- 26 Mart 2011
- 1.521
- 1.057
- 133
canım 3. takımın kardeş takımı biziz. kardeş takım daha yakından ilgilensin sözünü kabul etmiyorum. 3. takımada sorabilirsiniz ben bu olay için elimden geleni yaptım onlarda biliyor. tabi sen bilmiyorsun sanki ilgilenmemiş gibi olduk ama öyle değil bu durum bizimle alakalı değil. geçen hafta gelip cuma günü yardımcı olup olamayacağımızı sordular bende cumadan önce gidip o gün memlekette olacağımı vaktimin çok olmayacağını öğle 12 ye kadar herkesin bildirimi yaptığı taktirde listeyi hazırlayacağımı söyledim ama benim bu mesajıma cevap veren olmadı. cuma günü gittim saat 12 yi geçtiği halde bildirim yapmayanlar vardı. kaç mesaj yazdım. bir kişi bile mesajıma cevap vermedi. ben daha önceden belirttim o gün vaktimin olmayacağını. geçmişe baktığımda hatice ben yapacam yazmış. benim dışarı çıkmam lazım. mesajlarıma cevap veren yok. haticede ben yapacam diye yazdığı için ben çıktım ancak akşam eve geldim baktım 3. takım yapmamış elektrik gittiği için hatice yapamamış.
bu konuda bir hatamızın olduğunu düşünmüyorum. kardeş takım daha fazla ilgilensin sözünüde kabul etmiyorum.
evet canım sen o gün elinden geleni yaptınn,senle ilgili bir durum yok yani