Üyeleri sayfasında eski nickler görünüyor diye biliyorum ama.. daha önce de konuştuk. Sadece ben mi görüyordum hatırlayamadım şimdi.
Üyenin sayfasına girdiğinde eski nickleri görüyorsun:
Sonra da bu nick bilgileri ile diskalifiye listesinden bakıyorsun.
Sonuç olarak, kendi fikrimi belirteyim. Diğer kaptanlarımdan bir öneri/itiraz gelirse paylaşırlar zaten.
653. etapta gelmiş bir üyeyi aradan 8 hafta geçtikten sonra oylamak doğru değil. Ben bilgileri kendi listemde güncellerim. Başka da yapacak bir şey yok, diye düşünüyorum.
Sen de bundan sonra daha dikkatli olursun kaptanım.
Güzel toparlamışsın Laydim.
Elimizde 4 evet ve 2 hayır var.
Hayır diyen kaptanlarımız yani
toplight ve
@Niran Nevra oylarını bu hafta tekrar gözden geçirsinler, sonucunu da bizimle paylaşsınlar lütfen.
Oybirliği olmaz ise uygulamamız doğru gelmedi bana bu içerikte.
Ama kendi adıma şaşırmıyorum, daha önce de bu konuda birlik sağlayamadık. Cep telefonlarının bir organ hükmünü sürdüğü günümüzde bu paylaşım bana da zor gelmiyor o yüzden de bundan kaçınmayı anlamlandıramıyorum. Ama elbette herkesin başka başka fikri olacaktır. Ben kaptan olsa idim oyum evet olurdu zaten bu kuralı da kendiliğimden koymuş olurdum. İnsanlara güvenip güvenmemekten değil, diğer takımlara karşı da kendimi rahat hissetmek isterdim. Bir haftada 4 kilo veren üyemi kem gözlerden de korumak isterdim. vs. vs.
Konu üyenin yalan söylemesini engellemek değil, minareyi çalan kılıfını hazırlıyor zaten. Ne yalanlar ne dolanlar gördük burada.
Ama gerçeğin bir gün, bir şekilde ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.