merhaba arkadaşlar...
ben geçen hafta 4. takım kaptanı hasretim 34 sayesinde dukan diyetine başladım...
diyete 59 ile başladım...
atak evresinde 3.1 kilo verdim... reglden de çıktığım için sanırım çok hızlı verdim....ş
u an seyir evresindeyim 300 gr da seyir evresinde verdim..
bir iki kaçamak dışında diyetime tam uydum...
beni dukan diyetiyle tanıştırdığı için hasretim 34 e çooookkkk teşekkürler...
tartıya her çıktığımda dua ediyorum sana bacım haberin olsun...
mainin sirrini yazmistim ama vazgectim,okadar ugrasti kiz bunu yazmak onun hakki :)
ben senin mesajını görmeden yazdım..telden bağlanıyorum bir mesajı bir saate yazıyorum...
.sağol canım sayende...
tabi benim irademin de payı var...
Bu Dukan diyetini ben de denemeyi düşünüyorum Ramazandan sonra.Tebrik ederim canı gönülden Mailbeyazmerhaba arkadaşlar...
ben geçen hafta 4. takım kaptanı hasretim 34 sayesinde dukan diyetine başladım...
diyete 59 ile başladım...
atak evresinde 3.1 kilo verdim... reglden de çıktığım için sanırım çok hızlı verdim....ş
u an seyir evresindeyim 300 gr da seyir evresinde verdim..
bir iki kaçamak dışında diyetime tam uydum...
beni dukan diyetiyle tanıştırdığı için hasretim 34 e çooookkkk teşekkürler...
tartıya her çıktığımda dua ediyorum sana bacım haberin olsun...
arkadaşlar herkese merhaba,
Yaklaşık 3 aydır 5.takımda yarışmaktayım ve takım arkadaşlarımın motivasyonu ve desteğiyle 12 kilo civarı verdim..
Yalnız son 1 aydır, takımımız giderek pasifleşti. Yaz aylarının gelmesiyle bu tabii ki cok normal ama bizim takımımızdaki pasifleşme sadece izne cıkanlardan değil takımımızdaki arkadaşların kendi isteğiyle takımdan ayrılması nedeniyle oldu..
Bundan bikaç ay önce 12 kişi civarında olan takımımız mezun olanlar kendi istegiyle ayrılanlar nedeniyle şu anda sanıyorum ki 3 kişi kaldı.. örnegin son 3 günde sadece 2 tane mesaj yazılmış.. ister istemez motivasyonsuzluğa neden oluyo bende..
Sizlere de danışarak, bu kilo verme maratonumun sonlarına ve bence en zor devresine ulaşmışken biraz daha aktif rol alabileceğim daha cok paylaşımda bulunabileceğim bir takıma geçiş yapmak istiyorum..
Yorumlarınızı ve önerileriniz bekliyorum..
Teşekkürler…
Arkadaşlar,
Takım kapatma kararını her zaman alabilirsiniz, bunun için paylaşım alanına bu talebi iletmeniz ve bölüm yetkilisi Kallisteye takım topiğinin kilitlenmesi yönünde tabepte bulunmanız yeterlidir.
Bu yarışma 2007 yılında başladı. Ve hiçbir yaz olmadı ki daha motivasyon düşmesin.. Bu da normaldir.. Tatil hazırlıkları, tatil, düğün vs. telaşları ve derken Ramazan..
Bu etkenler de katılımı doğal olarak azaltıyor..
Yaz dönemi için takım olarak izne ayrılabilir, ya da mevcut takımlarda misafirlik ederek devam edebilirsiniz.
Karar sizindir..
Motivasyon için var olan topikler dışında bir şey öneremiyorum.. Dediğim gibi 2007 yılından bu yana her yaz yaşanan sıradan bir sorun çünkü bu..
Kolaylıklar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?