- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
kızlar sonuçları hazırlamaya başlamadıysanız bizim listede değişiklik yapabilir miyim...:78:
demiştim tamam gerek kalmadı...
Canım sonuçları hazırladım(
Arkadaşlar bir yanlışım olursa ikaz edin.. Malum ilk denemem :))
215.etap listelerinde herşey yolunda.. İletmem gereken hiçbir sorun yok..Herkesin ellerine sağlık..
mutedeyyin listeler için ellerine sağlık canım..
215.etap derecelerini paylaşan arkadaşları tebrik ediyorum..
innuk paylaşım için teşekkürler ve tebrikler..
Eskiden 2.üyelik almak üyelikten uzaklaştırma cezası verilen bi durumdu.. Şimdi nasıl bilemiyorum.. Moderatörlüğü bırakalı yıllar oldu çünkü..
Teşekkür ederim canım..İlk defa yaptım.Belki bi yanlışlık olmuştur dedim ama olmamış. :81:
Püsküüt'cüm; şunu söylemek istiyorum.. 9. takımda,yani benim takımımda yarışan LOLAVİNİA adlı bir arkadaşımız var.Ancak onun Cumartesi günü, siteden 2. üyelik istendiğini gördük.Bu durumun sebebini biliyor musun?
Birde bu durumda arkadaşımız takımdan cıkmış mı olacakBunu istemeyiz,çünkü çok iyi paylaşım yapıyordu.Nasıl halledicez bu durumu?
Notumu aldım tatlım..Püsküüt cüm 1. takımın kaptan yardımcısını innuk olarak değiştirir misin rica etsem...
Eskiden 2.üyelik almak üyelikten uzaklaştırma cezası verilen bi durumdu.. Şimdi nasıl bilemiyorum.. Moderatörlüğü bırakalı yıllar oldu çünkü..
Tabii bu konu KK yı ilgilendiren bi'şey neticede.. Bizi bağlamaz..
belki de isim değiştirmek istemiştir ve yeni ismiyle devam edecektir..
Bunlara doğru cevabı da lolavinia verir/verecektir zaten..
Biz sadece listelerimizde, yarışmada hangi ismi kullanacaksa onu yazacağız o kadar..
Yanlış anladıysam daha açık yaz olur mu canım?
yok hayır yanlış anlaşılmamışım :) ancak sunu demek istiyorum.Lolavinia bizimle henüz irtibata geçmedi. Ve bu cuma olmazsa takımda ne yapacagız? Cıkaracak mıyız? Yoksa dönene kadar geri dönmek üzere ayrıldı diye cıkarayım mı?
Takım içi diskalifiye sebepleri kaptanlara ve oluşturulmuşsa eğer takım iç tüzüğüne bağlı bir konu..
Takım üyelerini sizler tanıyorsunuz.. Benim tanıdığım kişi sayısı 10 u geçmiyor herhalde burada..
Dolayısı ile niyet, bugüne kadar gösterilen tavır, motivasyon katkısı, sorumluluk.. Olası her aksiliği, işte bu kavramlar parantezinde sizin (kaptan, yardımcı ve takımın diğer üyeleri) değerlendirmesi daha uygun ve rasyonel..
Beni aşar.. karar sizin..
Arkadaşlar ben tatildeyim ve cuma günü girmem imkansız. şu anda otelin internetinden girdim zar zor çekiyo. inşallah bunu gönderene kadar internet kesilmez. takımda kaptan yardımcım yok maalesef ve ben giremezsem bildirim yapılmaz diye korkuyorum. sizden ricam aranızdan biri bu cuma benim yerime bildirim yapabilir mi acaba?
Arkadaşlar ben tatildeyim ve cuma günü girmem imkansız. şu anda otelin internetinden girdim zar zor çekiyo. inşallah bunu gönderene kadar internet kesilmez. takımda kaptan yardımcım yok maalesef ve ben giremezsem bildirim yapılmaz diye korkuyorum. sizden ricam aranızdan biri bu cuma benim yerime bildirim yapabilir mi acaba?
***6.TAKIM 216 ETAP***
07papatya ( 55.3/55/0.30/%0.54 )
dineva (66/64.5/1.50/%2.27 )
ayers (64.3/62.2/2.1/%3.27 )
fatıma38 (58.2/58/0.20/%0.34 )
bulbul (62.5/61.9/0.60/%0.96 )
aykızz (68.2/67.7/0.50/%0.73 )
sumifer (61/61/0.0/%0 0.)
havvaesen (68.3/68.3/0.0/%0.0 )
zehra_s (63.6/63.6/0.0/% 0.0. )
mydarling (67.7/67.7/0.0/%0.0 )
sibelce0 (58.8/58.8/0.0/%0.0. )
camdankalp (76.2/77.3/-0.27/%-0.36 )212,etapta kilo bildirimi yapıp izne ayrılmıştı...kilosu 4 e bölündü.
6.TAKIM TOPLAM KİLO (770.1/766/4.9/%64 )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?