Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

661. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum. :KK9::nazar:

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2591547

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2591548

5. Takım yarışmacısı
pawlover 661. Etap birincisi oldu! :KK9: :nazar:
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

10. Takım yarışmacısı
yst38 661. Etap sonuncusu oldu! :duduk: :sinirli:
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

MARATONCU TAKIMLAR :KK9: :nazar:
661. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 13. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR :KK9: :nazar:
Eki Görüntüle 2591549

661. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM (7 ► 5)
  • 5. TAKIM (8 ► 2)

ETAP NOTLARI:

4. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 4.Takım için yapılmıştır. Teşekkürler, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

• 3. Takım yarışmacısı herderdedeva mezun oldu, tebrikler! :KK9: :nazar:

Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa aşağıdaki başlıkta başarı hikayesini paylaşabilir:

Rapor Kaynağı
Eline emeğine sağlık püsküütüm. :KK200:

Sevgili seaBahAR seaBahAR kaptanim , kaptanlarim bu mesajla sizlerin vaktinizi aldigim icin kusuruma bakmayin lutfen.

***653. etapta ___***AppLe***___ ismiyle listemize giren , sonrasinda ayni hafta nickini degistirip @AppLesma yapan uyemiz daha once cuma yarismamizda yarismis ve ICIR nicki ile paylasimda bulunmadigi icin 12.takimdan diskalifiye edilmis.

***Nick degisimi, ya da nicklerin birlestirilmesi durumunda eski bilgilere ulasmakta epey sIkinti yasiyorum.Uyelerden de bu konuda bir bildirim gelmeyince, dahada zor oluyor.

***Durumu sagolsun Zipzip- Zipzip- ve Anka kaptanim farketmis, beni haberdar etti Zipzip- Zipzip- kaptanim.

***Oncelikle boyle bir duruma sebep oldugum icin hepinizden ozur diliyorum.Bilmeyerek diskalifiye olmus bir uyeyi yarismaya dahil ettigim ve diskalifiye olup, yarismaya donme hakki bulamayan baska uyelere karsi bu durum haksizlik oldugu icinde ayrica uzgunum.

***Bu konu hakkinda nasil bir karara varirsaniz kabulum, hepinize guzel bir yeni hafta diliyorum. :KK200:
Üyeleri sayfasında eski nickler görünüyor diye biliyorum ama.. daha önce de konuştuk. Sadece ben mi görüyordum hatırlayamadım şimdi.
Üyenin sayfasına girdiğinde eski nickleri görüyorsun:

Sonra da bu nick bilgileri ile diskalifiye listesinden bakıyorsun.

Sonuç olarak, kendi fikrimi belirteyim. Diğer kaptanlarımdan bir öneri/itiraz gelirse paylaşırlar zaten.
653. etapta gelmiş bir üyeyi aradan 8 hafta geçtikten sonra oylamak doğru değil. Ben bilgileri kendi listemde güncellerim. Başka da yapacak bir şey yok, diye düşünüyorum.

Sen de bundan sonra daha dikkatli olursun kaptanım.

seaBahAR seaBahAR cımm :KK200: Daha öncede söylemiştim yine söylüyorum aynı şeyi. Bu oylamada hayır oyu kullanan takımları çok samimi bulmuyorum açıkçası. Fotoğraf çekmek insanın saniyelerini alıyor sadece. Bu bir bahane olamaz, olmamalı. Daha önce bu konuyla ilgili bir sürü sorun yaşadık. Nickini hatırlamadığım bir kişi aylarca kandırmıştı insanları. Ben hem kendi samimiyetime, hem takımıma sonuna kadar güveniyorum. Tartı fotoğrafı her yerde bulunur demişsiniz ama her zaman birbirine tutarlı tartı fotoğrafları bulunamaz maalesef. Onunla uğraşan üye de zaten çok durmaz gider bence. 5. ve 9. takımların bu konuyu yeniden değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta her gün bildirim yapmıyoruz. Sadece haftada bir yapılan bir bildirim için fazladan 2 dk ayırmak zor olmamalı. toplight toplight kaptanım :KK200: , @Niran Nevra :KK68:

Güzel toparlamışsın Laydim.
Elimizde 4 evet ve 2 hayır var.
Hayır diyen kaptanlarımız yani toplight toplight ve @Niran Nevra oylarını bu hafta tekrar gözden geçirsinler, sonucunu da bizimle paylaşsınlar lütfen.

Oybirliği olmaz ise uygulamamız doğru gelmedi bana bu içerikte.

Ama kendi adıma şaşırmıyorum, daha önce de bu konuda birlik sağlayamadık. Cep telefonlarının bir organ hükmünü sürdüğü günümüzde bu paylaşım bana da zor gelmiyor o yüzden de bundan kaçınmayı anlamlandıramıyorum. Ama elbette herkesin başka başka fikri olacaktır. Ben kaptan olsa idim oyum evet olurdu zaten bu kuralı da kendiliğimden koymuş olurdum. İnsanlara güvenip güvenmemekten değil, diğer takımlara karşı da kendimi rahat hissetmek isterdim. Bir haftada 4 kilo veren üyemi kem gözlerden de korumak isterdim. vs. vs.
Konu üyenin yalan söylemesini engellemek değil, minareyi çalan kılıfını hazırlıyor zaten. Ne yalanlar ne dolanlar gördük burada.
Ama gerçeğin bir gün, bir şekilde ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. :KK53:

Son düzenleme:
Üyeleri sayfasında eski nickler görünüyor diye biliyorum ama.. daha önce de konuştuk. Sadece ben mi görüyordum hatırlayamadım şimdi.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/applesma.47653/multiple-account-list

Sonuç olarak, kendi fikrimi belirteyim. Diğer kaptanlarımdan bir öneri/itiraz gelirse paylaşırlar zaten.
653. etapta gelmiş bir üyeyi aradan 8 hafta geçtikten sonra oylamak doğru değil. Ben bilgileri kendi listemde güncellerim. Başka da yapacak bir şey yok, diye düşünüyorum.

Sen de bundan sonra daha dikkatli olursun
Kaptanim genelde yeni uyelerde kontrol ediyorum o zamanda kontrol etmiştim uye nick birleşimi yapmış o yüzden sonradan ortaya cikti bu durum
Ve biz nick degisimlerini goremiyoruz 😊

Kaptanim genelde yeni uyelerde kontrol ediyorum o zamanda kontrol etmiştim uye nick birleşimi yapmış o yüzden sonradan ortaya cikti bu durum
Ve biz nick degisimlerini goremiyoruz 😊

Aradan o kadar uzun zaman geçmiş bence devam etsin. Bu saatten sonra da üyeye git demek olmaz. Demek ki şu an paylaşımları gayet iyi ki listeye almışsın. :KK39:

Hayır diyen kaptanlarımız yani toplight toplight ve @Niran Nevra oylarını bu hafta tekrar gözden geçirsinler, sonucunu da bizimle paylaşsınlar lütfen.

Ama kendi adıma şaşırmıyorum, daha önce de bu konuda birlik sağlayamadık. Cep telefonlarının bir organ hükmünü sürdüğü günümüzde bu paylaşım bana da zor gelmiyor o yüzden de bundan kaçınmayı anlamlandıramıyorum. Ama elbette herkesin başka başka fikri olacaktır. Ben kaptan olsa idim oyum evet olurdu zaten bu kuralı da kendiliğimden koymuş olurdum. İnsanlara güvenip güvenmemekten değil, diğer takımlara karşı da kendimi rahat hissetmek isterdim. Bir haftada 4 kilo veren üyemi kem gözlerden de korumak isterdim. vs. vs.
Konu üyenin yalan söylemesini engellemek değil, minareyi çalan kılıfını hazırlıyor zaten. Ne yalanlar ne dolanlar gördük burada.
Ama gerçeğin bir gün, bir şekilde ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. :KK53:
Canim kaptanim biz uyelerin nick degisikliklerini , eski nicklerini goremiyoruz.
Daha oncede bu konuyu ben sormustum, eski mesajlardan, diskalifiye listesinden, sonuc listelerinden kontrol ediyorum.
Ama kendileri daha once yaristiklarini soylemediklerinde, ya da nick degistirdiklerini soylemediklerinde eski nicklerini bulmak imkansiz gibi oluyor.
Tekrar ozur dilerim...
Yarismaya devam etsin, haftalardir yarisiyor diyen kaptanlarimada tesekkur ediyorum.:KK200:

seaBahAR seaBahAR cımm :KK200: Daha öncede söylemiştim yine söylüyorum aynı şeyi. Bu oylamada hayır oyu kullanan takımları çok samimi bulmuyorum açıkçası. Fotoğraf çekmek insanın saniyelerini alıyor sadece. Bu bir bahane olamaz, olmamalı. Daha önce bu konuyla ilgili bir sürü sorun yaşadık. Nickini hatırlamadığım bir kişi aylarca kandırmıştı insanları. Ben hem kendi samimiyetime, hem takımıma sonuna kadar güveniyorum. Tartı fotoğrafı her yerde bulunur demişsiniz ama her zaman birbirine tutarlı tartı fotoğrafları bulunamaz maalesef. Onunla uğraşan üye de zaten çok durmaz gider bence. 5. ve 9. takımların bu konuyu yeniden değerlendirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta her gün bildirim yapmıyoruz. Sadece haftada bir yapılan bir bildirim için fazladan 2 dk ayırmak zor olmamalı. toplight toplight kaptanım :KK200: , @Niran Nevra :KK68:
Sevgili LAydLiNe LAydLiNe
Oylamadan bagimsiz olarak....
9.takima gönül vermis br üyesi olarak,
Mesajinda geçen "samimi bulmuyorum" tabirinin hic hoş olmadigi düşünüyorum.

Karsimizdaki kişi bizden farkli düşünüyor diye böyle ithamlarda bulunulmasi cok yakışıksız olmuş.
Ayrica biz üyelerimize gercekten guveniyoruz ki. onlardan fotograf istemiyoruz :)

Oylamayla ilgili olarak...
Kaptanimiz dün rahatsizlanmisti ve sarji bozuldugu icin bugün gelemedi
Siteye girdiği zaman dönüş yapacaktir.

Sevgiler....

günaydınlarrr
sevgili lady cim hayır oyu kullanan 2 takımdan birisi de benim seninde yazdığın gibi daha önceki oylamada kaç sene önce olmuştu o zamanda aynı şeyi düşünerek hayır oyu kullanmıştım o zamandan bu zamana fikrim değişmedi takımdakiler %90 resimle bildirim yapıyorlar ama ben yine de hayır oyu kullanıyorum listedeki arkadaşlarımın sözlerine güvenmek zorundayım bir kaptan olarak ki senelerdir bu işi yapıyorum bir kişinin yazışmalarından samimi olup olmadığı bi şekilde hissediliyor tartı resmi ile güven sağlanmaz diye düşünüyorum

sevgili bahar yukarıda da yazdığım gibi seneler önce yapılan oylamada da hayır oyu kullanmıştım o zamandan bu zamana fikrim değişmedi gene oyum hayır haa oy birliği değil oy çokluğu ile yapıldığı için oylama kabul etmesem de tartı ile bildirim yapılacak haa seninde dediğin gibi oy çokluğu değil böyle önemli bir konuda oybirliği olmalıydı

Canim kaptanim biz uyelerin nick degisikliklerini , eski nicklerini goremiyoruz.
Daha oncede bu konuyu ben sormustum, eski mesajlardan, diskalifiye listesinden, sonuc listelerinden kontrol ediyorum.
Ama kendileri daha once yaristiklarini soylemediklerinde, ya da nick degistirdiklerini soylemediklerinde eski nicklerini bulmak imkansiz gibi oluyor.
Tekrar ozur dilerim...
Yarismaya devam etsin, haftalardir yarisiyor diyen kaptanlarimada tesekkur ediyorum.:KK200:
benim içinde sorun değil yarışmaya devam edebilir kaptanım

günaydınlarrr

sevgili lady cim hayır oyu kullanan 2 takımdan birisi de benim seninde yazdığın gibi daha önceki oylamada kaç sene önce olmuştu o zamanda aynı şeyi düşünerek hayır oyu kullanmıştım o zamandan bu zamana fikrim değişmedi takımdakiler %90 resimle bildirim yapıyorlar ama ben yine de hayır oyu kullanıyorum listedeki arkadaşlarımın sözlerine güvenmek zorundayım bir kaptan olarak ki senelerdir bu işi yapıyorum bir kişinin yazışmalarından samimi olup olmadığı bi şekilde hissediliyor tartı resmi ile güven sağlanmaz diye düşünüyorum

sevgili bahar yukarıda da yazdığım gibi seneler önce yapılan oylamada da hayır oyu kullanmıştım o zamandan bu zamana fikrim değişmedi gene oyum hayır haa oy birliği değil oy çokluğu ile yapıldığı için oylama kabul etmesem de tartı ile bildirim yapılacak haa seninde dediğin gibi oy çokluğu değil böyle önemli bir konuda oybirliği olmalıydı

Zipzip- Zipzip- kaptanım, hayır oyu vermiş olan iki kaptanımızdan biri sevgili toplight toplight ımız hayır demekte ısrarlı. :rapci:
Diğer kaptanımızın yorumunu beklemeye gerek yok.

Oylamayı kapatalım yine.

Bir daha tartı konusu açılırsa da birileri hatırlasın lütfen: İki kere konuştuk oybirliğine varamadık diye. Böyle tekrar tekrar konuşmayalım aynı konuyu. :temizlik:

Oy kullanan, fikrini belirten tüm kaptanlarıma teşekkürler. :KK36:

Senin de ellerine sağlık kaptanım. :KK36:

Sevgili kaptanlarım, hazır konusu açılmışken aday üyelerinizin geçmiş nicklerine bakmak icap ettiğinde bana sorabilirsiniz. Şipşak bakarım ben sayfalarından. Tabii kısıtlandırılmış profil değillerse.

Hani güven güven diyoruz ya. Sonra inanıyoruz falan, eskiden yarışmadıklarına.
Hayat komik bir yer. :KK53: :KK70:

Zipzip- Zipzip- kaptanım, hayır oyu vermiş olan iki kaptanımızdan biri sevgili toplight toplight ımız hayır demekte ısrarlı. :rapci:
Diğer kaptanımızın yorumunu beklemeye gerek yok.

Oylamayı kapatalım yine.

Bir daha tartı konusu açılırsa da birileri hatırlasın lütfen: İki kere konuştuk oybirliğine varamadık diye. Böyle tekrar tekrar konuşmayalım aynı konuyu. :temizlik:

Oy kullanan, fikrini belirten tüm kaptanlarıma teşekkürler. :KK36:

Senin de ellerine sağlık kaptanım. :KK36:
Tamam kaptanım ben hatırlatirim konustuk diye 😅😅
Sevgili kaptanlarım, hazır konusu açılmışken aday üyelerinizin geçmiş nicklerine bakmak icap ettiğinde bana sorabilirsiniz. Şipşak bakarım ben sayfalarından. Tabii kısıtlandırılmış profil değillerse.

Hani güven güven diyoruz ya. Sonra inanıyoruz falan, eskiden yarışmadıklarına.
Hayat komik bir yer. :KK53: :KK70:
Artik cogu profil kapali kaptanım o yüzden ulaşmak zor olacaktir😊

sampcc00904072016382.jpg

3. Takımdan herderdedeva herderdedeva 26 haftada 37,10 kilo vererek mezun olmuştur. :nazar:

Mezunumuzun karnesi:

SEvgili kaptanlarım ve seaBahAR seaBahAR 40. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bilginize

SEvgili kaptanlarım ve seaBahAR seaBahAR 40. tur 7. hafta performans sonuçları aşağıdaki linktedir, bilginize
Eline saglik kaptanım ❤

Eline sağlık canımcım. :KK60:

Ellerine sağlık toplightım. :KK36:

X