9. TaKıM 207. eTaP
Fangy: ( 84 / 83.6 / 0.4 / % 0.47 )
Fadime02: (98.3 / 98 / 0.3 / % 0.30 )
Mursh: ( 81.2 / 81.9 / -0.7 / % -0.86 )
Edda1985: ( 67.6 / 67.6 / 0 / % 0.00 )
Hoppidicik: ( 86.8 / 87.3 / -0.5 / % -0.57 )
Arseda: (77.6 / 76.8 / 0.8 / % 1.03 )
Asya27: (54.5 / 55 / -0.5 / % -0.91)
Mütedeyyin: ( 78.6 / 78.1 / 0.5 / % 0.63 )
Fitsema: ( 81.2 / 81.2 / 0 / % 0.00)
Soffty: (59.8 / 59.4 / 0.4 / % 0.66 )
9.TaKıM ToPLaM: ( 769.6 / 768.9 / 0.7 / % 0.09 )
Akrepcim,ben yoktum listeyi hazırlayıp cıkmıstım.Arkadaslara söylemiştim ama eklememişler.Neyse zaten iyi bir tablo değil.Kusura bakma..
:2: :26: b
Yanlış anlamadıysam eğer..merhabalar püsküüt'cüm,
ben, 8. takıma vekaleten kaptanlık yapıyordum ama bu aralar yoğun bir döneme girdim. bu sebepten devam edemiyorum. takımın kaptanlığını takım üyesi arkadaşım AySeCeYLiN devraldı. cuma hesaplamalarında ona yardımcı olmaya çalışacağım. eğer yardımcı olamazsam diğer kaptan arkadaşlarımdan rica ediyorum yardımcı olmalarını.
bu hafta cezalı takım ikiye yükseliyor o zaman..3. takım ve 9. takım
son söz püskütümün
Yarışma anlamında soruyorsan eğer; yanlış anlaşılmalardan kaynaklı diskalifiyelerde arkadaşlarımızı geri alındığı zamanlar oluyor.. Bunun için bir zaman/koşul vs yok. Sadece ilgili etabın listesinde açıklama yapılıyor o kadar..günaydınlar
bişey sormak istiyorum geçen hafta uzun süredir paylaşımda ve bildirimde bulunmayan bi üyeyi
triendy21 i diskalifiye ettik
kendisi geri dönmek istiyor gerçi ben bu konularda biraz katıyım fazla esneklik düzeni ve motivasyonu bozuyo diye
diğer arkadaşlarım oy çokluğuyla dönsün derse muhtemelen dönecek ama
bilmediğim şu diskalifiye ettiğimiz üyeyi geri alabiliyo muyuz yoksa belli bi süresi var mı
tesadüfen sonuç listelerinde senin adını görünce merak edip açtım topiği ve listeni, mesajını gördüm
canım inan bana; benim kusura bakıp bakmamam ve listenizin iyi ya da kötü olması hiç önemli değil şu an..
1.liste paylaşımlarını paylaşım alanına ekliyoruz..sonuç listelerinin hazırlandığı topiğe sadece liste hazırlayan arkadaş sonuçları ekliyor..diğer arkadaşlar listelerini o topiğe eklemiyor..
2.liste paylaşımlarında son saat 16:30 ve sen listeyi yanlış topiğe eklemekle kalmamış saat 20:00 de eklemişsin..
3.takım içi emir komuta zinciri nasıl işliyor bilmiyorum ama bu gibi durumlarda kardeş takıma da not bırakıyoruz olmadı paylaşıma not bırakıyoruz canım..
bu hafta cezalı takım ikiye yükseliyor o zaman..3. takım ve 9. takım
son söz püskütümün
estağfurullah hayatım...Tekrar kusura bakmayın...
Ben vır vır eden bir kural hatırlatıcıyım sadece..
ben 3. takım diskalifiye olmasın derim..acemiliklerine verelim..kardeş takımı da daha yakından ilgilensin..gerekirse bizler de ilgileniriz..
2. takım kaptanı olarak benim fikrim bu :82:
kardeş takım daha fazla ilgilensin sözünüde kabul etmiyorum.
günaydın herkese ben 8. takımın yeni kaptanıyım.yardımcımda papatya89 olarak değişti bilgilenize...
teşekkür ederim cnm inş.hayırlı olsun canım..
hadi bakalım güzel güzel incelin ve inceltin
yok edin tüm ordan burdan fışkıran bizi bize ve aynalara küstüren o kadaar cicilere gerilerden baktıran yaşımız küçük olsada bize abla teyze dedirten sevgilimize eşimize çoluğumuza çocuğumuza konu komşuya işyerine yollara caddelere en küçüğünden en büyüğüne tüm alışveriş yerlerine bizi maskara yapan piss kara yağları
teşekkür ederim cnm inş.
bu arada bizim kardeş takımımız 6. takımdı sanırım kapandı oda,şimdi bizim kardeş takımımız yok mu
tamam canım teşekkürler zaten hesap işlerinde biraz zorlanabilrim öğrenene kadar kontrol edersiniz artık,siz kaçoncı takımsınız cnmbiz size de seve seve kardeş oluruz şekercik
tamam canım teşekkürler zaten hesap işlerinde biraz zorlanabilrim öğrenene kadar kontrol edersiniz artık,siz kaçoncı takımsınız cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?