar samimi hoş muhabbet olabileceğini zannetmiyorum. Ve takımdaki her arkadaşımın bildirimine kesinlikle güveniyorum. Tartı resmiyle bildirim bana çok abes gelmiyor neden olmasın. Ama kaptanimiz da baktigi açıdan çok haklı bence. Öne sürdüğü düşünceler de çok ikna edici ve mantıklı. Burada üzerinde durmamız gereken asıl nokta ise bizim fikrimizden olmayanları "samimiyetsizlikle" itham etmek. Maalesef grubun sinerjisini, enerjisini, uyumunu, muhabbetini bilmeden bu şekilde itham ediliyor olmak ( hele ki bir takım kaptanı tarafından) çok üzücü.
İfadenizi duzeltmeniz veya bir açıklama yapmanız herkesi mutlu edecektir.
Saygılarımla..
Konuyla ilgili düşüncelerim değişmedi. Ve ifademi düzeltecek herhangi bir kötü bir kelime kullanmadığımı düşünüyorum. Konuyu uzatmamak adına diğer mesajlara da herhangi bir cevap vermedim ama anladığım kadarıyla siz bu konuyu uzatma taraftarısınız. Neden bu kadar gücenip bu kadar yorum yapma gereği duydunuz onu da anlamadım. 5. Takım kaptanına da aynı sözleri söyledim ama o gayet güzel bir üslupla cevabını verdi. Hala bu konu hakkında özellikle 9. takımın samimiyetsiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü burada önemli olan sizin üyelerinize olan güveniniz değil, diğer takımların sizin takımınıza olan güveni söz konusu. Şahsen bana böyle bir mesaj yazılmış olsa ve ben kendimden emin olsam cevap verme gereği bile duymam. Kaptanınız gereken cevabı vermiş zaten. Sizin üzerine böyle bir mesaj yazmanız beni daha da farklı düşünmeye sevk etti. Ayrıca bir kaptan olarak, bir kaptan yardımcısı olan size yarışmamızın karar defterinin ilk satırlarında yazan kısmı bir kez daha hatırlatmak isterim.
Bu konuyla ilgili son mesajımdır. Bundan sonra yazılan hiçbir mesaja cevap vermeyeceğim. Sizde konuyu uzatmaz iseniz eminim Cuma zayıflama yarışmaları ailesi olarak herkes mutlu olacaktır.
Saygılarımla..
CUMA YARIŞMASI KARAR DEFTERİ
GENEL UYARI
Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz. Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır ve ilgili takımlar bir sonraki etapta yarışma dışı kalır. Yarışmaya dahil oldukları etapta, ortalamalar ikiye bölünür.
Üçüncü kez aynı sebepten yarışma dışı kalan takım üyeleri ve yönetim kadrosu diskalifiye edilerek, takım kapatılır.
Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini paylaşmanızı rica ediyorum.
seaBahAR
seaBahAR size saygımdan geldiğim gibi gidiyorum, dilerim yazdığınız yatıştırıcı mesaja gereken hassasiyet gösterilir.
Arkadaşlar izninizle ana konumuza geri dönelim.
Konu: Bir üyenin kilo bildirimi yapmadan izne ayrılmasını nasıl engelleyebiliriz?
Bir kaç kişiden gelen önerileri kendimce düzenlemeye çalışarak oluşturdum taslağı yeniden gündeme alıyorum. Bu maddeler birbirinden bağımsız. Oylanabilir kıvama getirmeyi başarabilirsek oylayacağız. Elbette şu anda karışık.
Üye Cuma günü ortada yoksa öncelikle kaptan kendi sorumluluğunun bilinci ile üyenin mesajlarından o gün siteye girip girmediğini kontrol edebilir. Böylece ilk elemeyi kaptan yapmış olur.Bu durumda üye ortada yok ise - bildirim yapmadı notu ile listeye yazılır. Ancak bu üye için kırmızı kart olur. Tekrarında üye diskalifiye edilebilir. Üye sadece kilo bildirerek izne ayrılabilsin. Kilo bildirmediğinde eğer ortada izin durumu yok ise zaten yazılmalı ki üç kez üst üste kilo bildirmemenin diskalifiye şartı atlanmamış olur. Üye bildirimsiz izne ayrıldığında takım ortalaması yüzdesi belil bir oranda düşürülsün.Bildirimsiz izne ayrılan üye döndüğünde üyeye yaptırım uygulansın, örneğin yeniden deneme süreci uygulamak gibi. Bildirimsiz üyeleri denetleyen bağımsız bir gönüllümüz olsun. Bildirim yapmayan üyelerin mesajlarından siteye ne zaman girdiğini kontrol ederek bizlere bilgi aktarsın.
Konumuzdan azıcık bağımsız bu.Peki üye siteye girdiği halde bildirim yapmadıysa ne yapmamız gerekir?
Merhabalar.
Listelerde sorun ve karışıklık olsun istemediğim için, danışmak istediğim 2 konu var.
1. Konu: mezun bir üye geri döndü ve ilk bildirimini salı günü yaptı, motivasyonunun düşmemesi amacıyla bu hafta listeye dahil etmek isterim. Bildirimini salı günü yapmış olmasının sizler için bir sakıncası var mıdır?
2. Konu: bildiğiniz üzere geçen etap 12. takım kapandı ve üyeleri genelde izne ayrıldı. Bir üye bize geldi ve eğer yarın listede olmak isterse izinini iptal edebilir miyiz?
Teşekkür ederim.
Dn: Her iki üye de geçmiş dönemlerde aynı takımda bulunduğum ve tanıdığım kişiler, o sebeple deneme süresine tabi tutmuyorum.