Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

seaBahAR kaptanim ve tum kaptanlarim, gectigimiz hafta zor bir haftaydi benim icin, ugrayamadim, takimimi kaptan yardimcilarima emanet etmistim sagolsunlar.
Yazismalara gec cevap verdigim icin hepinizin affina siginiyorum ilkkez oldu boyle bir surec.

***Arti kilo bildirimini gizlemek icin izne ayrilmanin nasil onune geceriz sorusuna , kilo bildirimi yapmadan izne cikmama kurali ekleyebiliriz, ve cuma yarismamizda yarisan her uyemiz tarti fotosu ile bildirim yapmak zorunda olabilir.
Ben 4. takimi devraldigimdan beri istisnasiz her hafta, tarti fotosu ile bildirim yapiyor uyelerimiz , uyeler daha ilk geldiginde bu kuralimizi soyluyoruz, kabul edenlerle yolumuza devam ediyoruz.

*** sahgull ve anka kaptanlarim takimlarinizi birakiyor olmaniza cok uzuldum.Emeklerinize saglik, sizleri ozleyecegiz.Anka kaptanim sana ayrica tesekkur ediyorum her firsatinda bana yardimci oldugun icin.

*** seaBahAR kaptanim ben de LAydLiNe kaptanimla ayni fikirdeyim, 6 takim dahi kalsak yarismamiz gittigi yere kadar devam etmeli.Bu yarisma cok arkadasimizin hayatina dokundu.Kapanan takimlarimizi da acariz yeniden belki ileride.Kaptanlik gercekten hic kolay bir is degil..Bazen kendi onceliklerimizden bile feragat ediyoruz.Herkesin her derdi ile ilgileniyoruz ama benimde gonul bagim var 4. takimla, cuma yarismasiyla, elimden geldigince burada olmaya devam.

***Simdiden hepinize mutlu hafta sonlari diliyorum.

OYLAMA

Sevgili kaptanlarim tarti bildirimlerinin daha saglikli yapilmasi ,bildirimsiz izinlerin onlenmesini saglamak amaciyla

ÖNERİ

Cuma bildirimlerinin tarti fotoğrafı ile birlikte yapilmasini oneriyorum

4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
6. TAKIM : EVET
9. TAKIM : EVET / HAYIR
10. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR

OYLAMA KOŞULLARI
  • Oylama için son gün 21/02/2020günüdür.
  • oy çokluğu esastır.
  • İlginize şimdiden teşekkür ederim.

OYLAMA

Sevgili kaptanlarim tarti bildirimlerinin daha saglikli yapilmasi ,bildirimsiz izinlerin onlenmesini saglamak amaciyla

ÖNERİ

4. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : HAYIR

OYLAMA KOŞULLARI
  • oy çokluğu esastır.

seaBahAR

Kendi adıma ben üyelerime güveniyorum ve de güvenmek istiyorum.

Eğer biri yalan beyanda bulunuyorsa, kendine yalan söylüyorsa bana ne söylediğinin bir önemi yok diye düşünüyorum.

Burada eğlenerek kilo vermeye çalışırken, üyelerden tartı resmi isteyerek size güvenmiyoruz mesajı vermek istemiyorum.

Bu nedenle oyunu "Hayır" dan yana kullandım

Ayrıca geçen haftaki mesele ile tartı resmi arasında bağlantı kuramadım.

Mesele çevrimiçi olunduğu halde bildirim yapamamak iken nasıl tartı resmine döndü mesele bilmiyorum.

Bence çözüm bulunması gereken mevzu tartı resmi değil, bildirimsiz izne ayrılma konusu olmalıdır.

Bildirimsiz izne ayrılma ile ilgili çözüm önerim "üyesi bildirimsiz izne ayrılan takıma üye bazında değil, takım bazında -% yüzde eklemesi yapılmasıdır".

Ayrıca bildirimsiz izne ayrılan üyelere geri dönüşte farklı yaptırımlar uygulanabilir, yeniden deneme sürecine almak gibi

Son düzenleme:
seaBahAR ve sevgili kaptanlarim
daha önceden Banu abla vardı takimlardaki bildirimsiz üyelerin neden bildirimsiz olduğunu denetliyordu , zaten 6 takım kaldı içimizden birisi gönüllü olarak bu işi yapabilir benim önerim .Hemde tarafsız olacağı için kimse kimseye kırılıp darılmaz, yok bizi cekemiyorlar demez . Tartı fotoğrafını herkes heryerden bulabilir, sosyal medyalar diyet hesapları ve tartı fotoğraflari ile dolu maksat kandirmaksa eğer ( ki burada en başta kendini kandırıp yerinde sayıp boşuna zaman harcamak ve başkalarının haklarını gasp etmek kişinin vicdanına kalmış )

Artık üyelerin geçmişe dönük mesajlarına bakmak problem, profillere getirilen ve çok sık kullanılan sınırlamalar yüzünden. Örnek senin profilin gibi.

Edit: cevabım geçerliliğini yitirdi.

Son düzenleme:
Artık üyelerin geçmişe dönük mesajlarına bakmak problem, profillere getirilen ve çok sık kullanılan sınırlamalar yüzünden. Örnek senin profilin gibi.
Arama kısmından üyenin nicki yazılınca tüm mesajlar gözlüküyor canım
Takım kaptanlarının üyelerini takip etmesi çok kolay bence

Kaptanım bunlar benim netten bulduklarım ve bir suru aynı tartıya ait foto var sabah erkenden işe gidenler için de sıkıntı bir durum yani tartı fotosu cekmek cokta bir cozum degıl bence ister bir kagıda tarih yaz cek foto ister Baska sekilde demem o ki insanın içinde art niyet olduktan sonra her turlu bir yol bulur

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-15-00-19-49.png
    994,5 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2020-02-15-00-19-49.png
    994,5 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2020-02-15-00-20-48.png
    390,6 KB · Görüntüleme: 23

OYLAMA

ÖNERİ

4. TAKIM : EVET

OYLAMA KOŞULLARI
  • oy çokluğu esastır.

***Kaptanlarim benim oyum evet, zaten daha oncede soyledigim gibi biz takimimizda aylardir tarti fotosuyla paylasim yapiyoruz.

***Ben bunun buyuk olcude ise yarayan bir yontem oldugunu dusunuyorum.Cunku uyelerimi taniyorum, her hafta ayni tarti ile bildirim yapiyorlar, zaten tartilarada asina oluyorsunuz her hafta gordugunuz icin..Konu insanlarin birbirini kandirmak icin yollar bulmasina geliyorsa, haklisiniz bazi insanlar, digerlerini kandirmanin bir yolunu elbette bulurlar.Fakat sanal ortamda bu kilo bildirimlerinin hicbirisi de dogru olmayabilir!! Dolayisiyla bence tarti fotosu paylasmak daha seffaf olmayi, her hafta ayni tarti ile bildirim yaptiginiz icin daha guvenilesi sonuclar elde etmeyi sagliyor.Bizleri kandirmaya calisan uyelerden ziyade , ben tarti yonteminin su anki sistemimizden, daha adil bir sistem olacagina inaniyorum.

***Sabahlari ise giden, acelesi olan uyelerimiz elbette var ama uyanir uyanmaz ,ac karnina tartilip, fotografini cekmeleri inanin 30 saniyelerini almayan bir zorluk.Uyelerim sehir disina giderken bile tartilariyla gidip foto paylasiyorlar.Bu duzen bir kez takimda oturunca hic zor gelmiyor.
Herkese iyi istirahatler...

arkadaşlar sonuç listeleri hazırdır cepten yaptım umarım hatam yoktur
Ellerine sağlık toplightım.

Ben de şaşırmıştım senden ses çıkmayınca kaptanım. Dediğin gibi ilk kez oluyor. Dilerim zorlukların bitmiştir.
Takımınızda tartı standardı oturtmanız ne güzel olmuş.
Güzel düşüncelerin için kendi adıma teşekkür ederim.

Daha önce oylama baslatmadim ,ornek taslakda bulamadim umarim dogru yazmisimdir sonucu merakla bekliyorum
Olmuş ellerine sağlık kaptanım.
Bundan sonra lazım olursa diye söylüyorum. Oylama taslağını karar defterine eklemiştim ben. Bulmanız kolay olur, diye düşünmüştüm kendimce.

Elbette herkesin fikri farklı olacaktır kaptanım. Hayır oyunun gerekçesini paylaştığın için teşekkür ederim.
Kendi adıma ben de şöyle düşünürüm. Bir takıma üye olsam ve benden tartı fotosu isteniyor olsa, bunu güven ile ilişkilendirmek bile aklıma gelmez. Ne güzel, ciddi bir yer diye düşünürüm. Disiplin de beni en çok motive eden şeydir.
Ama insandan insana değişebilir bu elbette.

Şöyle bir cümle kurmuşsun:
Ayrıca geçen haftaki mesele ile tartı resmi arasında bağlantı kuramadım.

Zaten buna değinmiştik. Konuyla alakalı değil ama yeri gelmişken bunu oylayalım diye de fikir birliğine varmıştık.
Paylaşımda konuşuldu bunlar.

Konumuzun bildirimsiz izne ayrılmanın önüne nasıl geçeriz olduğunu konuşuyoruz zaten. Taslağı da böyle oluşturuyorum. Şimdi senin önerini de taslağa ekleyeceğim. Böyle böyle dilerim oluşacak fikrimiz. Sonra da zaten oylama yaparız.

Önerilerin değerli, teşekkür ederim.

Denetlemeyi bir kişinin üstlenmesi, tarafsızlık açısından güzel bir düşünce olmuş. Burada aklıma takılan şu. Üyenin özel durumu var ise bunu kaptan ve takımı biliyordur. Tarafsız olan kişinin bu bilgiye ulaşması ayrı bir emek ve zaman gerektirecek. Öneri için teşekkür ederim. Ben bunu da eklerim taslağa. Belki başka bir arkadaşımız fikir ile katkıda bulunabilir.

Tartı zaten bağımsız bir konu ve şu anda oylamada.

Taslağımızın son hali burada kalsın.
Son önerileri de buna ekleyeceğim.
Malum hafta sonu ve benim etap raporuna yönelmem gerekiyor.
İşlerim bitince buna dönerim.

OYLAMA

ÖNERİ

4. TAKIM : EVET
10. TAKIM : EVET

OYLAMA KOŞULLARI

• oy çokluğu esastır.

Dn: Oylamada EVET oyu kullanıyorum. Bazı ekstrem durumlar da olabiliyor, üye siteye giremiyor, banlanmış olabiliyor vs. gibi. Bazen telefon ederek , mesaj atarak da ulaşabiliyorlar bu durumda.
Hatta geçmiş zamanda bir üyem ban cezası aldığında, cuma günü Sayın Kazen' e kadar ulaşıp kilo bildiriminde bulunmuştu. Nadir de olsa olabilecek bu durumlar için ekstrem kurallar da eklenmeli diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…