Eline sağlık canım.arkadaşlar sonuç listeleri hazırdır cepten yaptım umarım hatam yoktur
Artık üyelerin geçmişe dönük mesajlarına bakmak problem, profillere getirilen ve çok sık kullanılan sınırlamalar yüzünden. Örnek senin profilin gibi.seaBahAR ve sevgili kaptanlarim
daha önceden Banu abla vardı takimlardaki bildirimsiz üyelerin neden bildirimsiz olduğunu denetliyordu , zaten 6 takım kaldı içimizden birisi gönüllü olarak bu işi yapabilir benim önerim .Hemde tarafsız olacağı için kimse kimseye kırılıp darılmaz, yok bizi cekemiyorlar demez . Tartı fotoğrafını herkes heryerden bulabilir, sosyal medyalar diyet hesapları ve tartı fotoğraflari ile dolu maksat kandirmaksa eğer ( ki burada en başta kendini kandırıp yerinde sayıp boşuna zaman harcamak ve başkalarının haklarını gasp etmek kişinin vicdanına kalmış )
Arama kısmından üyenin nicki yazılınca tüm mesajlar gözlüküyor canımArtık üyelerin geçmişe dönük mesajlarına bakmak problem, profillere getirilen ve çok sık kullanılan sınırlamalar yüzünden. Örnek senin profilin gibi.
Bilgi için teşekkür ederim, ilk etapta direk üye profilinde sınırlama ile karşılaşınca kullanıcı adı yazıp arama yapmadım.Arama kısmından üyenin nicki yazılınca tüm mesajlar gözlüküyor canım
Takım kaptanlarının üyelerini takip etmesi çok kolay bence
Rica ederim canım, "gelişmiş arama" kısmından nick yazılarak aranıyorBilgi için teşekkür ederim, ilk etapta direk üye profilinde sınırlama ile karşılaşınca kullanıcı adı yazıp arama yapmadım.
Kaptanım bunlar benim netten bulduklarım ve bir suru aynı tartıya ait foto var sabah erkenden işe gidenler için de sıkıntı bir durum yani tartı fotosu cekmek cokta bir cozum degıl bence ister bir kagıda tarih yaz cek foto ister Baska sekilde demem o ki insanın içinde art niyet olduktan sonra her turlu bir yol bulurtartı resmı netten bulunur demıssınız onun ıcın de onerımız var tartı uzerıne ,sagına ,soluna nıck yazılabılır,ayrıca madem bırı denetleyecek her hafta aynı tartı mı degıl mı denetlemek zor olmaz dıye dusunuyorum.
Ellerine sağlık toplightım.arkadaşlar sonuç listeleri hazırdır cepten yaptım umarım hatam yoktur
Ben de şaşırmıştım senden ses çıkmayınca kaptanım. Dediğin gibi ilk kez oluyor. Dilerim zorlukların bitmiştir.seaBahAR kaptanim ve tum kaptanlarim, gectigimiz hafta zor bir haftaydi benim icin, ugrayamadim, takimimi kaptan yardimcilarima emanet etmistim sagolsunlar.
Yazismalara gec cevap verdigim icin hepinizin affina siginiyorum ilkkez oldu boyle bir surec.
***Arti kilo bildirimini gizlemek icin izne ayrilmanin nasil onune geceriz sorusuna , kilo bildirimi yapmadan izne cikmama kurali ekleyebiliriz, ve cuma yarismamizda yarisan her uyemiz tarti fotosu ile bildirim yapmak zorunda olabilir.
Ben 4. takimi devraldigimdan beri istisnasiz her hafta, tarti fotosu ile bildirim yapiyor uyelerimiz , uyeler daha ilk geldiginde bu kuralimizi soyluyoruz, kabul edenlerle yolumuza devam ediyoruz.
***sahgull ve anka kaptanlarim takimlarinizi birakiyor olmaniza cok uzuldum.Emeklerinize saglik, sizleri ozleyecegiz.Anka kaptanim sana ayrica tesekkur ediyorum her firsatinda bana yardimci oldugun icin.
***seaBahAR kaptanim ben de LAydLiNe kaptanimla ayni fikirdeyim, 6 takim dahi kalsak yarismamiz gittigi yere kadar devam etmeli.Bu yarisma cok arkadasimizin hayatina dokundu.Kapanan takimlarimizi da acariz yeniden belki ileride.Kaptanlik gercekten hic kolay bir is degil..Bazen kendi onceliklerimizden bile feragat ediyoruz.Herkesin her derdi ile ilgileniyoruz ama benimde gonul bagim var 4. takimla, cuma yarismasiyla, elimden geldigince burada olmaya devam.
***Simdiden hepinize mutlu hafta sonlari diliyorum.
Olmuş ellerine sağlık kaptanım.Daha önce oylama baslatmadim ,ornek taslakda bulamadim umarim dogru yazmisimdir sonucu merakla bekliyorum
Elbette herkesin fikri farklı olacaktır kaptanım. Hayır oyunun gerekçesini paylaştığın için teşekkür ederim.seaBahAR
Kendi adıma ben üyelerime güveniyorum ve de güvenmek istiyorum.
Eğer biri yalan beyanda bulunuyorsa, kendine yalan söylüyorsa bana ne söylediğinin bir önemi yok diye düşünüyorum.
Burada eğlenerek kilo vermeye çalışırken, üyelerden tartı resmi isteyerek size güvenmiyoruz mesajı vermek istemiyorum.
Bu nedenle oyunu "Hayır" dan yana kullandım
Ayrıca geçen haftaki mesele ile tartı resmi arasında bağlantı kuramadım.
Mesele çevrimiçi olunduğu halde bildirim yapamamak iken nasıl tartı resmine döndü mesele bilmiyorum.
Bence çözüm bulunması gereken mevzu tartı resmi değil, bildirimsiz izne ayrılma konusu olmalıdır.
Bildirimsiz izne ayrılma ile ilgili çözüm önerim "üyesi bildirimsiz izne ayrılan takıma üye bazında değil, takım bazında -% yüzde eklemesi yapılmasıdır".
Ayrıca bildirimsiz izne ayrılan üyelere geri dönüşte farklı yaptırımlar uygulanabilir, yeniden deneme sürecine almak gibi
seaBahAR ve sevgili kaptanlarim
daha önceden Banu abla vardı takimlardaki bildirimsiz üyelerin neden bildirimsiz olduğunu denetliyordu , zaten 6 takım kaldı içimizden birisi gönüllü olarak bu işi yapabilir benim önerim .Hemde tarafsız olacağı için kimse kimseye kırılıp darılmaz, yok bizi cekemiyorlar demez . Tartı fotoğrafını herkes heryerden bulabilir, sosyal medyalar diyet hesapları ve tartı fotoğraflari ile dolu maksat kandirmaksa eğer ( ki burada en başta kendini kandırıp yerinde sayıp boşuna zaman harcamak ve başkalarının haklarını gasp etmek kişinin vicdanına kalmış )
Arkadaşlar başka kimseden fikir çıkmıyor mu?
Sorumuz şu: Aldığı kiloyu saklamanın önüne nasıl geçeriz? Bunun üzerine bir kaç kişi ile oluşturduğumuz fikrin taslağı şu:
Üye Cuma günü ortada yoksa öncelikle kaptan kendi sorumluluğunun bilinci ile üyenin mesajlarından o gün siteye girip girmediğini kontrol edebilir. Böylece ilk elemeyi kaptan yapmış olur.Bu durumda üye ortada yok ise - bildirim yapmadı notu ile listeye yazılır. Ancak bu üye için kırmızı kart olur. Tekrarında üye diskalifiye edilebilir. Üye sadece kilo bildirerek izne ayrılabilsin. Kilo bildirmediğinde eğer ortada izin durumu yok ise zaten yazılmalı ki üç kez üst üste kilo bildirmemenin diskalifiye şartı atlanmamış olur.
Lütfen konu üzerinde düşünün. Akıl, akıldan üstündür.
Haftaya oylama kıvamına getirmiş olalım bu taslağı. Sizden gelen önerilerle taslağı biçimlendirmeye devam edeceğim.
Karar defterinden aldim ama dikkatimden mi kacti acaba :)))Olmuş ellerine sağlık kaptanım.
Bundan sonra lazım olursa diye söylüyorum. Oylama taslağını karar defterine eklemiştim ben. Bulmanız kolay olur, diye düşünmüştüm kendimce.
Karar defterinden aldim ama dikkatimden mi kacti acaba :)))
Tekrar oylama baslatirsam dikkatli incelerim tesekkur ederim