adım maydanoz olmuşmaydanozu çok severim canım teşekkür ederim
rica ederim şekercim
size göre kırıcı bana göre doğru..
ben buyum:103: fazla doğrucu...
ikiyüzlülük,yalakalık,yalan,adam kayırma,arkadaş satma yok kitabımdaama işte herzaman heryerde işimize gelmez doğrular..beklentilerimize uysun isteriz hep duyduklarımız.. büyüklerimiz boşuna dememiş zaten doğru söyleyen dokuz köyden kovulur diye dimi şeker
seni çok seviyorum melek sefkilim benimm
akrep abla inan yazdikllarin bizi cok uzdu..cunku ne meyve nede minnos bir art niyetle yada onceden planlayarak bize katilmadilar...kilo aldiklari icin ben takimimiza davet ettim.hem onlar icin hemde paylasimlarin daha bol olacagina inandigim icin.bu konunun daha fazla uzamasini istemiyorum ve daha fazla kimse kimseyi kirmasin...biz 7.takim olarak yanlis anlasildik...karne konusuda puskuutun karari o konuda elbet hakli sonucta vakit ayiriyor..
seni çok seviyorum melek sefkilim benimm
Aynalarcım.. Bu alt konu diye düşünüyorum.. Ana konumuz, önerinin hedeflediği yarışmacının kendi isteğiyle (hedefine ulaşarak ya da henüz ulaşmadan) ayrılmış olması..canım bi konuda açıklama getirmeni istiyorum. bu kendi isteğiyle ayrılanlar takımından mesela memnun değil başka takıma geçmek istiyor. bunlarda mı 6 ay bekleyecek başka bir takıma geçmek için ben böyle anladım ama yinede bi sorayım dedim
ben bu gün kendi evime geçeceğim... ben dönene kadar 1. takıma innuk ve bucak mağduru bakacak...
kardeş takımlarımızdan ricam sık sık bizim takıma uğrayıp yardım edebilirler mi acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?