hasretim biizm liste değişti ama aynı anda eklemişsiz düzeltebilir misin son eklediğini
ben son halini senden bi önce düzelttim
tamam canim,ama ben senin son eklediginden alinti yaptim sanki hatta uyari yazinida sildim
kardes takimimizdaki arkadasimla kalplerimiz birmis dün bende ayni seyi düsündüm ben kabul ediyorum.bir takimda toplanip tek takim olarak bildirim yapmayi,tabi isteyen takimlar uygulasin istemeyen uygulamak zorunda degil,
püsküüt sen ne dersin?
kardeş takıma uğrayıp 1 mesaj atsak da pek bi değişiklik olucağını sanmıyorum.zaten az kişi kaldık bence yaz süresince büyük bir takım altında toplanmamız iyi fikir diye düşünüyorum.
ben kabul ediyorum. ben kimim. 5. takım üyesi
kızlar adı üstünde bizler ayrı takımlar halinde diyet gruplarıyız..amacımız takımlar arası yarışarak kilo vermeyi kolaylaştırmak ve eğlenceli hale getirmek..bir takım altında toplanarak nasıl yarışıcaz söylermisiniz..
bakın ne dicem haftaya herkes kardeş takımıyla yarışsın...saygı çerçevesinde takılmaca serbest..birinci olan kardeş takım diğer hafta yendiği kardeşini denetlicek gün gün..yenen ve yenilen kardeş takımları paylaşımda da yayınlarız güzel olur..
şimdii benim kardiş takımlarım parmak kaldırsın
tamam ablacim oyle diyorsunda...kardes takimlar zaten rakib degilki.(enazindan biz oyle gormuyoruz/dusunmuyoruz)..hem bu yaz sessiz gecenler icin bence guzel bir firsat...yeni uye alimiyla felanda ugrasilmaz..hem yaz sezonundada yeni gelen uyeler cok aktifte olamiyor..hem takima alismalari hemde havanin duzelmesiyle disari atiyor kendini..boyle olduktan sonra yeni uyelerle ugrasacagimiza kardes takimlarla belirli bir tariha kadar tek grup olabiliriz
tatlım rakip derken düşman yada zıtlık gibi yazmışsın..daha önce kardeş takımlar haftalık tatlı bir rekabete girerlerdi ve çok da güzel olurdu..öyle görmüyoruz/düşünmüyoruz derken burdaki sert içeriği hiç anlayamadım doğrusu..peki siz nasıl düşünüyorsunuz kardeş takımlar bir yerde toplanıp tatlılı pastalı gün ortamı gibimi olucak..
güzelim kardeş takım sadece cumadan cumaya liste kontrolü için geçerli değil gerektiğinde bu şekilde gaza getirmek motivasyon desteği vermek için de var..
sanırım öneriyi kabul etmeyişim,yarış fikrimi bertaraf etmiş..
önerimi geri çekiyorum arkadaşlar..
kızlar adı üstünde bizler ayrı takımlar halinde diyet gruplarıyız..amacımız takımlar arası yarışarak kilo vermeyi kolaylaştırmak ve eğlenceli hale getirmek..bir takım altında toplanarak nasıl yarışıcaz söylermisiniz..
bakın ne dicem haftaya herkes kardeş takımıyla yarışsın...saygı çerçevesinde takılmaca serbest..birinci olan kardeş takım diğer hafta yendiği kardeşini denetlicek gün gün..yenen ve yenilen kardeş takımları paylaşımda da yayınlarız güzel olur..
şimdii benim kardiş takımlarım parmak kaldırsın
Canım eline sağlık,bildirimi yine sen yapmışsın...Umarım sınavların iyi geçmiştir,istediğin bölüme girersin inşaallah.Daha önce giremezsem Çarşamba günü tatile çıkıyorum Temmuz sonu dönebilirim ancak...Şu an istediğim kiloya ulaştım zaten....Hepinize teşekkürler...İyi tatiller diliyorum hepinize....:79:
selam kızlar benim misafirlerim geldi pek giremiyorum
haftaya da biz tatile gitcez
arada girip yazarım fırsat buldukça
zaten kilo sabitlendi gibi bilmiyorum verebilecekmiyim
kızlar bende giremiyorum tatil malum artık ramazanda yazışırız artık dediğiniz gibi düğünleri yaptım şimdi tatil benim hakkım
ramazan 1ağustosta görüşünceye kadar hoşçakalın
Aaa kimse kalmamış burdaben geri döndüm ama vafers samanyolu mattika tatile çıkıyomuş. burda olmayan bikaç kişi daha vardı. signorina hala dönmedi. ben kimseyi takip edemedim yokluğumda. şu anda kim nerde bilmiyorum inanın ki. sadece banucan suhan2 ve ben mi kaldık anlamadım ki
çarşamba menümü yazayım
sabah:
1/4 simit
öğlen:
2 kr pidesi
şekersiz çay
akşam:
yemek yemedim
kiraz yedim daha sonrada yarım yağlı sütle sütlü kahve yaptım onu içtim.
bu arada sabah tartıldım 52.9 :)))
fena sıylmaz neyseki 53 ü görmedim tartıda gerçi koca bi 900 gr var ama olsun genede moral oldu bana:)))
sanırım bu hafta böle gider haftayada tam 52 olurum artık
umarım hafta sonu abartmam genelde sapıtıyorum hafta sonu kahvaltı falan derken kaçıyo ipin ucu hafta içi daha çok frenliyorum kendimi
çarşamba günü de hiçbişi yememişsin nerdeyse
ya bizde tartı yok o yüzden ben yine aynı geçicem kendimi. muhtemelen kilo almışımdır zaten. hem sınav dönemi hiç dikkat etmedim hem de malum dönemdeyim kendimi davul gibi hissediyorum
bu arada tatile gidip ağustosta dönücem diyen arkadaşların yerine yeni üye çağırdım kısa süreliğine. yoksa böyle 3 kişiyle devam edemeyiz bu yaz :44: bakalım gelecek mi yeni üyelerimizz.
slm kızlar cumanız mübarek olsun
nasıl gidiyor benim fena sayılmazlifeegeson liste paylaşılmamış
napıcaz ben 86,5 olmuşum az önce tartıldım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hadi bakalım hep birlikte güzel kilolar veririz inş...
86,5 yeni kilommmm giremezsem paylaşın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?